Bilder från Stockholm

Hej på er finisar!
Här kommer lite fler bilder från Stockholmsresan som jag lovade igår. Nästan alla foton är tagna sista dagen, alltså igår. Blev inte så jättemycket foton tagna under helgen men några i alla fall! :)

Lite blandade bilder :)

Hotellfrukosten var den godaste frukosten jag ätit i hela mitt liv! ÅH det var ljuvligt att få vakna på morgonen och se fram emot denna enorma frukostbuffé. Jag proppade i mig frukost får att utnyttja den så mycket som möjligt :)

Fågel på ett café

En annan bild från Kungsträdgården på söndagen.

Sista timmen innan jag skulle åka med bussen hem så gick vi till Sveriges största Akademibokhandel, som min brorsa visade mig när vi var i Stockholm i början av maj. Jag har alltid älskat bokhandlar och jag skulle kunna spendera timmar där inne bland alla fina böcker, papper, pennor och anteckningsblock. Den här bokhandeln var enorm och det var nästan som ett bibliotek, med soffor och bord. Om jag bodde i Stockholm skulle jag vara här flera gånger i veckan. Minst.

Inlägget postades i Jonna Jinton med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Bilder från Stockholm

 1. Birgitta

  Bilderna visar en nöjd Jonna. Fint att det blev en rolig helg och nu kommer ju sommaren hit upp också. Ha en fin fortsättning på veckan.

 2. D

  Ni var inte på grönan o skansen ? var ett tag sedan man var där…
  Buffén ser smarrig ut.

  • Jonna

   Nej det var vi inte :) Tiden går så fort så man hinner inte göra så mycket. Vi gick mest runt på stan och tog det lugnt faktiskt :)
   Kram :)

 3. Torgny Rönnqvist

  mycket fina bilder

 4. Monica

  Vilken härlig helg!

 5. Anna

  Vilket hotell bodde ni på och var ligger bokhandeln?

  • Jonna

   Bodde på Riesen hotell i gamla stan. Bokhandeln ligger på Mäster Samuelsgatan, mitt i stan nära NK huset.
   Kram! :)

 6. En god frokostbuffé er fantastisk! Med frukt og bær og youghurt… mmmm :-D

 7. Åh, vilka mysiga bilder! Var ligger den bokhandeln?? :P Jag vill också dit!

  • Jonna

   Tack! :) Den ligger på Mäster Samuelsgatan om jag inte minns fel. Mitt i stan där. Om man går förbi det stora NK huset och upp där någonstans. Ja du ser hur bra jag är på att förklara haha. Kan inte stan än. Men sök på Akademibokhandeln på hitta.se eller något så kommer du se :)
   Kram på dig!

 8. Susan

  Bor inte Semborg och du i skolan längre?? :(
  http://jonnajinton.se/?m=201010

  Sötisar

  • Erik

   Tror inte de är ihop längre. Hon svara på någon kommentar för längesen om det.
   Eller? Nu blir vi nyfikna.

   • Jonna

    Till alla er som undrar, vilket jag förstår att ni gör ni som följt min blogg länge, så gick jag och Mathias skilda vägar för snart 2 år sedan. Vi är däremot mycket goda vänner och umgås när det finns möjlighet. Han är en vän för livet och någon jag kan dela allt med.

    Så nu slipper ni undra :)
    Kram på er sötisar!
    /Jonna

 9. Jaa den bokhandeln är alldeles underbar. Finfina foton :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>