Blogbusiness med Linda Hörnfeldt

Alltså vilken härlig människa jag fått träffa idag! Linda Hörnfeldt som är grundaren av Betterbloggers och driver bloggen lalinda.se kom hit idag för att spela in podcasten Blogbusiness med mig. Det var så himla roligt. Jag klickade verkligen med henne och jag önskar att vi hade haft flera timmar till att prata om allt. Jag kände mig så glad och pepp efter hennes besök! ♥
Dessutom fick jag lite coaching när det gäller bloggandet, annonser och att våga ta betalt. Hon är otroligt proffsig när det gäller den biten och jag har verkligen mycket att lära där.

Så det var ett roligt besök idag, och jag ser fram emot när podcasten kommer ut så ni får lyssna på vårt samtal!

Gå gärna in och läs hennes blogginlägg från besöket hos mig HÄR!

Podinspelning med kokkaffe och bullar :)

Podinspelning med kokkaffe och bullar 🙂

Jag och Linda Hörnfeldt!

Jag och Linda Hörnfeldt!

2 Kommentarer på “Blogbusiness med Linda Hörnfeldt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.