Den där känslan

Den där känslan när man suttit inne framför datorn en hel dag med siffror och dokument. Och sen, kliver ut genom dörren och går ned till sjön i solnedgången. Får känna de starka vårvindarna blåsa igenom hela min själ. Får se Nanook lyckligt leka bland den yrande snön. Få känna livet i varje andetag.

Precis sådana här stunder är värt allt.
Hoppas er dag varit bra, mina älskade läsare ♥ Kramar

12 Kommentarer på “Den där känslan

 1. Jorma

  Ser fantastiskt magiskt ut det där 🙂 Tog en liten cykeltur efter jobbet idag, tror jag sparar lite krut till i morgon och kör en rejäl runda på eftermiddagen. Med eller utan kamera, få se vad inspirationen säger- och lusten att ha kameran dinglandes medan jag cyklar 😉
  Ha en fin kväll <3
  Kramar

  Reply
 2. emblas.se

  Visst är det underbart, man känner verkligen att våren är på intågande!
  tyvärr lite för mycket ibland för oss pollenallergiker… ^^ men man ska inte klaga, älskar våren ändå! <3
  kram
  Emma

  Reply
 3. Magnus

  Ni leker i snön och jag tog motorcykeln till jobbet. 😀 Rätt fantastiskt att det kan skilja så på ett ändå relativt kort avstånd.

  Reply
 4. Lars 8463

  Att få leva och dela
  en stund i nuet.
  En stund som saknar frågor
  men har svarat på frågorna.

  Hoppas du alltid hittar
  Din stund av känslan.

  Kram

  Reply
 5. Lena Berg-Nordenberg

  Så där känner jag också, varje dag! Då går jag ned till Vänerns strand och strövar längs klipporna och njuter av sjön och skärgårdsnaturen. Denna gudomliga sjö ger mig livskraft varje dag. I förrgår såg jag TRE havsörnar! Det är mycket ovanligt och så fantastiskt! Ha en härlig helg Jonna!

  Reply
 6. Birgitta

  Vilken skön känsla du ger med den bilden! Känns lite magiskt att det snart blir sommartid och jag undrar om det är det ni väntar på och ser i solnedgången!!!!

  Önskar dig en fin helg

  Reply
 7. Hedda Söderberg

  sååå fin bild!! Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.