En liten teaser

I våras var två personer här från SVT-Edit som skulle filma en liten dokumentärserie om mig. NU är den klar och första avsnittet kommer att visas i morgon. Jag kommer självklart att länka och visa er första delen här ifrån bloggen, men först tänkte jag visa er en liten trailer som kom ut igår.
092310
Det känns väldigt spännande och nervöst. Det är en märklig känsla att se och höra sig själv sådär. En helt annan sak än när jag själv fotar och filmar mig. Nu är det genom andras ögon. Men det känns väldigt bra och jag tycker om trailern. Peter och Kalle var otroligt proffsiga. Även om den bara är på 40 sekunder så gillar jag känslan och stämningen de skapat. Så jag ser verkligen fram emot första avsnittet i morgon.

Här är trailern! (Ni kan behöva låta den ladda en liten stund innan)

 

31 Kommentarer på “En liten teaser

 1. Johan

  Förstår att det är speciell känsla att se och höra sig själv på det viset, men det är ju bara en själv som känner det där konstiga. Blir nog toppenbra alltihop! Ska bli riktigt kul att se den här dokumentärserien om dig 🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   Ja det är sant. Och jag tror nog de allra flesta tycker det är konstigt och lite jobbigt att höra och se sig själv haha 🙂
   Kram ♥

   Reply
 2. Tomas.

  Wow vilken bild!! Och reportaget i allehanda. Ser fram emot tvn då. Trailern är fin och du är naturlig i båda
  du behöver inte vara orolig. Jättefint =) <3

  Reply
  • Jonna Post author

   Tack! Och tack för att du nämnde reportaget i Allehanda. Jag visste inte att det kom ut då så det var tur att du skrev annars hade jag missat det 🙂 Kram!

   Reply
 3. Anonym

  ‘Amen det är ju mina tankar du luftar där!
  Jag är numera aldrig rädd i skogen – för andra människor alltså, lite för björn- och älgmöten dock.
  Jag är aldrig rädd i mörkret, jag känner mig skyddat där. Jag ser, jag älskar nattmörkret, ogillar elektrisk belysning nattetid, om det inte absolut behövs. Att stiga ut i svarta natten och låta ögonen vänja sig med mörkret och börja se nattens skönheter er fantastisk! Mörkret är en lyx nu för tiden! Skogen utan människovimlet är maxlyx! Nordsverige är mitt Paradis! Sommar, höst eller vinter, inte så mycket vår, dock. Då vill jag fly söderut. Aprilsk snöslask är det värsta jag vet – nästan..Finns ju värre sakar egentligen om man tänker efter.

  Reply
 4. Carl Stridsberg

  Som gammal före detta skogshuggare har Skogen varit mitt hem nästan halva mitt liv. Tror många människor saknar skogen men de vet det inte ens kanske.. Det finns ingen text som slår Bo Setterlinds vackra ”Skogen”.. Älskar den! 🙂

  ”Skogen, av Bo Setterlind:
  Har du glömt att skogen är ditt hem, att den djupa stilla skogen står och väntar på dig som vän?
  Lämna stadens oro, kom till skogen åter, endast så kan du bli hel igen.
  Har du glömt att skogen är din vän?
  Myrans vägar under himmelen, källan, där det växer upp små ljusa samtal, gläntan, där man leker med ett regn, är de glömda.
  Minns du inte dem?”

  Reply
 5. made by mary

  Åh, får tårar i ögonen Jonna! Ser jag verkligen fram emot att titta på detta. Längtar hela tiden ut till landet och skogen och det där eldade på rätt bra kan jag säga fast trailern bara var några sekunder lång. Och det där med att ”jag har aldrig någonsin känt mig ensam här”..förstår precis <3

  Reply
 6. Magnus

  Nu har jag kikat på avsnittet! Än en gång får du mig att förstå hur rätt ditt livsval är och hur rätt den typen av liv hade varit även för mig. Redan när sekvensen med Grundtjärn-skylten dök upp i rutan så kom en känsla av lugn och stillhet över mig. Och tankarna på vad f-n jag håller på med som fortfarande varje dag åker till ett jobb jag inte längre trivs med, egentligen bara för att få ihop tillräckligt med pengar för att kunna bo kvar här och hålla liv i min svindyra hobby. Du satte återigen igång mina tankar kring min livssituation Jonna, och det är jag väldigt tacksam för! 🙂 Nu väntar jag bara på nästa avsnitt!
  Stor kram!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.