14 Kommentarer på “En ny dag gryr

 1. Birgitta

  Så mysigt, naturen kan skapa sina egna vägar och du får så fina bilder av alla dessa underverk. Ha en fin dag???

  Reply
 2. Magnus

  Det såg trevligare ut än här för här vräker regnet ner på tvären nu på morgonen/förmiddagen. Katten kröp in i mitt påslakan för en stund sedan så hon tycker uppenbarligen att det är ett riktigt skitväder. 😀
  Ha en fin dag Jonna!

  Reply
  • Jonna Post author

   Vad mysigt! Min katt har legat inne hela dagen också på grund av vädret 🙂
   Hoppas du hade en fin dag! Kram

   Reply
  • Jonna Post author

   Åhh men TACK 🙂 Så himla glad jag blir. Jag har som hög prioritet på min ”att göra lista” att just uppdatera webshopen. Det var över ett halvår sedan som jag gjorde det. Så nu är det verkligen dags! Ska fylla på med massor av nya bilder (bland annat denna) och göra så man kan beställa i flera olika storlekar. Tack för att du skrev och gav mig lite pepp för att få det klart!
   Kram!

   Reply
 3. Åke

  Du Jonna är nog den enda som kan göra vad du vill, när du vill, och inga krav att du måste göra vissa saker.
  Vilket drömliv du lever med hund och katt

  Reply
  • Jonna Post author

   Tack Åke för din kommentar. Den inspirerade faktiskt mig till att skriva ett blogginlägg där jag vill belysa ämnet kring just det du skrev här. Det är lite då och då som jag får höra att jag just ”inte jobbar, lever väldigt fritt och gör bara vad jag vill”, när det verkligen inte är fallet. Jag tror att många inom just konstnärliga yrken och andra lite mer fria yrke ofta hamnar i situationer där de nästan måste försvara att de ”faktiskt lever vanligt också och jobbar och har måsten”. Jag vet att du säkert menade detta i all välmening och jag tackar dig för att du inspirerade mig till detta. Jag kommer att använda din kommentar som en utgångspunkt i morgon i ett blogginlägg, och hoppas att det är OK med dig!

   Kram! / Jonna

   Reply
 4. R::bert

  Detta är orättvist – min semester är över och du stannar inte för att locka i ditt område. 😉

  I like this picture!

  Sleep well! 🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   Förstår att det inte var menat som kritik, utan i all välmening. Och det tackar jag för. Men det är en viktig sak att ta upp då det inte är en sanning att jag lever utan måsten och krav och alltid gör bara vad jag vill när jag vill. Så därför vill jag ta upp det. Det har jag tänkt på många gånger innan också då det inte är helt ovanligt att jag just får höra det. Så det har inget med dig personligen att göra. Bara att du berörde ett ämne som jag gärna vill ta upp. Så jag hoppas verkligen inte du tar åt dig av att jag vill skriva om detta 🙂 Är som sagt tacksam för dina ord!

   Kram 🙂

   Reply
 5. Stina

  Jag ser fram emot det inlägget, Jonna!
  Jag tror att många som jobbar med kreativa yrken (konst, skriva, teater, fotografi, etc.) ofta kämpar med oerhörda inre krav som följer med just skapandet. Det är inte alltid något som syns utåt och många tror nog att man lever ett lyxliv ifall man kan jobba heltid med sitt skapande (vilket till viss del är sant, för det finns ju inget bättre än att få jobba med det man älskar.)
  Men dessa yrken är oerhört krävande eftersom skapandet är så personligt och det är ofta oerhört svårt att ha en säker inkomst vilket innebär att det kan bli mycket stress och krav på att prestera och samtidigt klara en försörjning. Så något ”slapparliv” är det nog definitivt inte.
  Ser fram emot inlägget!
  Kram!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.