Nominerad till Finest Awards!

Jag sitter just nu på min lilla trästol framför datorn med världens största leende och blanka ögon av begynnande glädjetårar. Jag känner en explosionsartad glädje inom mig som måste få ge sig i uttryck, men jag vet inte riktigt hur. Många gånger brukar jag känna att orden inte räcker till, och denna stund hör verkligen till en av dom!

TACK ÄLSKADE NI! Jag har blivit nominerad till Nordens största bloggtävling, Finest Awards 2016, i hela TVÅ kategorier. Årets inspiratör och Årets personliga blogg. Det är NI, mina kära läsare, som gjort detta möjligt. Jag kan inte beskriva den tacksamhet jag känner för det. Det känns faktiskt alldeles overkligt. Detta är enormt stort för mig!

Det känns som jag slungats upp i en dimension i bloggvärlden där jag aldrig tidigare befunnit mig. Jag är nominerad tillsammans med blogg-eliten, några av Sveriges allra största bloggare, som Kenza, Blondinbella, Kissie, Zara Larrson…alltså! Bara det känns ju som en vinst i sig! Jag vill nästan bara skratta av lycka åt att det faktiskt var möjligt! Men det är tack vare er ♥ Ert engagemang och er välvilja värmer mitt hjärta många gånger varje dag.

YEEEES!!!!!!!

YEEEES!!!!!!!

031007

 

Nu är det röstning fram till den 15 april. Så det är återigen läsarna som avgör vem som tar hem vinsten i varje kategori. Jag tänker satsa allt krut på kategorin ”Årets inspiratör” eftersom det känns som den titel jag allra helst skulle vilja vinna, och dessutom känner jag en enorm passion för att just inspirera andra. Egentligen, när jag ser vilka jag tävlar mot, så borde det vara i princip omöjligt att jag har någon chans med tanke på antalet läsare gentemot de riktigt stora bloggarna. Men vet ni vad? Jag kommer inte tänka på det alls. Jag ska oavsett ge mitt allt, och lägga ner hela mitt hjärta och min själ på att denna månaden göra mig värdig till att vinna titeln ”Årets inspiratör”. Och jag vet, efter alla kämpiga år i Grundtjärn, att ingenting…absolut ingenting är omöjligt. 

Det är ni som kan hjälpa mig att vinna genom att rösta och sprida ordet vidare till familj och vänner. Om ni tycker att jag gör mig värdig den titeln så skulle det betyda enormt mycket om ni ville ägna några sekunder åt att gå in och rösta på mig. Man kommer få kunna rösta en gång varje dag, och på en person i varje kategori. Så jag kommer fixa en liten banner här på bloggen så det blir lättillgängligt.

HÄR KAN DU RÖSTA PÅ MIG

Att bli nominerad till Finest Awards betyder mycket för mig på flera olika vis. Det är först och främst ett bevis på att den når ut till många,och det känns som en enorm lycka eftersom jag på så vis får möjlighet till att inspirera, beröra och påverka med sådant som jag tycker är viktigt i livet.

Sedan älskar jag kontrasten. Att min blogg som handlar om kärleken till naturen och det mer jordnära livet tar sig upp till toppen bland lyx och glamour. Det känns så himla roligt! Och jag tror jag också att det verkligen tyder på att vi är på väg mot en vändning. Där människor, oavsett ålder, känner en längtan tillbaks till naturen och tillbaks till det mer simpla livet. Tillbaks till något som vi nästan tappat bort idag. Land.se skrev en artikel om detta idag som ni kan läsa här.

Därför betyder det här så mycket för mig. Det ger mig en enorm kraft till att fortsätta inspirera och väcka en längtan hos människor. Visa att det är möjligt att leva ett modernt liv nära naturen. Att få en balans av två världar.

Den 20 april är Finest Awards gala i Stockholm. Då ska jag med stolthet bära med mig Grundtjärn till röda mattan! 🙂

Nu vill jag bara återigen säga TACK FRÅN HELA MITT HJÄRTA. Jag är så galet glad för det här, och nu väntar en pirrig, spännande månad framöver. Jag kommer självklart skriva mer om detta, utan att försöka bli tjatig. Men som sagt, jag ska ge mitt allt. 

116 Kommentarer på “Nominerad till Finest Awards!

 1. Verena

  Stort grattis Jonna! Så fantastiskt! Kommer att rösta på dig varje dag, för att du verkligen inspirerar! 🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh tack snälla! Du anar inte hur glad jag blir över att du vill rösta på mig varje dag. TACK! ♥

   Reply
   • Verena

    Jag har ju nominerat din blogg i kategorierna ”Årets personliga blogg” och ”Årets inspiratör” i februari när du skrev om det och nu kan jag inte rösta i just de kategorierna!?! På den gråa knappen under bilden står det ”Röstat” i stället för ”Rösta här”…

    Reply
    • Verena

     Nu funkar det! 🙂 Jag röstade både via datorn och mobilen! 😉

     Tänk vad många nya följare du kommer att få bara genom att vara nominerad! Det här är så himla kul, jag är så glad för din skull! Och jag tror faktiskt att många kommer att rösta på din blogg eftersom det verkligen känns som att trenden med att leva enkelt och närmare naturen blir större och större. Dessutom är dina bilder alldeles fantastiska!

     Reply
 2. Stina

  Har självklart röstat på dig i båda kategorierna och ala försöka komma ihåg varje dag. Älskar din blogg och du är en stor inspiration!

  Reply
 3. Pia Johansson

  Grattis, jag har röstat på dig idag och kommer fortsätta göra det varje dag fram till 15 april, lycka-till-kram från Pia Johansson i Södertälje.

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh tusen miljoner tack Pia!! Så himla glad att du vill hjälpa mig med detta! Kramar ♥

   Reply
 4. Helena

  Nu börjar jag gråta av glädje för din skull,Jonna. Grattis så mycket,Jonna:-) Självklart röstar jag på dig!

  Reply
  • Jonna Post author

   Va men åhh…så himla fint att du blev så rörd. Snacka om att kunna glädjas med andra. Så fint av dig ♥ Och tack så jättemycket för att du röstar på mig! Kramar

   Reply
 5. Marie

  Min röst har du ju definitivt! Ingen annan blogg inspirerar mig och träffar mig så rätt i själen som din. Välförtjänt – av hela mitt hjärta ett jättegrattis. 🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   Åh tack så jättemycket Emma!! Så snällt att du vill rösta på mig.
   Kramar ♥

   Reply
 6. Emelie

  Du förtjänar det verkligen!

  Jag vet inte varför men när jag gick in så kunde jag inte rösta på någon alls i dina kategorier, stod att jag redan röstat vilket jag inte gjort 🙁

  Reply
  • Verena

   Samma här! 🙁 Jag nominerade Jonnas blogg i kategorierna i februari så det måste vara anledningen, men det är ändå konstigt…

   Reply
  • Jonna Post author

   Hej Emelie och Verena! Ja jag har märkt att samma sak hänt för några andra. Det måste vara någon bugg i deras system. Ska maila dom i morgon och höra! Säg gärna till igen ifall det är samma sak för er i morgon.
   Tack ändå för att ni försökte gå in och rösta! Det värmer ♥ Kramar!

   Reply
 7. malin

  grattis! klart man röstade 🙂 hahah störtskön video, älskar att du bara ”jag drar ut i skogen i långkallingar och kör glädjerus”

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh men tack!! haha och tack vad glad jag blir att du gillade videon ! 🙂 Ja jag kände att jag bara behövde uttrycka glädjen på något sätt 🙂
   Kramar ♥

   Reply
 8. Fanny

  Grattis!!!! Du är så värd allt och nu hoppas vi att du vinner!
  Så underbart härligt det lät när du ska bära med dig Grundtjärn till röda matten 🙂
  Och underbart att se din glädje i storskogen 🙂
  Bästa förebilden, lycka till!

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh tack Elle för det!! Så glad att du även vill rösta alla andra dagar.
   Det betyder så himla mycket! ♥ Kram!

   Reply
 9. Rebecka

  Tjoooooooohooooo. Har följt dig sen start. Kram och Hjärta och Lycka till. Surfa på vågen när den bär dig/er. Ta vara på varandra och allt det där som betyder nåt. I det egentligt väsentliga. Ögonblicken. Du har berört och skänkt glädje och tröst massor. Det jag bär närmast min själ är första gången jag såg ljus i mörkret. Några år sedan nu. Just den Lucian. Rörde mig till tårar alltihop. Så som det ska vara. Andligt. Magiskt, allt i ett. Så värmer också dina ord. Hösten lär oss att släppa taget om de som har dött. Min mor dog i höstas och när jag varit som mest ledsen och förtvivlad och saknat som mest så går jag tillbaka till de orden. För det ligger något vist och stort i det. En förtröstan om ngt mer. Sen älskar jag också Lets twist Again. För den får mig att le. Igenkännande. Spelat den många gånger. På precis samma vis. Allena. Även om jag dansat den på Londons gator med : ).

  Tack för allt.

  💕🌷💕

  Reply
  • Bettan

   Tack Rebecka, och Jonna förstås 🙂 Gick in och sökte på ” Let´s twist again Jonna” . Alltså….ska man bli på bra humör så ska man titta på denna underbara film: http://jonnajinton.se/lets-twist-again/ Jag hade inte sett den förut, trots att jag följer Jonnas blogg slaviskt:)

   Röstat har jag gjort såklart, och kommer att göra det varje dag till sista röstningsdagen !

   Reply
   • Jonna Post author

    Åhh vad glad jag blir att du gillade min Lets Twist again film, Bettan!! 😀 Kul att den kan få dig på bra humör. Och TACK för att du vill rösta på mig!! Det betyder jättemycket ♥ Kramar!

    Reply
  • Jonna Post author

   Åhh Rebecka, jag satt helt ärligt med tårar i ögonen när jag läste din vackra kommentar. Dina ord var så starka och jag blev så himla rörd. Speciellt när du skrev om din mormor som dog i höstas…så fint att du kan hitta en tröst i orden om hösten. Åhh…tack fina du för att du skrev så vackert och vågade dela med dig av dina känslor. Det berörde mig djupt.
   Massor av kramar, och tack själv för allt ♥

   Reply
 10. Perk

  Grattis Jonna! Röstade på dig! Den där så kallade bloggeliten är ju bara en parentes i jämförelse. Jag läser så klart aldrig bloggar men just Jonnas är full av liv på riktigt och full av glädje (ingen smink mode & shopping) så jag har svårt att slita mig ifrån Jonnas …haha. Dessutom tycker jag det som händer i mina trakter är viktigare än vad som händer på andra sidan jordklotet.

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh men tusen tack Perk!! 🙂 Blir så himla glad att du tycker om min blogg trots att du aldrig läser några andras. Det är bra betyg det. Tusen tack för att du röstat på mig!! Kramar ♥

   Reply
 11. Yrkesfotograf på TT

  Klart att jag har röstat på dig i flera kategorier. Zara Larsson och de andra s.k bloggarna är lika intressanta som en skål med
  grus jämfört med dig, Jonna. Huvudet högt!

  Reply
  • Jonna Post author

   Hahah ååhh skrattade när jag läste din kommentar (Johan också, för jag läste den högt ) Tack för den roliga liknelsen haha. Är jätteglad att du tycker om min blogg. Och TACK för att du röstade på mig!! ♥

   Reply
 12. Louise

  ÅH så roligt! Grattis! Självklart ska det röstas varje dag 🙂
  Alltså jag fick på riktigt tårar i ögonen av din lilla video, den var så äkta och så full av lycka! Det smittade liksom av sig! 😀 <3

  Reply
  • Jonna Post author

   Åh tusen tack Louise!! Och så himla fint av dig att du fick tårar i ögonen av min lilla video!! 🙂
   Det värmer i hjärtat o höra. Tack för att du vill rösta på mig varje dag, det gör mig jätteglad ♥

   Reply
 13. Lindan

  Underbaraste du!! Nu är dagens röst avklarad….;) 😀
  Håller med – du är verkligen en skön kontrast till vissa av de andra bloggarna, som (jag gissar) är lite mer åt det ytliga hållet…!! Dock har jag inte följt någon av de andra, så de kanske jag ska låta vara osagt… 😉

  Hoppas av hela mitt hjärta att du vinner Jonna!! Mest för att det verkar betyda så mycket för dig, och för att det är en seger och en vinst på så många olika nivåer…Allt det du kämpat för, allt hårt slit, och all kärlek och energi du lagt ner – du är såååå värd det!!
  Vinner du så ska jag tjoooa så det hörs ända till Grundtjärn, det lovar jag!!
  By the way-äääälskade din lilla ”lyckohopps-video”!!! 😀

  Heja Jonnan!!! <3

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh men som alltid Lindan så ger du mig ett sånt stort leende på läpparna när jag läser din kommentar. Åhh tack söta du!! ♥ Haha jag skrattade till högt när jag läste det du skrev om att du skulle tjoa så högt att det hörs ända till Grundtjärn om jag vinner. Haha åhh ♥

   Tack finaste du!! KRAM ♥

   Reply
 14. Idas eskapader

  Jaaa vad roligt!
  Det finns bloggare med många läsare med ja, men man kanske ska komma ihåg att det är ju inte som att alla bloggar har olika läsare nödvändigtvis. Jag läser ett par av de andra bloggarna också och ingår således i deras statistik, men trots att jag absolut gillar deras bloggar (uppenbarligen eftersom jag läser) så tycker jag att din blogg är bäst och jag vill verkligen att du ska vinna, så det är du som får min röst varje dag ändå!
  Lycka till!

  Reply
  • Jonna Post author

   Alltså åhh…Ida, TACK! Du skriver ju så fint att jag blir alldeles tokig. Åh, vilken otrolig komplimang. Blir ju rörd!! Så himla glad att du känner så för min blogg. Det värmer sååååå mycket!! ♥ Så himla fint av dig att du verkligen vill att jag ska vinna också!! TACK för att du vill rösta på mig varje dag.
   Kramar ♥

   Reply
 15. jonas nohrstedt

  Följer alltid din blogg. Lika underbar varje gång att trilla in i Jonna´s magiska värld! Jag håller definitivt med dig om att vi människor generellt har mer eller mindre brutit oss loss från vad naturen är och vad den betyder för oss. Utan naturen skulle vi människor ju faktiskt inte finnas till i det hela, ganska ödesironiskt hur vi människor då försöker förstöra den! Jag och min sambo har precis köpt oss ett hus närmare naturen än vad vi bor nu men jag tänker på min son och att han ska få växa upp i en fin, fridfull och äventyrlig natur och få den frihetskänslan av att ändå ha naturen kring knuten. Röstade på dig i bägge kategorierna! 🙂 LYCKA TILL!

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh men tack så jättemycket för dina fina ord!! Och så fint o hör att ni köpt ett hus närmare naturen så att er son ska få växa upp i en naturnära miljö. Vad kärleksfullt av er!! Tusen tack för att du röstade på mig!! Kram ♥

   Reply
 16. leif

  Grattis till nomineringen!!!!!!!!!!!!!! Man blir ju så glad.

  Du är den trevligaste Tjej,
  Din blogg inspirerar mej.
  Jag vill rimma, du tar världen med storm.
  Ingen i den gruppen kan nå din form.

  Grundtjärn är den finaste platsen på jorden.
  Där finns allt, friden, tystnaden, den för vinden vajande vackra skogen.
  Om Jonna kular kommer renarna, en syn för många.
  Då har man sett det mesta då kan man hemåt gånga.

  Hoppas att du vinner Inspiratörsklassen.

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhhh Leif!! Du är ju en riktig poet 🙂 Älskar dina dikter. Tack för att du alltid ger mig ett stort leende på läpparna med dina fina rim!! Så härligt och spontant. Tusen tack!! ♥ Kramar

   Reply
 17. Veronica

  Såklart man röstar! Jag hoppas du tar hem båda priserna. Du fotar så härliga bilder, jag är fotograf, men håller mig mest till porträtt och bokningar. Nu kanske det ser ut som att jag kan ta börja ta det lite lugnare med kunderna och kanske får jag tid till att bara gå ut själv, jag och kameran och låta mig inspireras av nuet och vår vackra natur vi bor mitt i. Ibland är man för hemmablind. Bor precis utmed indalsälven ca 20mil ifrån där du bor bara. Så du kan ju tro att jag oxå har det vackert utanför huset och med norrskenet dansande ovanför huset. Älskar våra stjärnklara nätter, när jag går ut med hunden Junii innan sängen, kan stå hur länge som helst om det inte vore för att man tillslut får nackont. Hahaha! STORT LYCKA TILL!!!!

  Reply
  • Jonna Post author

   Åh tack så jättemycket för att du röstade på mig! Vad roligt att du är fotograf! Jag hoppas att du får mer tid över till att bara ge dig ut med kameran så som du beskrev. Det är ju det bästa sättet att få inspiration. Ja jag kan tänka mig att du bor väldigt vackert. Har kört över Indalsälven några gånger och tycker det ser helt fantastiskt ut där! Junii, vilket vackert namn din hund har! Och ja, jag känner igen mig om att man får ont i nacken tillslut av att titta för mycket på stjärnhimlen 😀
   Tusen tack för din röst! Kramar ♥

   Reply
 18. Karin - vackertnaturligt

  Stort grattis! Ja, det är jätteroligt att natur och det enkla livet får ta stor plats bland all yta! Var i Stockholm idag, tänkte på det, alla rusar fram med något jagat i blicken, ingen verkar genuint lycklig. Nej, ut i naturen 🙂 Du är en stor inspiratör! Röstar såklart!

  Reply
 19. Vivvis

  Jättestort GRATTIS till nomineringen. Jag blir glad av att se och läsa om hur glad du blir. Självklart har jag röstat på dig. Hoppas att du tar hem segern.

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh men tack så jättemycket!! Så fint att du blir glad för att jag blir glad. Kärlek ♥
   Tusen tack för att du röstat på mig! Kramar ♥

   Reply
 20. camilla gustafsson glas

  Jag har röstat på dig i båda klasserna bästa Jonna och kommer göra det om och om igen! 🙂 <3 Du är verkligen magiskt bra och har en otrolig känsla och förmåga att förmedla och kommunicera ut så mycket värme, kärlek och gott. Din energi går verkligen igenom etern. Från mitt hjärta till ditt – tack och massa lycka till nu! <3 🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   Tack snälla du Camilla för dina jättefina ord!! Åh vad du gör mig glad! Känner verkligen din värme genom orden. Åhh…tack så jättemycket för att du vill rösta på mig och för att du kommer fortsätta göra det. TACK ♥ 🙂 Kramar

   Reply
 21. Nadine S.

  Yes!! Here in my little home so far away I will also start a little dance of happines (maybe not crying out that loudly as you in the wood 😉 ) These are the best news of the day! I like the idea so much that you are there, showing that there count many other things than luxurious items, make up and the newest fashion clothes! Bring people back to what really counts, I trust so much in you! Go, get it!! 🙂 (of coures I will vote whenever it is possible)

  Reply
  • Jonna Post author

   Aww thank you so much for your sweet comment Nadine 🙂 Haha im soooo happy to hear that you also got so happy by this!! So lovely ♥ Thank you so so much!!! Hugs ♥

   Reply
 22. Annica

  Du är så värd det Jonna! Älskar din blogg, både text och bild. Visst att dina läsare hjälpt till och nominerat och nu röstar, men utan dig hade vi ju inget att rösta på 🙂 Lycka till!

  Reply
 23. Annica

  Mäh…vad värdelöst att man måste godkänna att få resultat och reklam mm från dom om man vill rösta…dåligt! Röstade såklart ändå, får ta bort det sen 🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh ja men vetu, jag tror inte att man måste klicka i det. Jag är inte säker men jag har uppfattat det som att man kan acceptera det om man vill men om man inte vill så behöver man itne ens skriva in sin mail. Prova i morgon 🙂
   Tack så jättemycket för att du röstade på mig ändå! Så himla fint av dig. Kramar ♥

   Reply
 24. Olivia

  Grattis Jonna! Ingen förtjänar det som du. Jag läser inga så kallade elitbloggar länge utan bara din och andra liknande mer jordnära och inspirerande bloggar. Jag ska rösta så ofta jag kan, det skulle vara helt fantastiskt om du kammade hem detta! <3

  Reply
  • Jonna Post author

   Tusen tack Olivia!! Det betyder verkligen jättemycket att du vill rösta på mig och att du vill att jag ska vinna detta.
   Kramar ♥

   Reply
 25. Hejhopp

  Åh gud, visste inte om jag skulle rösta på dig eller Therese Lindgren. Men det blev du! 🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh men gud vad glad jag blir att du ändå valde att rösta på mig!! TACK ♥
   Therese verkar vara en himla go tjej och en stor konkurrent.Men tusen tusen tack! ♥

   Reply
 26. Tina

  Håller helt och fullt med dig; det är så underbart att få in en katt bland hermelinerna – någon äkta och sann som utmanar det tillrättalagda och fejkade de andra tjejerna ofta är! Att du dessutom är vacker som en älva och lever långt från storstan och dessutom skapar dig ett liv på det du gör, och inte på hur du ser ut, är så härligt befriande! Kommer att rösta så mycket jag kan!

  Reply
 27. made by mary

  Röstat i båda kategorierna så klart, ska försöka minnas att röta varje dag. För mig får du gärna påminna, speciellt på Facebook, för där poppar alltid dina inlägg upp. Och förstår din känsla, det är stora namn du tävlar mot, men för mig kommer du ändå alltid vara den största inspiratören av dem. Jag har tänkt så mkt på min längtan till landet de senaste dagarna, jag är nämligen i Kramfors och föreläser om Matfoto. Slås av det vackra med landsbygden när vi resten hit. När jag passerat Gävle kändes det som naturen och landsbygden blev mer och mer magisk för varje minut. Jag ville ”ut till landet” för flera år sedan, men din blogg har ändå skänkt mig en slags trygghet och ett lugn i att det är precis det jag vill. Fat jag visste vad jag ville så, ja jag vet inte. Du har fyllt ett tomrum i bloggvärlden som jag inte ens visste att jag saknade.

  Jag tror också fler människor längtar bort. Jag älskar det du sa i ”EDIT” (har jag för mig att det var) att ”såhär lite kan jag leva på”. Istället för ”såhär mkt prylar vill jag ha” dvs ”jag måste jobba massa”. Det är så magiskt befriande, att vara fri från massa prylar, att ha tid och ork att istället vara ute i naturen eftersom man inte måsta slita ihjäl sig på ett ”karriärsjobb” i en storstad.

  Håller tummar och tår för dig! kram på dig

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh så fint skrivet…blev rörd av din text. Jag älskar att du alltid delar med dig så mycket i det du skriver ♥
   Tack så jättemycket för att du vill rösta på mig också! Är så glad att du tycker att jag inspirerar. Det värmer.
   Kramar ♥

   Reply
 28. AnnaBack

  Ohh, vad glad jag blir för din skull!! Jag läser många bloggar (alltså FÖR mycket). Men din blogg är en sån jag alltid lämnar till sist för jag vet att den kommer ge mig en bra känsla och man sparar ju alltid det bästa till sist. Jag följer din blogg via Bloglovin, så om du lägger in en banner på din sida kommer jag säkert att missa o rösta. Kan du inte bara slänga med länken längst ner i dina blogginlägg? Hoppas du lever vidare på glädjeruset. Det här gav mig en bra start på denna fredag!!

  Reply
  • Jonna Post author

   TACK för dina fina ord!! Och tack för ditt tips om länk i slutet av varje blogginlägg. Har fixat det nu. Tusen miljoner tack! ♥

   Reply
 29. Gabriella

  Åh så roligt jag hoppas verkligen att du kan åka därifrån i april med priser att ställa upp på hyllan!! Ska rösta på dig så ofta jag hinner och kommer ihåg!

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh men tack vad glad jag blir!! Ja jag hoppas det också!
   TACK för att du vill hjälpa till och rösta på mig ♥

   Reply
  • Jonna Post author

   Åh men tack Annie! Så glad att du följt mig i så många år nu. Du skriver alltid så fint! Är jätteglad att du vill rösta på mig. Kramar ♥

   Reply
 30. Marie

  Idag när jag röstade på dig i personlig blogg, fick plötsligt ALLA nominerade i den gruppen min röst, trots att jag bara klickade på dig! 🙁
  Hur kan det bli så, någon mer som råkat ut för det?? Men det gick bra när jag gav dig min röst på Inspiratör. 🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   TACK för att du röstade på mig! Och jag tror du gjorde helt rätt, för när man röstar på någon i en kategori så kan man inte längre rösta på någon annan i samma kategori samma dag. Så då står det ”röstat” på alla, men det menas att du redan röstat i den kategorin. Så jag tror allt blev rätt 🙂
   Men konstigt att det inte blev så när du röstade på Inspiratör. Jag ahr märkt en hel del ”bugg” i röstningssystemet, men jag hoppas att allt går rätt till ändå!
   Tusen tack ♥

   Reply
 31. Lova

  Du är en person som har inspirerat mig så mycket under tiden jag följt din blogg och dina ord har hjälp mig under jobbiga dagar. Jag har röstat på dig i båda kategorierna och hoppas verkligen du vinner <3 Många kramar från mig

  Reply
 32. caroline

  Hej Jonna! Röstar på dig, och hoppas att du vinner!!!! Så glad för din skull!!!
  Kram, Caroline

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.