Nominerad till Simply Hike Blog Awards

Min blogg har blivit nominerad till bästa ”Outdoor Photography” i Simply Hike Blog Awards. Det känns himla, himla kul att få bli uppmärksammad för mina naturfoton. Blev nästan lite rörd faktiskt. Det känns som det kom helt rätt i tid när jag behövde få en liten kick i baken och lite ny inspiration. Det här gjorde mig så glad.

Nu hoppas jag ju självklart också på att få vinna denna titel, och för det krävs det röster. Så därför vänder jag mig nu till er kära läsare, och hoppas att ni skulle vilja rösta på mig? 🙂 Det tar bara några sekunder. Ni går in på länken HÄR och går in på kategorin ”Outdoor Photography” och där hittar ni mig. Finns fler andra jättebra bloggar som blivit nominerade, och många andra kategorier med inspirerande bloggar, så kika gärna in på dom också om ni har lust.

Är jätteglad för varje röst jag kan få! Jag hoppas, hoppas få vinna! Kram på er ♥

simplyhike

41 Kommentarer på “Nominerad till Simply Hike Blog Awards

 1. willem

  you have my vote !!!!! just did it you just have to win, love your blog !!!
  keep my fingers crossed !

  Reply
 2. barbro

  Nu är vi två till som röstat, vi tycker verkligen om dina fotografier, ja egentligen hela din livsstil.
  Hoppas att du vinner. 🙂

  Reply
 3. Birgitta

  Röstat och klart?håller nu tummarna och hoppas verkligen du vinner. Dina bilder är helt underbara och du fotar ju alla årstider med sån fin känsla.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.