På väg söderut

Godmorgon solstrålar!
Först och främst så vill jag tacka så jättemycket för alla gratulationer på förra inlägget. Blir så otroligt glad ♥
Jag hade en helt underbar födelsedag, och på eftermiddagen kom våra vänner Åsa och Arvid och överraskade med lite tårta och ballonger. När vi sedan berättade att vi skulle åka till Örnsköldsvik mitt i natten för att hoppa på tåget mot Stockholm så ville de köra oss in. Så vid midnatt möttes vi upp igen och jag och Johan fick en otroligt trevlig biltur in till Örnsköldsvik.
I bilen på väg in till Örnsköldsvik med Åsa och Arvid. Och vi fick äran att sitta bak med lille Malte.
Och här är jag och Johan precis just NU! Helt nyvakna och lite stela efter en natt på tåget. Men nu är vi framme i Stockholm om 5 minuter där vi sedan ska hoppa på lite bussar och tåg innan vi når Ljungby. Fick lite bråttom nu så jag måste avsluta nu haha.

Men återigen, TACK för alla fina gratulationer. Ni är underbara!
Hoppas ni får en jättefin fredag. Stor kram på er ♥

6 Kommentarer på “På väg söderut

 1. Magnus

  Trevlig resa!
  Själv åker jag norrut om någon timme men är tillbaka på söndag eftermiddag/kväll. Kanske är ni kvar i Stenungsund då. Hade varit kul att träffa er om så bara för en kort pratstund.

  Reply
 2. Siv

  Ett sent men stort grattis ! Jag önskar er en trevlig resa. Jag har också bott i Stenungsund i 8 år. Flyttade därifrån för 29 år sedan. Jag är en ”gammal” följare. Så då var du inte född när jag bodde där. Det ska bli roligt att följa med på er resa dit.
  Kram!

  Reply
 3. Åke

  Finns det ingen bil närmare än Ljungby ,är den inte ny så har den ju gått i saltsörjan här nere.
  Men ha en rolig resa,dåligt väder men vad gör de.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.