Sikta framåt när livet drar dig bakåt

Åh jag kan inte nog uttrycka hur lättad och tacksam jag är över att förra veckans blogg och serverkrasch är över. Jag såg att vissa av er lagt märke till att jag lagt upp de ”förlorade” blogginläggen igen. Jag gick upp vid 04 i morse och satt vid datorn med en kopp kaffe fram tills solen gick upp och gjorde bloggen hel igen, och det kändes som en enorm lättnad när det var klart.

Och jag var så himla glad över att det var måndag idag. Nu kan jag lämna förra veckan bakom mig och komma igång med allt igen. När jag var som mest ledsen över allt som kraschade för mig förra veckan (för tro mig, det är inte bara bloggen som strulat sista tiden) så tänkte jag på ett citat som jag verkligen älskar, och som alltid får mig att känna lite jävlar anamma och inte ge upp.

”An arrow can only be shot by pulling it backward. So when life is dragging you back with difficulties, it means that it’s going to launch you into something great. So just focus, and keep aiming!”

Även om tekniken inte funkat som den ska under förra veckan så har jag ändå varit ute varje dag och fotat. Det har varit helt otroligt magiska dagar, så jag har en hel drös med bilder jag ska visa er lite senare.

Även om tekniken inte funkat som den ska under förra veckan så har jag ändå varit ute varje dag och fotat. Det har varit helt otroligt magiska dagar, så jag har en hel drös med bilder jag ska visa er lite senare.

Haha jag tror aldrig jag skrattat så mycket åt en bild på Nanook förut. Kan man se mer bedrövad ut? Vet inte hur han lyckades se så himla ledsen ut. Han var glad ändå och sprang fritt i skogen och lekte i snön. Han kanske också kände sig lite nere över allt bloggstrul ; )

Haha jag tror aldrig jag skrattat så mycket åt en bild på Nanook förut. Kan man se mer bedrövad ut? Vet inte hur han lyckades se så himla ledsen ut. Han var glad ändå och sprang fritt i skogen och lekte i snön. Han kanske också kände sig lite nere över allt bloggstrul ; )

012506

20 Kommentarer på “Sikta framåt när livet drar dig bakåt

 1. Carl Stridsberg

  Glad du är tillbaka på banan igen, Jonna!
  Skulle hälsa till dig från, Malin Skinnar, som ju också haft lite bloggtrassel.. 🙂

  Själv rullar alla mina tre bloggar på ganska hyggligt. Sajterna också. Visst är det kul när tekniken ”sitter där”.?
  Skrattade så åt Babben, ikväll när hon snackade om bredband på tv-programmet om Jerringpriset. Hon sa vid ett tillfälle att ”Ju bredare bredband, desto bredare person”! 🙂 Hon är så go, Babben. Är så glad att jag har så goa vänner som du och henne med flera. Om än bara här i den virtuella Världen som heter Facebook med flera.

  Kram till dig och Nanok!
  //Carl

  Reply
 2. Lars Granat

  Kul att du e igång igen. Hoppas de e långt till nästa data strul. Jag hoppas att de inte dig de e nåt strul me o bara nån annan pryl som strular 😕😕😟😔

  Reply
 3. Linnéa

  Härligt att allt funkar igen 🙂 Vilket underbart citat. Det var något även jag behövde höra just nu, när livet dragit mig bakåt en bit. Ser fram emot kommande inlägg 🙂

  Reply
 4. Björn

  Bra citat! Efter årets inledning är det nog bäst att du håller i dig ordentligt när det bär iväg framåt. Vill passa på och nämna att du har ytterligare en nöjd kund. I helgen hämtade jag ut en tavla på posten som är hur fin som helst. Kul att packa upp den också – noggrant inslagen med känsla.

  Reply
 5. Arne

  Den där känner jag för och skall försöka använda själv i livet.
  Det vore bra med en översättning av den för de som inte är så bra på engelska, så jag har översatt den. Du får använda den fritt om du tycker den är bra.

  En pil kan bara avskjutas genom att dra den baklänges. Så när livet drar dig baklänges med svårigheter, betyder det att det kommer att föra dig in i någonting stort. Så bara fokusera, och fortsätt sikta!

  Reply
 6. Nicklas

  Underbart att du är igång med bloggen igen:) svårt att se sig mätt på hur vackert det är ute nu! Jag passade på att ta lite vinterbilder idag. Hörde att det kunde bli plusgrader även här uppe men det vill vi ju inte ha vill ha kvar det vackra! Fint citat det behövde jag verkligen höra nu efter att livet tagit mig bakåt en tid nu:( Nu fick jag lite pepp att se framåt igen:) Kram och sov gott <3

  Reply
 7. Jos

  Urfin bild på Nanook. 🙂 Det är väl där du har dina styrkor att kunna spänna bågen och fånga ögonblicken.

  Just nu 04:00 med få besökare laddar sidan hyggligt snabbt men om det är 100 samtidiga besökare då orkar servern
  inte skicka iväg bilderna i samma takt.

  Reply
 8. Lars

  Ibland går det inte spikrakt i livet Jonna, å det är därför vi uppskattar dom lätta stunderna när dom väl kommer.
  Tillåt mig citera John Lennon:
  ”Allt blir bra till slut, och är det inte bra nu så är det inte slut än”
  All lycka till dig Jonna!

  Reply
 9. www.olgamagnusson.se

  7.59 pip. Jag ska lämna det varma täcket och sätta mig i köket och dricka vatten och teckna och fundera. Och fundera lite igen över detta citat.

  Det här är fint också Jonna, som jag läste igårkväll; ”
  I first saw the word ‘possibilitarian’ in a quote by Dr. Norman Peale: “Become a possibilitarian. No matter how dark things seem to be or actually are, raise your sights and see possibilities—always see them, for they’re always there.” I’ve been hooked on its meaning ever since. Do you see the bright light of your life’s horizon (even on the average days)? Do you feel its warmth (even when you’re struggling)? Have you begun to touch the surface of all that is possible for your life? Does it give you goosebumps to think about it (I hope it does)? If so, then you’re a possibilitarian, too.” -Kelly Rae Roberts

  Kram till dig!

  Reply
 10. www.olgamagnusson.se

  ”Do you see the bright light of your life’s horizon (even on the average days)? Do you feel its warmth (even when you’re struggling)?” Om du inte redan gör det så har du förmågan att göra det Jonna. Det är inte enbart ”struggeling” när pilen dras bakåt och bågen spänns.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.