Sista kvällen

Godkväll på er kära ni!

Väskorna är nu packade och tidigt i morgonbitti runt 4 på morgonen så tar jag bilen och susar iväg mot Norrbotten. Förbi Jokkmokk och sedan in till en av de platser jag älskar mest av allt på hela denna jorden. Stora Sjöfallets nationalpark. Åh, äntligen ska jag få uppleva detta vackra landskap igen. Det känns helt overkligt!

Läste era kommentarer på förra inlägget och vissa av er hade faktiskt gissat rätt! Så himla roligt att ni känner mig så väl. Hade för övrigt verkligen önskat att jag skulle hinna svara er lite innan jag lägger mig ikväll men inser att det inte kommer hinnas med. Skäms över hur fruktansvärt dåligt jag varit på att svara på era kommentarer sista tiden. Men som alltid…jag läser allt ni skriver och alla era ord gör så mycket skillnad. Att läsa era kommentarer är alltid dagens höjdpunkt. Så tack, tack för att ni skriver!

Jag har en del kvar att packa och jag är riktigt trött så jag skulle behöva sova ut några timmar innan jag sätter mig i bilen och kör 63 mil. Men ÅHHH, ser så mycket fram emot detta! Och jag kommer hålla er uppdaterade såklart. Vet dock inte riktigt hur internet kommer vara där borta men mellan blogginläggen kommer jag vara väldigt aktiv på mina Instagram Stories. Så ni hittar mig där om ni vill följa lite mer under resans gång.

Väskorna packade. Snacka om att alla mina kameragrejer tar upp mycket plats. Ändå har jag inte med datorväskan och alla sladdar här på bilden. Egentligen skulle man kanske lämna allt tekniskt hemma. Bara ta med sig ryggsäcken och ett skrivblock och en penna. Men jag tror jag skulle brista i tusen bitar om jag inte fick dokumentera resan. Att dela den med er gör den dubbelt så fantastiskt. Så det är värt att slit med att släpa med sig grejer.
Det enda jobbiga med att resa iväg är att jag inte får träffa denna underbara människa på flera dagar. Saknar honom redan, trots att han sitter i köket intill i skrivande stund. Längtar så tills vi kan åka till Stora Sjöfallet tillsammans. Hoppas det blir av till sommaren.
Nanook kände nog på sig att jag skulle fara. Lilla hjärtat.

Nu ska jag packa klart det sista och sedan gå och lägga mig så jag är utvilad i morgon. Hoppas ni får en fin torsdagkväll!
Vi hörs snart mina vänner ♥

32 Kommentarer på “Sista kvällen

 1. Evy

  Safe trip Jonna 😀 , men varför tar du inte med din lilla livvakt. Han ser ut att uppskatta bilresor Nanook och han är väl ett underbart sällskap.

  Reply
 2. Anonym

  Hoppas du får en jättefin vistelse i Stora Sjöfallet Jonna!
  Det är så otroligt mysigt ställe och väldigt vackert där!! ❤

  Värme!!

  Reply
 3. Mitra Sohrabian

  Hej älskade Jonna, så roligt att du ska dit.Ska du inte förbi Luleå? Om det du åker nära Luleå, snälla dig vad glad blir jag att få träffa dig igen.Många kramar

  Reply
 4. Iza

  Då åker du väl förbi Boden? 😀 Eller ja, finns nog flera vägar dit…. Men om så är fallet, så är det ju bara att skriva. (Iaf om det skulle ske efter halv fyra på eftermiddagen), för då kanske man får bjuda på en kopp kaffe eller två! Annars hoppas jag resan din blir helt otrolig! Njut och ta det lugnt!
  Var rädd om dig, kör försiktigt och stanna om du blir trött 🙂 <3

  Reply
 5. Janusz

  Just keep turning inside. What you are looking for is already in you as your deepest, inner core. And do not get stuck in snow somewhere.

  Reply
 6. Nina

  Jag hoppas verkligen att du får en bra resa. I dagens Sverige skulle jag
  tyvärr aldrig våga resa ensam.

  Reply
 7. Sophie

  Hej, hoppas allt går bra och du får en trevlig resa! Jag vill återigen tipsa om en skiva och en låt jag tror du kommer gilla. Tipsade redan under din större fotoresa i norden du gjorde förra året, men fick inget svar, så jag vet inte om du såg. Det är albumet ”Vem luktar räv?” (texter av Vildhjärta) av Hemjord. Det är ingen vanlig pop, utan mer en vis-skiva, skriven av kärlek till skogen och naturen. Jag tänker speciellt på låten ”Vittna vackra vind” som jag älskar och som handlar om att vinden och vidderna bär med sig ens önskningar. Om du har lust får du gärna lyssna, men det är upp till dig 🙂 Kram!

  Reply
 8. Jenneli

  Det är konstigt det där med hundar. De känner på sig när man ska iväg en längre sträcka och så rantar de efter en lite förhoppningfullt. 🙂

  Reply
 9. Henry

  Hej Jonna, ha en säker och underbar resa !!!
  Är tillbaka från Spanien och Portugal, sedan
  nu kan jag följa din vanlig blogg igen med internet flatrate!!!
  ❤️ japp-jaha-ja !!! ❤️
  Ser fram emot din resor blogginläggen!!! 🙂
  Allihopa, göra det så bra , Henry från Tyskland

  Reply
 10. C

  Synd att inte Nanook skall med? Då tolkat jag det som att du inte kommer att sova i bilen denna gång….. ??!

  Reply
 11. C

  PS! Förstår inte var hjärtat kom ifrån framför min kommentar….! Men du är hursomhelst värd att få ett hjärta ha!!

  Reply
 12. Milla

  Hade gärna följt dina klipp på instagram men tycker det är så drygt när du pratar engelska, vi bor ju ändå i Sverige! Men kör försiktigt och trevlig resa! 🙂

  Reply
  • Erika

   Då är det tur att det är frivilligt att följa. Men har man följare från hela världen är det ju fint att de alla kan förstå och hänga på Jonna i sitt äventyr. 🙂

   Reply
  • C

   Tycker att du skall gå in på Jonnas facebook sida och läsa kommentarerna från livebloggen som Jonna har gjort! Endast en liten liten del av kommentarerna är ifrån Sverige resten är från hela världen på engelska – då kanske du förstår Milla att det inte är läge för Jonna att prata svenska längre! 😉

   Reply
 13. Erika

  Du gör så gott du kan. Ingen kan hinna med att göra allt. Man måste prioritera sig själv och sitt bästa också. Att du känner dig dålig som inte hinner svara på alla kommentarer är fel. Du gör ditt bästa och det räcker. Det går inte att göra alla nöjda och tillfreds alltid. Skriver detta därför att jag känner igen tankemönstret hos mig själv. Jag hamnade väldigt nära tröskeln till utmattning p.g.a jag kände mig tvungen att vara och göra andra till lags. Det tar på krafterna. Vi läsare som följt dig länge vet att du bryr dig om dina läsare och värdesätter oss. Det räcker för mig. Huvudsaken är att du inte glömmer bort dig själv och ditt mående. Ta hand om dig & ha en fantastisk resa!

  Kram Erika

  Reply
 14. Anonym

  Det är underbartinte vackert, det jag fått sett på bild. Ha det bäst där uppe i norr 🙂

  Reply
 15. Lilylayne

  Your life is amazing! Enjoy the trip and knowing what waits for you at home makes it all the much better!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.