Sjukling

Hej på er alla fina!
Jag har varit lite ”off” senaste dygnet, men jag åkte på en liten förkylning som gjorde mig väldigt dåsig. Jag kände mig sjuk redan igår när jag var ute i gryningen och fotade men jag har väldigt lite tålamod för att vara sjuk, så jag brukar låtsas som ingenting, och då brukar det gå över. Men nu gjorde det inte det så jag har faktiskt bara legat och vilat större delen av dagen idag och förundrats över att näsan kan tillverka så mycket snor. Det känns som jag är uppe i några liter nu.

Men nu efter lunch så bestämde jag mig för att inte vara sjuk längre så nu tog jag en dusch, en kopp kaffe och försöker komma på benen igen. Det känns redan mycket bättre. Tänk vad mycket vi kan påverka med bara tankarna! Får se hur länge jag lyckas hålla uppe den här fasaden 😉 Men jag tror faktiskt det kommer bli mycket bättre redan i kväll. Lite frisk luft på det här så är jag tillbaka igen! Vill passa på att tacka för alla fina ord och kommentarer som ni skrivit! Har ju inte hunnit svara er än men ska göra det i kväll 🙂

Nu ska jag gå ut med stackars Nanook som bara fick en kort promenad i morse. Han är så himla snäll. Det är som om han känner på sig att jag inte mått bra så han har snällt legat bredvid mig hela dagen, precis som Nayeli också gjort. Djur är helt fantastiska. Vilken kärlek och trygghet de skänker ♥
090201

Fina Nanook som är det bästa sällskapet man kan tänka sig när man är sjuk. Vilket tålamod.
090203

Och Nayeli, som brukar vilja gå ut tidigt på morgonen sov bredvid mig ända till efter lunch. Så fint.
090202

 

32 Kommentarer på “Sjukling

 1. Gizze

  Krya på dig Jonna!
  Är själv lite hängig idag men tvingade ut mig själv på en kort promenad bara för att få luft!
  Kryakram från Gizze i Värmland

  Reply
 2. Johan

  Så du åkte dit du med… Har själv legat sen helgen, men känner att energin börjar komma tillbaka. Haha, skrattade till av din förundran, kände mig träffad där. Vill nog inte berätta hur mycket papper som min näsa förbrukat de senaste dagarna!

  Tur vi har våra små vänner som det alltid går att lita på. Och ja, de är fantastiska. Så kloka och hängivna. Även om de inte säger mycket så ger de ändå så mycket kärlek. Precis som Nanook och Nayeli varit för dig nu, så har min lilla ”familj” skött om mig när jag legat. Inget besvär, inget bus eller tecken på otålighet. Känns mer som att de bara vakat över en. De förstår att något är fel. Känslan när man ser det är obeskrivlig…

  Krya på dig, Jonna.
  Fint med så mysiga bilder, på tre mysiga individer.

  Reply
  • Jonna Post author

   Ja det verkar som om många är sjuka nu! Får hoppas att det är något som går över fort.

   Ja, djur är fantastiska ♥ De känner så mycket mer än vad man tror. Det är så kloka och kärleksfulla.

   Krya på dig med Johan! 🙂

   Reply
 3. Soulmama

  Hej och krya på dig!

  Det är bra att tänka bort det onda – jag tror definitivt på healing i alla dess former.

  MEN en förkylning är ett tecken på att kroppen behöver vila. Jag tror inte man ska tänka bort allting genast – man ska lyssna på kroppen för den förstår det som inte huvudet vill förstå.

  Det är inte ”duktigt” att orka fast kroppen säger emot.

  Reply
  • Jonna Post author

   Ja du har helt rätt, man måste lyssna på kroppen. Det är så svårt bara när man vill vara pigg och kry och göra massa annat än vila 🙂 Men jag hoppas det går över snart.

   Kram ♥

   Reply
 4. Nicklas

  Våra djur känner på sig när vi inte mår bra eller är ledsna dom ger alltid tröst! Krya på dig! Kram 🙂 <3

  Reply
 5. Rasmus

  Helgens umgänge med mycket virusbefängd bröllopsfolk är så klart orsaken till ditt sjukdomstillstånd. Mycket säkrare att krama granträd 😉 Krya på dig!

  Reply
  • Jonna Post author

   Haha ja det är helt klart från bröllopet jag blev sjuk. Det var några fler som blev smittade också. Men men, då är man förhoppningsvis immun efteråt 😀
   Tack ♥

   Reply
 6. Jos

  Djur viker inte från sin familj. Hur var det nu sägs i Washington? – Om du vill ha en vän skaffa dig en hund… Finfina bilder.

  Reply
  • Jonna Post author

   Ja djur är fina på det viset. De ställer alltid upp ♥ Förresten, den bilden på katten du länkade för några dagar sedan, är det din katt?? Jag vill inte vara otrevlig men haha jag blev så rädd när jag såg den bilden. Den såg så läskig ut. Eller så är jag bara ovan, för det måste vara någon speciell ras? Helt svarta ögon och speciella öron.

   Å tack, glad att du gillar bilderna ♥

   Reply
 7. Ramona

  Krya på dig <3 Men vilket underbart sällskap du har. Djur är bra fina, och du, den sista bilden är underbar tycker jag.
  Kram så kikar jag in imorgon igen 🙂

  Reply
 8. Gustav

  Krya på dig Jonna !
  Tur att du har så fina vänner som håller dig sällskap i sjuksängen. Och lite frisk luft gör säkert susen 🙂

  Reply
 9. Magnus

  Är också snorig! Utan att ha varit på bröllop. 😀
  Ska krypa ner under täcket strax och förhoppningsvis är det lite bättre när jag vaknar igen.
  Stor kram!

  Reply
 10. Rita

  Hej Jonna! Vilken fina bilder på dig, Nanook och lilla kissen. Kändes i hjärtat på mig då vi fick låta våran älskade Zorro somna in våras. Kan känna en sådan enorm tomhet. Som du säger så förstår våra kära husdjur om vi inte är friska, då vill dom vara nära. Hoppas du är kurant nu igen så vi får njuta av din fina blogg. Kram till dig och dina djur.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.