Vinterland

Den här dagen var den finaste på väldigt länge, och jag passade på att gå ut en stund och få känna på solens första strålar i ansiktet. Efter en lång morgon med en massa tekniskt data-strul så var det så skönt att komma ut och andas den iskalla luften. Ja några av er kanske märkte att min blogg låg nere igår kväll fram till idag? Det var problem med servern men det fixade sig tillslut efter ca 4 timmars samtal med supporten. När allt funkande igen kändes det som en stor sten lättade från axlarna och jag gick ut och mötte en alldeles magisk januaridag.

Ute och njuter av den vackra vinterdagen med sina -26 grader.

Ute och njuter av den vackra vinterdagen med sina -26 grader.

Björkarna ser ut att vara gjorda av silver

Björkarna ser ut att vara gjorda av silver

Jag gjorde en liten videoblogg åt er medan jag var på väg till postlådan. Jag kände att det var väldigt, väldigt längesedan jag gjorde en sådan typ av videoblogg, men det kan ju vara kul emellanåt att få se några videoglimtar ur min vardag. Så ni kan se den här nedan om ni vill! : )

Åh vad det känns som den där korta stunden i solen gjorde mycket. Sådana här vackra vinterdagar med krispig luft är helt underbara. Och natten ser ut att kanske bjuda på norrsken. Det är ett svagt grönt ljus bakom granarna i norr så jag håller tummarna att det blir lite nattlig fotografering senare. Men då gäller det att klä sig, för det blir runt -30 i natt.
Hoppas ni haft en fantastisk dag ♥ Här kommer videon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.