Alla hjärtans dag (kväll)

Hej på er!
Ville bara skriva och önska er en underbar alla hjärtans dag! Även om klockan snart är 10 på kvällen. Sent ute som vanligt! 🙂
Jag hoppas ni har haft en mysig dag med lite extra kärlek! Jag har nyss varit hos min gammelmorbror Tage en stund och druckit lite kaffe och pratat om mormor. Han är nämligen mormors lillebror. Men jag kallar honom gammelmorbror eftersom det är min mammas morbror 🙂

I kväll ska jag bara ta det lugnt. Dricka lite mer thé och lyssna på musik.
Ha nu en jättemysig kväll allihopa!!
Stora alla hjärtans dag kramar till er! <3

Dricker lite gott thé i sängen medan Nanook ligger bredvid och myser.

29 Kommentarer på “Alla hjärtans dag (kväll)

 1. Anna H

  STOR alla hjärtanskram till dig Jonna. Jag har tänkt på och skänkt varma tankar till din morfar hela dagen! <3

  Reply
 2. aboxof-chocolate

  God alle hjerters dag til deg også <3 Hihi.. Jeg kaller onkler og tanter av pappa for onkel og tante (+fornavn da)… Det blir bare naturlig, ettersom pappa gjør det hver gang han snakker om de 😉
  Sov godt!

  Reply
 3. Thomas

  Tänkte ge dig en upplyftande sida där folk kramar sin webkamera. Men av någon anledning var bilden svart när jag skulle kolla den nu tidigare fungerade det. Det finns en länk till youtube klipp men det är inte lika bra för det är snabbspolning och inte lika varmt. Så fungerar det inte så prova senare. Känns som om du kan behöva lite värmande kramar från hela världen nu.

  http://thenicestplaceontheinter.net/

  Reply
 4. Ganimete

  Älskade Jonna. Det är med ett hjärta fyllt av kärlek och tröstan jag beklagar sorgen. Jag förstår att det måste kännas jättejobbigt och jag vet precis vad du går igenom. I stunder som dessa kan man inte göra annat än låta sorgen ta sin tid. Du har en hel värld som stöttar dig i detta och det förtjänar du verkligen. Trots avståndet skickar jag många värmande kramar och hoppas på att de når hela vägen till grundtjärn, till dig. Du är en gåva som berikar så många människor och låter oss vara delaktiga i ditt liv. Tack för det. Ta hand om dig och var rädd om dig, du är värdefull!
  KRAM, från en vän i lilla Ulricehamn.

  Reply
 5. Magnus

  Så fina är där ni myser i sängen. Det ser ut som om ni är långt borta i era egna tankar båda två.
  Sov gott!

  Reply
 6. Camilla Svedberg

  Tänk vad livet är konstigt, först finns man sen är man borta och då för alltid. Livet går vidare fast man själv hamnar i en sorts bubbla och därutanför är det som vanligt.

  Reply
 7. Peggy

  Vi hade oxå en dam i vår lilla by som alla kallade moster <3 Även dom som INTE ALLS var släkt med henne 😉
  Nu är hon borta sen några år tillbaka, men hennes minne finns kvar, så starkt o levande!

  Reply
 8. Eva

  Söt bild på Dig och Nanook. Alla vi som följer med på bloggen skänker så mycket värme och medkänsla till Dig och lilla gubben. Ser gott, varmt och mysigt ut. Ha det bra.

  Kram/Eva

  Reply
 9. Peter

  Så mysigt och innerligt ni har det ihop..Nanook verkar vara en så Hamonisk vovve..verkligen fin..Ha de bäst!!

  Reply
 10. Daniel

  Nu när våren närmar sig har du några roliga planer / projekt inför våren?
  Hur ser det ut på den sociala biten? Träffar du några andra än släkten? Saknar du inte något på sociala biten eller nanok är sällskap nog?

  många kramar Daniel

  Reply
 11. Tor

  “Kärleken är så förunderligt stark,
  kuvas av intet i världen.
  Rosor slår ut ur den hårdaste mark
  som sol över mörka gärden.
  Mitt hjärta är ditt,
  ditt hjärta är mitt
  och aldrig jag lämnar det åter.
  Min lycka är din,
  din lycka är min
  och gråten är min när du gråter”.

  Nils Ferlin

  Reply
 12. Robert

  Jag önskar dig detsamma, även om det är dagen efter. Men jag tycker alla dagar kan vara <3-dagar. Kram på dig!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.