Andas ut

Vilken härlig, rolig och händelserik vecka jag haft. Och väldigt intensiv. Många projekt som skulle göras klart. Många idéer som skulle förverkligas. Dygnen räckte inte riktigt till och innan helgen hade jag bara sovit 2/5 nätter. Men det var så värt det. Allt blev så bra i slutändan. Helgen har varit minst lika intensiv den också. Jag har till och med hunnit åka en sväng till Stockholm och tillbaks. Hälsat på min bror och hans fru, pussat på mina älskade brorsbarn och överrasknings-lussat för en vän.

Jag kom hem nu på kvällen till ett stökigt hus och en glad katt. Diskbänken överfull. Och på bänken en salig blandning av bakplåtar, vetemjöl, lingonris och stearin. Kläder i högar i badrummet och sängen obäddad. Det märktes att jag hade bråttom innan jag for till den stora staden. Men åh så skönt det var att krypa ner i sängen nu med Nanook tätt intill och en kurrande katt på magen, efter alla roliga dagar jag fått vara med om.
Hemma ♥

Nu ska jag sova och i morgon börjar en ny vecka med nya tag. Även om den redan börjat. Godnatt på er! Kramar5

15 Kommentarer på “Andas ut

 1. :D

  Sankta Lucia, ljusklara häääägringZzzzzz
  sprid i vår vinternatt Zzzzz av din fägring.
  Drömmar med Zzzzz under oss sia,
  tänd dina vita ljus, Sankta Luciaaaaazzzzz.

  Zzzzzzzz duns!

  Städa gör du smidigast i sömnen 😉

  Reply
 2. Christer

  Ja nu får du fixa allt här hemma som du inte hann med i helgen. Tack för en ny härlig Luciafilm som endast du underbara, söta och underbart vackra Jonna kan göra.
  ( hoppas att du har fått bort all stearin från ditt vackra hår?)
  Ha en fortsatt trevlig och underbar vecka!

  Reply
 3. Gunilla

  Oj vilken energi du har Jonna. Hur du har hunnit med så mkt är för mig obegripligt.
  Men du är ung men ändå.

  Reply
 4. Magnus

  Ta nu hand om dig själv Jonna! Se till att “sova ikapp” och bara vara i ett par dagar så kan du ta tag i det där med städningen sen. Du har bara en kropp så var rädd om den! 🙂

  Reply
 5. Mitra Sohrabian

  Så söt du är sovande på soffan.Oj oj vad du måste har varit trött.Först allt med gallerian och sedan jag kom och besvärade dig och efter den lucia filmning. Du behöver några dagar sovande och vilande och inget annat. Jag hoppas att du tar hand om dig älskade Jonna. Många kramar på dig.

  Reply
 6. o

  Vet inte om jag ska bli lite orolig eller känna hemtrevnad då jag känner igen pianot och minns vad din vän heter. Ha en riktigt god jul, hoppas du får njuta vid elden, dricka te och ha det gott helt enkelt. Å så klart, kram pårè!

  Reply
 7. Gerd Rundlöf

  Härligt att följa din bloggMin man å jag har läst den från början.Jag är född i Junsele mvh Gerd

  Reply
 8. Bengt H

  ‘Total avslappning’…;) Välförtjänt… verkligen.
  Önskar att du om möjligt får några lite lugnare dagar nu.

  Reply
 9. Birgitta

  Skönt att se den här bilden! Du är värd massor av sömn nu när du bjudit oss på så fina bloggar. Din luciafilm kan jag njuta av många gånger och tårarna kommer varje gång. Ha en skön avslutning på advent och ta dig en lång julvila.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.