Ännu en fruktansvärd outfit

Haha nu kommer det ännu en hemsk “dagens- outfit” bild. Ni måste tro att jag har världens sjukaste klädsmak med tanke på att jag är klädd som en galning varje gång jag laddar upp en outfit bild. Det är ju på skoj som jag gör det, men det roliga är ju att det inte är tillgjort, utan att jag faktiskt dragit på mig de här kläderna och sedan efteråt kommit på hur fasiken jag sett ut. Men det blir liksom så när man bor såhär. Om jag bara ska vara hemma här i Grundtjärn en vardag så går jag ju oftast klädd i bekväma, varma och rejäla kläder. Sen om de kläderna matchar, det är en annan sak 😀

Den här bilden tog min mamma på mig en tidig decembermorgon när vi hade suttit och jobbat i arbetsrummet hela natten och sedan skulle hem till henne. Jag hade på mig min pyjamas av någon anledning, och drog sedan på mig "skogshuggar-jackan" som jag fått av min granne Stig, och den varma mössan som jag även den fått av en vän. Mamma började skratta åt mig och bad att få ta ett kort. Så här illa kan de alltså bli när man bor på ett ställe där ingen ser en 😀

31 Kommentarer på “Ännu en fruktansvärd outfit

 1. Farmen-Johan©

  Så brukar jag oxå klä mig när jag bara är här hemma i skogen. Är ju ändå ingen som ser mig då. 🙂

  Reply
 2. F

  Jag tycker den outfiten var snygg! =) Men så gillar jag flanellrutigt också 😉 Huvudsaken är ju ändå att man trivs själv… =)

  Reply
 3. Evert "tuba blåsare sedan 50år"

  Är dagens-outfit på skoj jag trodde det var på fullt allvar ):
  känner mig lurad, är det därför alla skrattat åt mig på stan.
  O jag som sa att det var senaste modet i norr…
  Pjamas,gummistövlar,björn””a,pannlampa,Lidlkasse med ved m.m, arbetshandskar,
  Hund hade jag ingen så jag satt ett snöre runt en plyschkanin från liseberg.
  Dom trodde mig inte så jag fick sova i häktet.
  Ja jag slapp ju elda inne…

  😉 satt och kollade igenom bloggen igår och såg mycket man missat,
  b.l.a flera dagens-outfits… men dom vågar jag inte prova 😉

  Reply
 4. Irene

  Hejsan! Har följt din blogg ett tag nu men inte skrivit något än, haha men nu var jag bara tvungen att skriva några rader 😀 jag är född och uppvuxen utanför skellefteå, men bor och pluggar just nu i sthlm. Jag har hur många gånger som helst gjort samma sak när man bodde hemma, mitt ute i skogen, dragit på sig något rejält och varmt och kommit på efteråt hur rolig man såg ut ;D men som sagt, det är ju ändå ingen som ser det. Måste säga att jag älskar din blogg och dina vackra bilder, du får väl höra det hela tiden men ville bara säga det i alla fall. Man kanske inte kan höra det för många gånger, haha 😀 tack för underhållande och underbar läsning iaf! Ha det så bra! ;D

  Reply
 5. Don Juan (the PJ)

  Att du även kan klä upp dig för fest såg vi vid nyår, eller när det var. Men sånt är livet på landet, där bestämmer vädret och sysslor hur man är klädd. Fast egentligen är du inte så märkvärdigt klädd, vid närmare eftertanke. Det är nog Jonnas country-style 😉

  Reply
 6. Marianne

  Jonna
  Du är lika söt ändå,hur du än är klädd.Det är härligt att gå omkring hemma i slafsekläder,man kan röra sig fritt i dem.En till här som går klädd så där!
  Kram

  Reply
 7. Skogsmulle

  Det viktigaste är att man trivs själv. Vad andra tycker och tänker skall man inte bry sig som. Hoppas du och Nanook får en fin dag och att din mormor snart blir piggare!

  Reply
 8. Mia

  Jag känner igen det där med hemska outfits! Tog ett tag innan jag fattade hur jag faktiskt såg ut då jag åkte till stan för att gå till frisören i onsdags… Alltid lika kul att komma på det då det är för sent att göra någonting åt det! 😉

  Reply
 9. Tomas Karlström

  Det är det som är det fina med att bo på landet…..inte behöver man klä opp sig så fint varje gång man skall ut inte….ja går inte heller om man skall dona med någonting ute….tur värsta kylan lagt sig….

  Reply
 10. C

  Jättefint!! Tycker t o m att det är ganska fint!
  Huvudsaken är att man inte fryser.
  Hälsningar från mig som har drömmar om en stuga med vedspis!
  Ha en bra dag.

  Reply
 11. Eva

  Du är allt lite galen, men det viktigaste är ju att Du inte fryser. Nanook ser ju lite betänksam ut, undrar nog vad som är på gång. Vad ska matte hitta på den här gången ???

  Kram/Eva

  Reply
 12. Kerstin

  Det är en av många fördelar med att bo på landet…
  skit samma vad man har på sej..
  jag bor i lyan i stan på v..
  och i stugan på landet på helgen..
  så har jag levt i snart 30år mer eller mindre..
  går så bra så enligt mej.. andra skakar på skallen.. 🙂
  Kram från småland…

  Reply
 13. Hanna

  Oj, känner igen mig! haha. Har blivit tokigt några gånger när någon knackat på dörren och man gått för att öppna, bara för att i samma sekund inse att håret står åt alla håll å kanter, mjukisbyxorna är full av fläckar, och att den där sjabbiga fleecetröjan inte är så snäll för ögat… haha.
  Men som någon sa här ovan, det är ju lite charmen med att bo ute i skogen; man klär sig efter väder och dag, utan att bry sig så mycket om det estetiska. Ganska befriande tycker jag!

  Reply
 14. Dalatussan

  Jättesnyggt ju 😀

  Jag känner igen det där. Jag har kommit på mig själv med att istället för att matcha kläder så kollar jag vilket material det är. Akryl tröjor och jeans går bort, det ska vara ren bomull eller helst ull för det värmer bäst.

  Det var längesen jag matchade färger, nu är det värmen som är det viktigaste haha.
  Men som tur är så skärper man till sig lite när man ska till affärn i alla fall 🙂

  Ha det så bra!

  Reply
 15. Lantliv

  Exakt så där går jag omkring här hemma,avlagda militärbyxor från sonen(slitstarka)
  Gamla flanellskjortor(mjuka),härligt stora jackor mm
  Då får man pengar över till lite flärd ibland,för visst är det roligare att köpa finkläder än arbetskläder.
  Det är inte inkomsterna som gör en rik,utan storleken på utgifterna.
  När man “vågar klä sig så där” då har man en inre säkerhet.
  Ha det fint!

  Reply
 16. Susanne

  Haha…jag har en liknande, lika “snygg” överlevnads-outfit. Den värmde gott under de iskalla dagar vi hade förra helgen.
  Förresten….modet svänger hit och dit, modeskaparna söker ständigt nya influenser så vem vet? Vi är de första som får se detta, men kanske det är nästa års vinterkollektion. Fast i så fall kommer priset att vara högre…..

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.