April i Göteborg

När jag bodde i Göteborg brukade jag ta årets första dopp i April. Jag tror inte jag vill fortsätta med den traditionen nu när jag bor här. Det är ju fortfarande is på sjön och snö på marken 😀

En bild från när jag tog årets första dopp i April när jag bodde i Göteborg

2 Kommentarer på “April i Göteborg

  1. Frida

    En vän till mig badar alltid sista april, även om det är is på sjön och snö på marken, så du skulle nog också överleva 🙂

    Reply
  2. Ewa

    Hej på dej! Har börjat läsa din blogg som jag tycker är väldigt mysig. Är själv född i Sollefteå, men bor numera på Orust. Jag tycker du är fantastisk som bor där alldeles själv och fixar och donar så fint med allting. Den här bilden är så stämningsfull. Du ser ut som prinsessan Tuvstarr!

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.