25 Kommentarer på “At night I fly

 1. Anders

  Nästan lite kuslig första bilden när man ser hur du försvinner in i mörkret.

  Sedan tycker jag att du har nått en annan level i ditt liv nu med din nya kamera. Från att i sommar handlat mycket om hur slitsamt det kan vara i mellanåt så sprider du nu bara glädje och harmoni. Man blir lugn och harmonisk när man går in på din blogg. 🙂

  Reply
 2. Alexandra

  Du har inte funderat på att börja vara bröllopsfotograf eller så. Jag hade gärna anställt dig till mitt bröllop om nått år 🙂

  Reply
 3. Per Asp Bölen Junsele

  Otrolig första bild lite oknytt som dom säger bara väntar på när bildboken kommer i bokhandeln

  Reply
 4. Malin Söderholm

  http://namninsamling.se/index.php?Namn=Namn&sida=2&nid=8105&fnvisa=namn

  Jag länkar här till en namninsamling för min vän. Han har bott i Sverige, Hultsfred sedan sex år tillbaka och nu när han fyllt arton tänker de utvisa honom. Han föddes i Liberia men har inte bott där längre än 6 månader.
  Han har allt i Sverige, familj, vänner, skola, fotboll.
  Han vet inte vilka hans biologiska föräldrar är och han kan inte språket i Liberia.
  Han är en del av vårt samhälle, av oss så nu ber jag er, fina människor, att ta er den lilla tiden att skriva under namnlistan för att stoppa utvisningen.

  Tack så mycket!!

  Reply
 5. Ida

  Jonna, det finns ingens bilder som berör mig så mycket som dina. Som är så vackra och mytiska, så fjäderlätta och så trollska, de kommer från en annan värld, en annan tid. Jag får en känsla i kroppen jag inte kan beskriva.

  Skulle vilja ha dina bilder runt mig varje dag.

  Reply
 6. jonas nohrstedt

  som vanligt, otroligt vackra bilder. den där bilden där du står med ryggen till och själva ljussättningen / dunklet i bilden får mig att tänka på den franske 1800-talskonstnären Eugènes Carrières målerier som jag såg på ett museum i Sofia, Bulgarien när jag var ute på interrail. kolla in hans dunkla och lite kusliga porträtt vettja 🙂

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.