Berörd

Ännu en gång, sitter jag här fullkomligt rörd och tagen efter att ha läst era kommentarer på mitt blogginlägg om min mormor. Jag är så obeskrivligt tacksam för era värmande ord, lyckoönskningar och för era tankar. Jag kan knappt hålla tårarna borta. Det berör mig så starkt. Ni berör mig!

Det här är verkligen något som jag förundrats över sedan jag började blogga, att det finns så otroligt många vänliga människor här ute, som trots att jag är en främling för de flesta ändå bryr sig om mig, som ger sig tid att läsa, att skriva från hjärtat och skänka vackra ord och kärlek. Jag vet inte hur många gånger jag suttit här framför datorn och grinat, för att jag varit så berörd.

Jag vill verkligen tacka Er läsare, från botten av mitt hjärta. För att ni läser och följer min blogg, för alla fina ord ni skriver och för att ni bryr er! Tack för att ni finns! <3

Den här bilden är till er! <3

15 Kommentarer på “Berörd

 1. C

  Tittar ofta in på din blogg och det beror nog på ditt mod, din vilja att gå din väg..en vägvisare för många! Har börjat titta lite på dina smycken med.
  Ha det gott däruppe!

  Reply
 2. Magnus

  Ett ord…. En tanke…. Det lilla kan räcka väldigt långt, och är så enkelt att ge. Det vet jag av egen erfarehet.
  Du ger så mycket genom att dela med dig av ditt positiva tänkande och underbara bilder så det känns så naturligt, inte bara för mig uppenbarligen, att trots att vi inte känner varandra skänka en tanke och några ord till dig nu när glädjen du kände för att din mormor fått komma hem hastigt övergick i en stor oro.

  Kram
  Magnus

  Reply
 3. Carl Stridsberg

  Hej Jonna!

  Det är inte svårt att känna för dig och din mormor. Du verka var en sådan underbar kvinna. Med stort hjärta och kärlek till naturen och dina nära och kära! 🙂

  Sedan är jag även med i arbetet med att Ganna Chyzhevska ska få stanna i Sverige och inte bli utvisad till ett kallt och fattigt Ukraina!

  Hennes barnbarn Anna Otto har samam kärlek till sim mormor som du till din och kämpar med näbbar och klor för att Ganna ska få stanna kvar och inte bli utvisad!

  Vi får snart svar från Europadomstolen…
  Vi har en Facebooksida för Ganna. Som mest var vi över 20 000 medlemmar därinne.. Man kan säga att Ganna har blivit hela Sveriges lilla mormor! 🙂
  Här är adressen till sidan om du vill kika närmare; https://www.facebook.com/groups/saveganna/

  Ha det fint!
  //Carl

  Reply
 4. Eva

  Tack för att Du finns !!!! Vi är många här ute i landet som gärna följer med på Din fantastiska resa. En så ung tjej med så mycket energi och vilja. Det är vi som ska tacka Dig för att Du släpper in oss i Ditt liv och delar vardag och helg, gråt och skratt med oss.

  Ha en bra vecka/Kram Eva

  Reply
 5. Julia

  En sån genomsnäll människa som du förtjänar inget annat. Kan väl säga att jag känner ganska mycket med mig då min morfar precis gick bort (92 år gammal) och min mormor ligger och väntar på att få följa med honom..

  Reply
 6. Peter

  Ja klartvi vill beröra dej på flera plan..du ger ju så mycket av dej själv till en massa okända människor de med..Vilken fin gest att ge *oss* ett lysande^^ hjärta i från dina händer…Du e bra Jonna!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.