Borta bra men hemma bäst

För en timma sedan kom jag äntligen hem till Grundtjärn igen. Det har varit några väldigt roliga dagar i Stockholm men nu kändes det verkligen underbart att vara hemma igen. Ängen hade blommat ut mycket på bara några dagar, och allt är så vindstilla och tyst. Bara fåglarna som hörs. Åh, jag älskar denna platsen. Jag mår så bra här. Borta bra men hemma bäst 🙂

Det är så sent nu så jag tänkte bara skriva och säga att jag är hemma igen. I morgon kommer jag visa lite bilder och filmklipp från dagarna i Stockholm.

Godnatt på er!
061101

13 Kommentarer på “Borta bra men hemma bäst

 1. PJ

  Det fina med storstan är man kan åka dit och ta vara på det bästa men det allra bästa är när man får åka hem till lugnet, naturen och uppskatta det man har.

  Reply
 2. Magnus

  Välkommen hem fina du!
  Ta nu bara och slappa och njut av stillheten i några dagar så att ni båda får lite ny energi. 🙂

  Reply
 3. Nina Öhrnberg

  Oh, vad jag längtar efter dessa underbara Midsommarblomster. Har försökt att plantera på de ställen i Sverige jag bott men aldrig lyckats. Ha det nu bra i Grundtjärn ni båda och njut av de ljusa nätterna.

  Reply
 4. märta

  Underbar sommarbild! Just nu är Sverige så vackert att man blir tårögd och man borde ta sig tid att bara sitta ner och njuta lite oftare.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.