Bra dag

Nu är bilen tvättad och klar! Den står där ute på gården och glänser nu 😀 Jag tvättade den riktigt noga. Även inne i bilen. Tvättade alla rutor som Nanook geggat på, och dammsög alla säten. På något sätt känns det som bilen har större chans att gå igenom besiktningen om den är ren. Fast så lätt är det nog inte. Men det känns bättre helt enkelt 😀
Men jädrans vad jag har fått mycket gjort idag. Det blir sådär, att när jag jobbar riktigt hårt så får jag mer energi på något märkligt vis. Tror säkert många kan känna igen sig. Det kanske har lite med “gott samvete” att göra också. När jag gjort riktigt bra i från mig så får jag en kick av det och vill göra ännu mer. Och ibland är det ju tvärtom. När jag har som mest att göra och ligger efter med precis allt, då brukar jag gå och lägga mig. Oavsett tid på dygnet. Man kan inte alltid vara duktig. Men idag har jag banne mig vart duktig 😀

Nu är det snart dags för sängen. Sov gott allesammans! <3

Tvättar bort alla fel på bilen ;)

Tvättar bort alla fel på bilen 😉

16 Kommentarer på “Bra dag

 1. Nicklas

  Håller tummarna att bilen går igenom besiktningen. Jag måste också besiktiga min gamla Volvo denna månaden! God natt!

  Reply
 2. Magnus

  Håller också tummarna för att det går bra på fredag! Det är alltid lika skönt när man får godkänt direkt och slipper ha tidspressen på sig att hinna fixa ev fel innan det blir körförbud.

  Hoppas att du sover gott nu och inte drömmer att du bär på den blivande veden. 😀
  Natti, natti

  Reply
 3. Sheriilyn

  Haha “dammsugade”, vad söt du är. 😀 och känner definitivt igen mig, ju mer man har att göra desto svårare är det att komma igång med det.

  Reply
 4. Catlover

  Tvättar bort alla fel. 🙂 Hoppas det blev så och att allt går bra imorgon. Avskyr bilprovning och tandläkarbesök ungefär lika mycket…

  Reply
 5. L Pettersson

  Till frågan om vad som kan påverka en besiktningsman (tyvärr är det ofta män) är nog inte så troligt, en ren bil. Ett rent motorutrymme är viktigt. Men framför allt om man misstänker att något inte är som det borde så tror jag (med risk för att vara fördomsfull och manschauvinism) att kort kjol, nätstrumpor och högklackad samt något urringat. Det låter ju inte så kul!? Kanske någon av dina änglaliknade skepnader skulle gå hem. Nä vad tokigt det blir. Bättre att satsa på att bilen är hel och ren och genomgången i det som besiktningsmannen tittar på. Glappa lager, rost m.m.

  Lycka till!

  Reply
  • ME

   Jag besiktade min bil i fredags. Besiktningsmannen va en kvinna och hon godkände bilen utan anmärkningar.

   Reply
 6. F

  Men gosse vad du är duktig Jonna! Nu är din bil skinande ren, bara till å komma och fortsätta med min….

  Reply
 7. Anki

  Hej Jonna!
  Hoppas att Du inte har lagt Dig riktigt ännu. Jag har oxå hållit på hela dagen och städat och städat och städat. Fötterna bränner så det ska bli skönt att lägga sig. Förresten är det bara bra att det finns besiktning av bilarna. Då får man en riktig koll så att det går att köra säkert sedan ett år till. Sov gott underbara Jonna och dröm söta drömmar. Kram Anki

  Reply
 8. märta

  Jo men visst får man ofta mer energi och ork om man redan varit “duktig” och hunnit med en massa saker. Jag brukar tänka att “gjort är gjort”, gör jag allt det här nu så kan jag ta det lugnt i evigheter sen. (Fast det kan man ju inte)
  Lycka till med besiktningen!

  Reply
 9. Perk

  Hoppas besiktningen går bra. Jag brukar alltid åka på en 12-13 akuta saker att åtgärda. En gång var de fel på bilens vikt, pga att serienumret på motorn inte stämde överens med nåt register de hade. Fick åka iväg och väga bilen.

  Hoppas du har lite bättre tur än vad jag brukar ha : )

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.