Bra första intryck?

Om man söker på mitt namn på google så är det här den första bilden som kommer upp. Haha jag tyckte det var lite roligt. Av alla bilder jag har här på bloggen, så är det den liksom 😀

Bilden togs förra året innan jag var på väg till jobbet i Myckelgensjö på Jon Salmens Gård, där jag målade 🙂 Ja det syns om inte annat. Det var meningen att vara en liten parodi bild. Min pose, väskan och glasögonen passade liksom inte in riktigt =)

4 Kommentarer på “Bra första intryck?

 1. Messi

  Hej!

  Är det en volvo 245 du kör? Vad är det för årgång? Och hur installerade du de extra strålkastarna? Var är de inköpta?

  Reply
  • Jonna Post author

   JAjamen det är en volvo 245! Årgång 91 tror jag. Strålkastarna fick jag hjälp att sätta i av en snäll granne. Jag har ingen aning hur han gjorde. Jag tror dom finns att köpa på biltema. Väldigt värt, utan dom hade jag inte hittat ute på de snötäckta vintervägarna i vintermörkret 🙂
   Ha det bra!

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.