6 Kommentarer på “Dagens Outfit ;)

 1. Anna

  Ungefär sådär ser jag också ut när jag jobbar här hemma på gården. Bor på ett jordbruk och man har ju inte direkt de snyggaste kläderna på sig då 😉

  Måste bara fråga om handtaget som sitter bakom dig. Sitter det på dörrkarmen? Eller är det jag som ser helt fel?! 🙂

  Reply
  • jonna Post author

   Tack för din kommentar! 🙂 Måste bara säga att du har en helt underbart fin blogg! Så otroligt vackra bilder! Och det där huset som du har högst upp påminner lite om det huset som jag bor i 🙂
   Haha kul att du lägger märke till sånt som det där handtaget på dörren 🙂 Det är så att det är två dörrar, som en stor dubbeldörr, och handtaget sitter på mitten av dom två dörrarna 🙂 Men eftersom man inte ser hela dörren som är till höger så ser det lite märkligt ut 🙂 Hade inte tänkt på det.

   Reply
 2. Anna

  Okej, då förstår jag! 🙂

  Tack så mycket för dina fina ord ang. mina bilder, alltid kul med positiv respons!

  Jag bor i ett “vanligt” hus på en ganska stor gård (jordbruk). Eftersom huset är stort och jag bor på 3:e våningen så kan det bli lite svårt att få upp värmen när det är såhär kallt. Och då måste det eldas! 🙂

  Stugan som är längst upp i bloggen står på gården och vi renoverade upp den i somras. Riktigt mysig stuga.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.