Dags för Urkult!

Så var det äntligen dags för Urkult igen! Den mysigaste festivalen någonsin. Jag har varit med på festivalen varje år sedan jag flyttade hit. I år är det 20 års jubileum, så det känns lite extra roligt! Och dessutom så jobbar jag på festivalen i år, på Sigges Camping. Åsa har jobbat där i många år så hon “fixade” in mig nu också. Har varit där idag på ett litet möte inför helgens jobb. Ett underbart gäng! Jag kommer stortrivas där känner jag på mig! Och det är så roligt att få träffa massor av härliga och glada gäster som bor på campingen. Jag ser verkligen fram emot de här dagarna!
073002

Gänget samlat för genomgång.

Gänget samlat för genomgång.

13 Kommentarer på “Dags för Urkult!

 1. PJ

  Åh, synd att jag inte bor på den campingen i år men mitt sällskap valde annan camping. Jag får ju bara hålla med Magnus här ovanför. 🙂

  Reply
 2. tove

  Jag ska snart åka till Urkult för första gången i mitt liv. Det känns jättespännande och jag är nervös! 🙂

  Reply
 3. nataly

  hej, läste att du var en användare av MaryKay för några år sedan? stämmer d? att du gillar produkterna men tycker att de är alldeles för dyra?

  hör av dig är du snäll.
  Med vänlig hälsning
  Nataly

  Reply
 4. Sara

  Jag var också på urkult (övermysigt som vanligt<3) och såg dig skynda förbi! Skulle hälsat om jag fattat var/vem lite snabbare haha! Hoppas ditt urkult var mega bra!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.