31 Kommentarer på “Där jag får energi

 1. Peggy

  Rejält med snö du har… Hur mycket snö ligger där på marken?
  Här i mittskåne har nästan all snö töat bort nu… Våren är på väg! Fåglarna vårsjunger, de första krokusarna tittar upp o de första stararna har kommit 😀
  Riktigt nice tycker jag 🙂

  Reply
 2. Anna Stilla

  Jonna, jag blir alltid så lugn i själen när jag besöker din blogg. Du är min förebild för att du försöker leva det livet som passar dig (i alla fall just nu) bäst. Nanook kommer nog att bli den enda hunden i hela världen som kan skilja på höger och vänster 🙂

  Reply
 3. Don Juan (the PJ)

  Kan man kalla dig snödrottningen denna tid på året?
  Var årstid har sin charm men själv önskar jag mig nog lite vårstämning nu. Snart väntar fina kvällar i aprilskymning och härliga dagar i maj. Bara några veckor kvar. 🙂

  Reply
 4. Magnus

  Så härligt det ser ut!
  Hoppas att ni blev så där härligt trötta i kroppen båda två att ni sover gott i natt.
  Natti, natti! 😉

  Reply
 5. Emma

  Åh, vad härligt ni har! Du får energi av skogen och du skänker oss andra energi genom att visa dina underbara bilder!
  Kram

  Reply
 6. Kristina

  Dina fina vinterbilder påminner mig om barndomens vintrar. Jag bodde på landet och det var alltid snö då. Jag åkte skidor i skogen och njöt av tystnaden och knarret i snön. Min hund, en liten västgötaspets älskade att åka spark med mig 😉 Kram

  Reply
 7. Eva

  Vilka härliga bilder Du ger oss. Det är så bedövande vackert. Vilken lycka att få uppleva en sån riktig vinter. Här i Blekinge regnar det, temperatur runt nollan och blåsigt. Inget vidare sportlovsväder. Jag njuter av att se lille sötnosen Nanook. Han är bara för underbar.

  Kram/Eva

  Reply
 8. Pompom

  Rätt roligt att allt som du gör kan gemene man göra, gå ut i skogen och njuta. Helt gratis, vilket frist sverige vi troligen skulle ha om fler lämnade bloggen 😉 och gick ut i naturen 😀

  Reply
 9. Gammelmor i Paris

  Här är norra Sveriges snödrottning eller midsommarfée ! Den finaste flickan i hela Norrbotten, kanske även Sverige….. Miss Sweden ! med hjärtat pâ det rätta stället.

  Reply
 10. D

  Att pulsa i Grundtjärn höjer nog pulsen en del som i sin tur ger Endorfiner.
  Fin bild på Nanook
  Du vet att du kan göra te på granskott.

  Kram

  Reply
 11. Ingela

  Vad mysiga bilder!! Som så många gånger tidigare.. 🙂 Ja visst är det underbart med snön som har kommit. Hur mycket som helst.

  Reply
 12. Carina Johnsson i Färila

  Hej Jonna.vilka härliga bilder och helst den på en snöig Nanook.Vi har ej så mycket snö här i Hälsingland , idag har det blåst väldigt men solen har lyst från en klar himmel.Du är en fin Snöjungfru i vinterskrud.Ha det gott kära vän.

  Reply
 13. hanna

  Hej 🙂 Jag undrar “en” sak… Är du inte rädd för att stöta på något djur när du är ute i skogen? Typ som älg eller björn? Eller vilka djur kan komma? Är det stor risk att träffa på en björn? Jag är jätterädd när jag är ute i skogen själv (här där jag bor kan det komma älgar och vildsvin), har du några tips om man är rädd för djuren?

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.