Den vackraste regnbågen

Här om dagen såg jag den absolut starkaste regnbågen jag någonsin sett i hela mitt liv. Jag trodde knappt mina ögon. Jag stod och gapade i flera sekunder, sedan sprang jag för kung och fosterland för att hinna hämta kameran som låg i bilen. Som tur var han jag fota regnbågen. Men jag lovar er, i verkligheten var den mycket starkare än vad som syns på bilden. Det var nästan som om den lyste. Det var så otroligt vackert!

15 Kommentarer på “Den vackraste regnbågen

 1. Ingela Hörnvall

  Fint med regnbågen! Vackert nytt foto förresten på din hemsida!! Jättevacker bild på dig i solen. Önskar dig en BRA dag i dag! 🙂

  Reply
 2. Lennart

  Vilken speciellt och härligt ljus över landskapet. Det röda huset ser så varmt ut, gräsmattan nästan skimrar just där regnbågen går ner mot marken.

  Reply
 3. Gammelmor utanför Paris

  Anita sa att det lâg en stor skatt begraven där regnbâgen gick ner. Jag tror att hon vet var….:)
  G-mor

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.