Drömmen om Fotografiska

I kväll sitter jag och gör klart för mig vilka bilder jag ska skicka in till Fotografiska. Nu har man nämligen en chans till att få komma med på deras Höstsalong. Självklart skulle det vara en dröm som går i uppfyllelse om jag skulle få med någon eller några av mina foton på deras utställning.

Vem som helst kan skicka in sina bidrag. Så alla har en chans att få sina bilder till utställningen. Nybörjare som proffs! Så sitter du på några riktigt bra foton, skicka in! Här kan man läsa mer. Det ska i alla fall jag göra. Jag hoppas så innerligt att juryn ska fastna för i alla fall ett av mina foton! Det hade varit ren lycka! 😀

030403

25 Kommentarer på “Drömmen om Fotografiska

 1. Carl Stridsberg

  Har sett en del utställningar som Fotografiska haft via nätet och dina foton är många gånger både bättre och vackrare i mina ögon, Jonna! 🙂

  Love & Hugs!
  //Carl

  Reply
 2. Hondjuret

  Åh. Jag håller alla tummar för dig! Dina foton är fantastiska och väcker så många känslor i en.
  Det vore faktiskt – jävligt orättvist tycker jag minsann … om du inte kom med!
  You can do it! 🙂

  Reply
 3. solweig

  Dina foton är jättefina med hög konstnärlig kvalitet!

  Dom kan inte undgå att upptäck din stora talang.

  Tror på du.

  Reply
 4. Magnus

  Håller alla tummar jag kan för din skull! Känner mig i och för sig rätt säker på att du kommer att finnas med bland dom som väljs ut. Tänkte också prova lyckan så jag ska sätta mig och titta igenom mina bilder och se om jag har något som känns värt att skicka in.
  Lycka till Jonna!

  Reply
 5. Monica

  Lycka till säger jag med! Du har en hel del fina foton som skulle passa där och kul för oss att se. Fotografiska har en förkärlek för det något perversa, ja rent underliga utställningar och de väcker uppmärksamhet förstås men jag tycker absolut inte kvalitén har varit så fantastisk på en del foton i de utställningarna där. Lite kejsarens nya kläder.
  Kul om du och andra som tar fina foton kommer med i en utställning som är vacker och med kvalité. Hoppas det.

  Reply
 6. Anki

  Jag håller både tummar och tår!! Stort lycka till Jonna. Nanook skulle bl.a. platsa, tycker jag.

  Reply
 7. Birgitta

  Din luciafilm och På annersia är mina absoluta favoriter och skulle absolut vinna! Lycka till!

  Reply
 8. Ida

  Om du kommer med, vilket jag innerligt hoppas och tror – ingen har så vackra bilder som du Jonna, så kommer jag att ta mig till Fotografiska. Har aldrig varit där, men bor väldigt nära 🙂

  Reply
 9. Sandra

  Kan inte tänka mig något annat än att flera av dina foton kommer visas!
  De är ju inte bara bilder, utan känslor på bild!

  Reply
 10. Petra

  Kan verkligen inte tänka mig annat än att dina bilder skulle bli utvalda. Du är en fantastisk konstnär Jonna! Håller alla mina tummar för dig! 😉

  Reply
 11. Maya

  Håller tummarna hårt för Dej, Jonna! Vet att Du har helt fantastiska bilder så jag tror på Dej! Lycka till!

  Kramar!

  Reply
 12. Pingback: Drömmen om Fotografiska blev sann | Jonna Jinton

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.