En kväll i Övik

Hej på er!
Har ni haft en bra helg? Själv har jag haft en toppenhelg. Var ju i Övik i går och kom hem på eftermiddagen idag. Först åkte vi för att se Modo spela, och dom vann! Har aldrig haft någon direkt koll på hockey men det är verkligen en härlig känsla när hela arenan skriker av glädje. Är glad att jag fick se matchen när dom äntligen vann 🙂
Efter matchen  gick vi till krogen “O’learys” där vi spenderade resten av kvällen och natten. Det var första gången jag var ute i Övik och det var riktigt skoj och roligt att lära känna lite nya människor 🙂

Här kommer några bilder från igår!

En bild från när vi var och såg hockey

Jag var där med Martina, Frida och Emil 🙂

Inne på O’learys i Övik 🙂

6 Kommentarer på “En kväll i Övik

 1. Magnus

  Det verkar som om du och vännerna fick en riktig höjdarkväll, men kan tänka mig att det ändå var skönt att komma hem till lugnet i skogen igen. 😉

  Reply
 2. Johannes

  Jag var där med. Man vet att man är i Övik då det buas lika högt åt domarna som det jublas när Modo gör mål 😀

  Reply
 3. Perk

  TYPISKT! Jag var på Merrycan & Public. Tänkte nu tusan skall jag hälsa på Jonna & hennes gäng när de är i Övik. Nä hä, då var de på O´learys : (

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.