En kväll i skogen

Ute på en skogspromenad med Nanook. Följde en stig jag aldrig följt tidigare. Älskar att hitta nya ställen och stigar! Det är så spännande 🙂

Jag kom till ett ställe med gamla fångstgropar. Någon berättade för mig att de för länge sedan användes som fällor för att fånga älg. Groparna var då mycket djupare, och i gropen fanns vassa spätt. Sedan täckte de över gropen så den inte syntes, för att älgarna skulle trampa rakt i fällan med de vassa "spjuten". Huvva! Jag gick och inbillade mig att det fanns gamla täckta fångstgropar kvar haha. Så jag nästan smög fram av rädslan att trilla i någon dold fälla 😀

Satte mig ner mellan granarna i det gröna riset på en kulle och tittade ut över sjön. Blir så rofylld av att vara i skogen. Försöker verkligen insupa allt det vackra och gröna i skogen innan allt färgas vitt av snön.

5 Kommentarer på “En kväll i skogen

 1. Magnus

  Vilken härlig skog att utforska! Får ta mig samman och ge mig ut i skogen någon dag snart. Var länge sedan sist.

  Reply
 2. Torgny Rönnqvist

  ja naturen är en rofyld plats att vara i.
  man hittar så mycket i naturen och sen är de så skönt att koppla av när man är ute.

  Reply
 3. Eva

  Hoppas Du alltid är utrustad med mobil i skogen även om Du klarar Dig överallt eller är det ett nödvändigt ont ? Hujedamej för att virra bort sig. Naturligtvis har Du ju en bra ledsagare i Nanook men de där fällorna såg lite farliga ut. Fantasin kan skena iväg vid ett sånt här tillfälle. Hoppas “Björnen sover”.

  Njut av dagen/Kram Eva

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.