En liten inblick i vardagen

Hej på er!
Åh nu var det verkligen många dagar sedan jag gjorde mitt senaste blogginlägg. Det var inte meningen att det skulle dröja så länge. Hoppas ni inte tror att jag blev uppslukad av storstaden. Dagarna har bara rusat iväg! Först var jag ju i Stockholm under hela helgen och nu under måndagen och tisdagen har jag behövt jobbat intensivt med några projekt så jag har helt enkelt inte haft tid med så mycket annat. Men nu är jag tillbaks!

Helgen i Stockholm var jätterolig, förutom att jag fick migrän på morgonen när jag kom dit så jag missade ett viktigt möte. Men jag sov några timmar på hotellet och var sedan tillräckligt pigg för att ge mig av till självaste Google kontoret där jag var på ett så kallat Youtube Bootcamp. Jag satt med i en panel tillsammans med Isabel Boltenstern, Sabina Decireé, Margaux Dietz och Joakim Kvist . Vi fick chans att berätta och inspirera andra Instagrammare hur man lättast kommer igång med YouTube och dela med oss av våra erfarenheter. Det var riktigt kul, och jag fick träffa så många fina människor. Önskar att jag hade haft lite bilder från dagen att visa er. Men det kanske kommer fram bilder lite senare.

På söndag kväll var jag åter hemma i Grundtjärn igen, och även om det var superroligt i Stockholm så kändes det verkligen som om det nu måste dröja ett tag innan jag reser iväg nästa gång. Just att resa sådär, det tar på krafterna på något vis. Samtidigt som det ibland är väldigt skönt att komma iväg och få lite nya intryck och nya perspektiv.
Idag har jag spenderat hela dagen inomhus och bland annat grejat med en liten filminspelning och redigerat film. Jag har också börjat jobba på webshopen! Får frågor nästan varje dag om när den öppnar igen, och jag blir SÅ glad att ni är så många som väntar på att den ska öppna. Den skulle egentligen vara klar för längesedan.

Tanken var att jag skulle fixa en helt ny webshop som har bra funktioner och fraktalternativ för ordrar utomlands. Men då julen börjar närma sig och det har blivit ont om tid så ska jag nu istället öppna den gamla webshopen och göra om den lite så det funkar ändå. Och så kommer jag uppdatera med massor av nya bilder! Det är verkligen mitt prio nummer ett nu så jag hoppas att den kommer upp inom väldigt kort. Tack för ert tålamod! ♥
Nanook har gjort mig sällskap hela dagen. Ibland har han sådana där dagar när han knappt vill gå ut. Han bara ligger inne och myser. Och det är så skönt, för då hinner jag få mer gjort. Idag var en sådan dag.
Nu under kvällen har vi bara tagit det lugnt hemma. Det blir alltid en sådan skön paus när Johan kommer hem från jobbet. Då stänger jag alltid av allt som jag håller på med och så lagar vi mat tillsammans. Ibland blir det en vilopaus på soffan.
Både jag och Johan är så glad för den där kökssoffan som vi gjorde i ordning i somras. Det är så otroligt skönt att ha en plats i köket där man kan lägga sig en stund och sova.

Jag sov där i två timmar i morse efter att Johan gått till jobbet. Det blir en sådan där lagom djup sömn. Och så är det något obeskrivligt mysigt med att sova i husets hjärta, där allting händer. Det påminner lite om när man var liten, och somnade under bordet eller i soffan när det det var gäster hemma. Det blir så tryggt på något vis.
Haha Nayeli är inte så mycket för att gosa. Bara ibland, på hennes villkor. Men ibland får det bli på mina villkor ändå.
Nanook lyckligt ovetande om att bullarna i ugnen inte är till honom.En liten kvällsfika efter middagen.
Haha, den här bilden skulle kunna vara en återblick av vår allra första dejt. Så nervös har jag nog sällan varit i hela mitt liv.
Men det gick ju bra ändå! ♥
Kan vi bara ta en bild till, när vi båda tittar in i kameran?” sa jag och satte mig i soffan igen medan självutlösaren pep i kameran. Precis när bilden skulle tas så kraffsade Toulouse (katten vid fönstret) på fönsterrutan i en märklig takt så jag kunde inte hålla mig för skratt.

Nu ska resten av kvällen ägnas åt att fortsätta med lite projekt här hemma så jag blir klar. Ville mest bara skriva ett litet inlägg och uppdatera er med det senaste som hänt i livet. Hoppas att ni har det bra allihopa, och ha en fin kväll! Vi hörs i morgon!
Kramar i massor ♥

25 Kommentarer på “En liten inblick i vardagen

 1. Camilla

  Åh vad härligt att titta in här och se all denna kärlek och värme.
  Jag hade självklart saknat dina inlägg men tänkte att du kanske behövde pausa efter denna fartfyllda period. Förstår verkligen att tiden i storstaden, hur fantastisk den än må vara, är otroligt uttröttade då du är van att bo så avlägset.
  Blir själv väldigt slut av att vara i en stad.
  Ska bli så spännande att se vad du har jobbat med de här dagarna och längtar tokmycket efter filmen som du filmade till i bland annat Stekenjokk.
  Hoppas att du får en lugnare tid nu innan julrushen drar igång 💕

  Reply
 2. Märta

  Jag gillar sådana här “enkla” små inlägg med glimtar från ditt vardagsliv! Det ser så mysigt ut i ert kök.

  Reply
 3. Mod Thörn

  Så härligt att få titta in till ert vackra mysiga hem.
  Ni är så fina tillsammans 💞 Love /Jag blir glad när jag läser de du skriver.
  “Det vackra finns i det enkla myntade Ernst” på allt han gör.
  Jag tittar bara in här ibland…

  Tack💝

  Reply
 4. Greta

  Vilka sköna koppar du har!!! Wow! Kan man fråga vem som skapar sådana? Tusen tack och en fin kväll till er, fina människor!

  Reply
 5. Lindan🙃

  Haha..vilka mysiga bilder!!😍😍NI är så söta, Nayeli är sååå fin, Nanook får mig ALLTID att le (hoppas han inte blev alltför besviken när ni åt upp HANS bullar!?😉🤗😂🙃😍)!
  Det är verkligen något speciellt med kökssoffan…förstår exakt vad du menar!👍
  Skriver på mobilen, så kort kommentar! 😉Har just bäddat ner mig med en bok (handlar en Stockholmstjej som säger upp sig från sitt jobb i stan, och drar på LUFFEN!!🤗😀)
  Sov gott nu alla söt-troll!!😙😙😙💖

  Reply
 6. A-M

  Åhh. Äntligen, jag har väntat på blogginlägg.
  Skönt att ni har det bra. Riktigt fina bilder på en myskväll.
  Måste säga det, jag bara älskar ditt armband på vänster arm, har sett det på så många bilder, så fint.
  Har du något av det till salu? Vet ju att din mor och du sålde tidigare.

  // Kramen // A-M

  Reply
 7. Dixi Wonderland

  Har du bytt objektiv eller kamera när du fotograferat dessa bilderna? Tycker dom skiljer sig från dina vanliga men dom var otroligt fina 😀 Skönt att ha dig hemma igen och lycka till med allt som du har på gång. Blir så glad att det går så bra för dig ska du veta 🙂

  Reply
 8. Helena - Oh darling, let's be adventurers

  Jag älskar dina koppar! Så himla fina! Jag har precis börjat dricka te känner ett sug att köpa nya koppar, speciellt när jag ser såna fina. Fast samtidigt så vill jag inte lägga pengar på att köpa koppar just därför eller just nu. Det känns så onödigt – att bara köpa för att köpa liksom.

  Det var förresten så roligt att få träffa dig igen i fredags! Så kul att få lyssna på det ni i panelen hade att säga och så roligt att vi hann prata “på riktigt” också. Och slutligen, va roligt att höra att du hade det så bra resten av helgen också. Jag hade också en fin helg i Stockholm även om det blev ganska intensivt av olika anledningar. Så kändes SÅÅ skönt att komma hem i söndags. Nu är jag dessutom ensam hemma fram till fredag vilket faktiskt känns väldigt skönt. Och samtidigt väldigt konstigt och ovant för oftast är det jag som är på resande fot och inte Kenny.

  Reply
 9. Therese

  How lovely to read your new post today. Glad you had such a good journey and it was fun. Nice to be back in your cozy home though unwinding and processing your busy time away.
  So excited and very much looking forward to your webstore. I should like to purchase a few things, but maybe one at a time. Thank you for checking in to the ability for International shipping!
  Your pictures of all of you at home are just precious and give us readers a bit of “window” to your everyday life. From where I sit, the view is just breathtaking!
  Hugs to you all!💜

  Reply
 10. Lars 8463

  Gomorgon Jonna
  “Skit” att du fick migrän och missade
  ditt möte. Hoppas att det blev, blir
  bra med det!
  Du har kanske sett det.
  Men jag såg ett program om sömn
  och hur stor betydelse den har.
  Att hjärnan bokstavligen tvättas
  medan vi sover.
  Hur viktig den är för vår inlärning
  och andra saker, som magkänslan.
  Så att få sova en stund
  i husets hjärta…

  Även om jag har sovit några timmar
  så känns det som att hjärnan
  skulle behöva en lång varm dusch
  eller krypa ner i ett bubbligt badkar.

  Att då få krypa ner i lungnet
  och värmen
  I dina ord och bilder. ❤

  Önskar en FIN dag med sömn.
  KRAM

  Reply
 11. Lotta

  Mysigt ni ser ut att ha det! Tack för att ni sprider mysighet i världen 🙂 Blir så nyfiken på att höra om din och Johans första dejt – kanske har du redan skrivit om det? Fast jag tror inte jag skulle ha missat det, kärlekskrank som jag är, hehe. Förstår också om det är privat förstås!
  Stor kram <3

  Reply
 12. sandrajunhammar.se

  Alltså åh, så himla fin och mysig stämning i bilderna! ♥

  Håller verkligen med om att det tar på krafterna att resa och besöka storstan, även om det såklart kan vara inspirerande och kul ibland. Men allra skönast är när man får komma hem till lantluften igen, hihi ♥

  Härligt att webbshoppen kommer upp snart förresten! Ska bli kul att se de nya bilderna. Kram kram ♥

  Reply
 13. Erika

  Åh så fint! 🙂 fnissade högt åt fotot med spökkatten, bästa bilden, så himla mkt finare än en perfekt uppställd bild iaf, tänker att man borde sätta upp såna här må bra-bilder där livet liksom skiner igenom (på sig själv och sina egna nära då förstås 😉 för att sprida tillbaka lite kärlek och glädje till sig själv. Vill också gärna höra mer om första dejten om du vill berätta, blir nyfiken! Minns en egen första suuuupernervös dejt för 100 år sen, fint ändå <3

  Reply
 14. Roman

  Migraine is such annoying thing. It happens to me few times in a year, and then the best decision is just to sleep until it stops.
  So nice and cozy evening you had! It’s really needed in this dark time of year. Some evenings when I return back home, after all job hours and road traffic, I light a candle, pour a large cup of tea and exhale. And while the warmth of tea refills me with energy, the best reading is your blogpost 🙂

  Reply
 15. Sabina

  Förstår att du trivs att sova i erat kök, det är så mysigt 😀 Jag är alltid rädd för spöken när jag är ensam hemma så kan inte sova, haha!

  Reply
 16. Melissa

  It’s that time of year to start getting “cozy” in Michigan, as well. A cup of tea, a little sweet, and someone to cuddle makes a lovely combination.

  Reply
 17. Dea

  Det ser så mysigt ut hemma hos er! Tycker om att läsa din blogg! Får en trygg känsla i mig som jag tar med mig.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.