49 Kommentarer på “En ny horisont

 1. Per Asp Bölen Junsele

  Vilken bild den ska du ha som omslagsbild på din fotobok som ja tycker du ska göra jag köper den direkt

  Reply
 2. Lovisa

  Ååå va fin bild! Hittade din blogg för bara några dagar sedan och vart helt förtjust! Inte bara för att du tar helt fantastiska bilder,utan att du har precis gjort det jag drömmer om! Att flytta från sin stor stad till en lite by i Norrland. Jag själv bor i Stockholm men min morfar kommer från en liten by utanför Strömsund som jag har varit i varje sommar sedan jag föddes. Min dröm är att flytta ditt, kanske inte hela mitt liv men jag vill prova på att leva på landet. Jag vill kunna klara mig själv där på mina egna råvaror jag får från naturen. Du har gett min hopp att det går, på din underbara blogg.

  Så tack för att din blogg finns, det får mig bara kämpa vidare!
  Stor kram till dig! <3

  Reply
 3. Anneli

  Sagolikt vacker bild!!!

  Har läst ikapp dina senaste inlägg och kan bara konstatera – så ung och så klok!!!

  Blir så förtvivlad över de unga människor jag möter emellanåt, som läser på universitetet för att man ska. För att kunna “klättra” och göra karriär. Sedan händer det ju alltför ofta att de ändå inte får jobben de drömmer om, blir oerhört besvikna och tappar lusten till själva livet. Att “lyckan” inte handlar om pengar och ett arbete med status utan snarare om balans och harmoni är något som inte riktigt “går hem” i dagens läge. Men du har förstått! Och plugga – ja håller med dig!! Det ska man bara göra när man hittat något man vill läsa och som man känner att man kanske behöver det där lilla extra, eller att det är just den pusselbiten som fattas för att tillvaron ska bli komplett – det behöver ju inte heller vara ett helt program.

  Önskar dig all fortsatt lycka på DIN väg!!

  Reply
 4. Antti

  När blicken vänder sig österut :)http://www.youtube.com/watch?v=xaDagLMFd2k när längtan blir för stor

  Reply
 5. Sandra

  Så sjukt vackert. Jag var en av dem som skrev att du kanske borde utbilda dig inom foto. Sen läste jag att du tog lite illa vid dig och kände mig dum. Men som sagt mitt var menat för att peppa dig som fotograf att ta ytterligare några kliv framåt så att ännu fler får njuta av dina bilder. 🙂 Ta hand om dig. Kram

  Reply
 6. Dick Scott

  Måste bara få dela med mig av en liten dikt som jag skrivit och som passar så bra till den vackra bilden!

  Just Nu
  Befinner Vi Oss
  På Den Eviga Dagens
  Gryende Morgon
  DickScott

  Reply
 7. Mattias

  Hej.

  Ramlade över din blogg av en slump och jag måste säga att man blir så glad av att läsa den! Riktigt fina bilder du tar som inspirerar mig som fotograf.

  //Mattias

  Reply
 8. Monnah

  Du är klok, du. Ja, och så tar du vackra och inspirerande foton som jag gillar att titta på och drömma mig bort i. Lycka till med dina tankar om livet!

  Reply
 9. Pingback: Lieblings-Links – Schönes aus dem Web | Fräulein*Shafi bloggt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.