En stilla nattstund

Klockan är halv tre på natten och jag sitter här i stugan och lyssnar på musik och njuter av nattens stillhet. Det är stjärnklart inatt. Jag ser stjärnorna från köksfönstret. Det är så vackert. Det har varit en lång vecka med mycket av allt. Jag är så skönt trött, sådär så jag känner hur tunga ögonlocken är. Jag ska gå och lägga mig nu. Men inte riktigt än. Jag vill uppleva lite till av denna stund innan jag beger mig in i drömmarnas värld.

Godnatt på er alla fina läsare där ute <3

 

8 Kommentarer på “En stilla nattstund

 1. Stefan

  Hej Jonna, fina bilder! Jag trodde du flyttade ensam till Norrland men du har ju familejn med. Eget boende skulle alla ungdomar ha. Hur går det med eldningen, går du upp på natten och lägger in?
  Lycka till önskar Stefan Herdevig

  Reply
 2. Magnus

  När jag körde hem från jobbet i natt så var det dimmigt och trist väder i Gbg. 6 mil senare, när jag klev ur bilen hemma på Orust var det i stället stjärnklart och härligt klar “norrlandsluft”. Stod kvar ute i natten en stund och bara njöt.

  Ha en underbar helg!

  Reply
 3. Eva

  Vad ni har det gosigt Nanook och Du. Jag längtar så efter min älskade hund (en golden som blev 13 år). Jag kan när som helst känna lukten av detta underbara djur. Hon var så fantastisk. Saknaden är enorm. Vågar inte utsätta mig för att mista ett djur en gång till.
  Ni har det gott tillsammans det syns. Njut av den tillvaron.

  Trevlig helg/Kram Eva

  Reply
 4. Richard

  När jag jobbar hela veckan lång är jag helt slut o slocknar oftast vid 23 ca,aldrig att jag skulle orka va uppe till 03 frivilligt..Men då har jag åxå en son på drygt tre år på heltid.

  Iaf fina bilder på dig:)

  Reply
  • Jonna Post author

   Tack Eva! På ugnsluckan ligger det lite näver från björk som jag tagit loss från ved. Brukar använda det när jag ska göra upp en eld 🙂
   Kram på dig!

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.