En videoblogg med det ni inte fick se

Nu är det snart två veckor sedan som jag var på galan Finest Awards i Stockholm och vann “Årets inspiratör”. En del av mig har nog inte riktigt hunnit smälta allt än. I över en månad kunde jag knappt tänka på annat, och nu plötsligt hänger det där guld-diplomet på väggen i arbetsrummet. Jag ler alltid när jag ser det, eftersom det får mig att tänka på hur ni läsare engagerade er och fick något som borde vara omöjligt att bli möjligt. Jag känner en sådan enorm tacksamhet ska ni veta! ♥

Inne på Finest Awards med min älskade Johan och min fina vän Linda.

Inne på Finest Awards med min älskade Johan och min fina vän Linda.

Min fina vän La Linda som var med mig och Johan på galan filmade lite under kvällen, och hon har nu klippt ihop en liten videoblogg av detta. Ni minns väl att jag berättade att jag ramlade när jag skulle upp på scenen för att ta emot priset? Jag trodde ju inte att det fastnade på film, men så FEL jag hade! Linda filmade tydligen detta, och jag blev så glad när jag fick reda på det nu. Trots att det i den sekunden kändes lite pinsamt så tyckte jag ändå det var lite komiskt över det hela, eftersom jag förmodligen hade de minst högklackade skorna på hela galan och ändå ramlade haha. Men jag vart helt enkelt så glad att jag skuttade fram och mitt i allt råkade jag nog halka på något. Men det bjuder jag på!

I videobloggen här kan ni se bland annat mitt fall, men även mitt lilla tacktal till er läsare och lite annat smått och gott från galan som Linda fångade på film! Enjoy!

34 Kommentarer på “En videoblogg med det ni inte fick se

 1. molla

  Du blir ju så genuint superglad och de gör inget att du snubblade, de blir bara mer äkta jonna så 😀 (och om dina videoskills så tycker jag de är mera du att filma som du gör) härligt att se!

  Reply
 2. Lindan

  Alltså jag döööör vad kuuuul!!
  Jag blev först lite ledsen att ingen hade filmat när du vann….. 🙁 Men SÅKLART hade La Linda GJORT DET!!!! 😀 😀 <3

  Trilla vet jag inte…tycker mer det ser ut som du flyger fram – det är så älvor GÖR!!!!! <3 <3
  Fan, nu blev jag så glad så jag grät en skvätt igen…haha….!! Fina fina ni!!!

  Reply
  • Jonna Post author

   Haha åhh men vad fin du är!!! Så himla gulligt att du blev så glad så du grät lite igen. Fina, fina du ♥
   Haha åhh…flyger fram. Det var en annorlunda tolkning. Men TACK! Det lät finare än att snubbla fram haha.
   Kram på dig!! ♥

   Reply
 3. Helena Johansson

  Vad mycket pikar du får för ditt sätt att filma. Jag tycker det är DU. Det är Jonna och ingen annan.Så personligt.Om folk blir illamående får dom väl sluta titta då och inte fortsätta tjata på dig om det. Vill säga till dig Jonna att jag verkligen ser upp till dig och uppskattar att du vågar vara den du är,och står upp för det. Jag önskar att det fanns fler människor som dig i dagens stress,press och ytliga samhälle.

  Kram Helena

  Reply
  • Jonna Post author

   Men åh vilka fina ord!! Åh vad det värmer. Tack snälla Helena!! 🙂
   Kram på dig ♥

   Reply
  • Jonna Post author

   Haha “Som en delfin som skuttar bland vågor”. Awww… ♥
   Jag tror att jag råkade halka på en fläck där någon vält ut dricka. Men jag vet inte. För jag hittar ingen annan förklaring. Skornas sula är inte glatta alls. De har bra fäste. Så jag vet inte riktigt vad som hände haha 😀
   Kram ♥

   Reply
 4. Lina

  Så synd att du inte svarar på någon av mina tre frågor vad det var för musik i videoklippet med gala-outfiten :/

  Reply
  • Jonna Post author

   Åh men förlåt, jag har missat att svara på din fråga angående låten. Jag försöker svara så ofta jag kan men ibland missar jag några inlägg.
   Låten som jag har i filmen har jag köpt. Det är alltså en royalty-fri låt, som företag osv te.x köper för reklamfilmer och annat så de får tillstånd att använda låten. Därför kommer den antagligen inte finnas på t.ex spotify. Men låten heter “Inspirational Piano Arpeggios”.
   Hoppas du hittar den någonstans 🙂 Annars köpte jag den på Pond5.com

   Kram ♥

   Reply
 5. Catrine Rask

  GRATTIS grattis grattiiiis
  Kul att få se ditt jag på bild från Lindas kamera.
  Äkta glädje.
  Kram.

  Reply
 6. leif

  Grattis. Du vann du spöade Blondinbella ytlighetens representant.
  Zara Larsson hade inte en chans,du visade att äktheten vinner du är trovärdig som kvinnlig representant.

  När Jonna snackar hela Världen backar.
  Dina bilder säger allt du sprider ljus överallt.
  Ingen kan inspirera som du, fortsätt med det, du lever i nueet inget fake you live true.

  Reply
 7. Gabriella

  Wow jag trodde de var en liten sån elegant typ “jag snubblade till lite” men dedär.. Helt underbart! Jag är så glad att du ville dela med dig av de! Asså jag älskar dig!

  Reply
  • Jonna Post author

   Hahah 😀 nej jag ramlade och slog knäet så jag har fortfarande ett litet skrapsår! haha 😀
   Men åhh vad gullig du är. KRAM ♥

   Reply
 8. Sofie

  Snubblade in här genom Nevnariens blogg. Hon hade länkat till en dokumentär på SVTplay som du var med i.

  Alltså! Jag vill leva som du gör. Min dröm är att få bo i ett litet hus mitt ute i skogen och bara kunna leva på att få skapa och vara kreativ. Dina fotografier är underbara! Och dina små vloggs är så bra! Du ger mig inspiration och motivation att gå ut och fotografera mer. Ville bara säga det! 🙂 Hoppas du har en fin dag och en fin vecka!

  Reply
 9. Anita

  Nej, nej Jonna! Bättre upp. Varför bländas du av såna ytliga tävlingar?
  Jag trodde du hade mer seriösa ambitioner än detta.
  Sorry..

  Reply
 10. jonas nohrstedt

  så king du är Jonna som sopade golvet med att vinna. mycket roligare att du får mer uppmärksamhet än andra som har figurerat gott och väl i media. ingen nämnd, ingen glömd 😉

  Reply
 11. made by mary

  Alltså vad söt du är när du trillar, du liksom bara är. Överlycklig och hur go som helt 🙂 Kan verkligen känna igen mig i att lyckas med just nåt sånt. Praktvurpa precis framför scen. Och jag tycker inte det gör något alls, du visar bara din fullkomliga glädje helt enkelt. Och det där kommer både du och de andra minnas för alltid <3 Stort grattis igen!

  Reply
 12. Ninni

  Men hur UNDERBAR får man vara?! Så söt att man spricker. Haha!

  Stor kram och grattis igen! <3

  Reply
 13. Jennifer

  Jaaa, grattis Jonna! 😀 Inspirerande, det är du verkligen och det är så mysigt att komma in här och läsa. ❤

  Reply
 14. Anna

  Så underbart att se dig med din egen stil, naturliga skönhet och äkthet bland dessa plastbimbos… du vinner tusen gånger om! vem föredrar inte ett äkta skogsrå framför fejkade barbies 😉

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.