Ett år av kärlek

Idag, den 13 november, så firar jag och Johan ett år tillsammans. Ett år av så mycket kärlek att jag inte riktigt vet hur jag ska uttrycka mig.
Ett år är ju inte så mycket egentligen, men för mig har det betytt allt. När Johan kom in i mitt liv kändes det som om livet fick en helt ny mening. Att få dela det med honom blev plötsligt det allra viktigaste.

Jag har nästan svårt att förstå allt fantastiskt som hänt sedan den 13 november förra året. Ett år som känns som ett ögonblick och som en evighet.
Jag minns det som igår när han satt här i mitt kök en mörk oktoberkväll allra första gången vi sågs. Ett möte som stundtals var tystare än speed-datingen i “Bonde Söker Fru”. Aldrig hade jag tidigare känt mig så nervös av en kopp kaffe med en annan människa. Aldrig hade jag haft så svårt att få fram ord. Men sen hade jag heller aldrig träffat någon som honom förut. Det gick inte att vara något annat än nervös och stum av förundran när den finaste människan jag någonsin mött satt mitt emot mig och tittade på mig med stora, varma ögon. Hans blick var något annorlunda. Så full av kärlek och genuin vänlighet…och redan där drunknade jag.

Andra gången vi sågs så var jag säker. När han klev ut ur bilen och mötte upp med Nanook på gården så tittade jag på honom och log inombords. “Där är han ju. Min framtida man” sa jag till mig själv.

070116

Sen den dagen har han varit ljuskällan i mitt hjärta, och ett helt nytt kapitel i mitt liv tog vid. Den 26 februari berättade jag här på bloggen om mig och Johan, och sedan i detalj om hur vi träffades.
Övergången från att leva ensam till att leva med Johan gick så smidigt att det knappt var märkbart. Trots att livet har förändrats på så många sätt så skedde allt så naturligt. Det gick så lätt. Vi bara följde med i kärlekens flow, och efter tre månader flyttade han in till mig i Grundtjärn. Jag hade inte kunnat vänta en dag mer.

Ett år har gått och det har varit det mest fantastiska år i hela mitt liv. Att få vakna varje morgon bredvid den mest fascinerande och vackra människa är den största lyckan jag kan tänka mig. Och tanken på att få dela ännu ett år med honom…och många, många mer år, gör mig så lycklig att inga ord kan beskriva. Ändå känns en livstid som alldeles för lite tid. Därför lovade vi varandra att döden aldrig ska skilja oss åt. 
072201Varje gång jag ser den här bilden så blir jag tårögd. Den väcker så mycket känslor i mig, för så många olika anledningar. Den är tagen natten när vi förlovade oss, och det minnet gör mig alldeles varm inombords. Och så Johan, bland alla blommor i det skära gryningsljuset.
När jag ser den här bilden, så tänker jag att det är såhär det kommer att se ut när vi möts igen. Den dagen vi inte längre finns på jorden.
Därför kan jag inte se på den utan att bli alldeles känslosam. Som en vacker sorg.
072209Ett år med Johan. Och nu fortsätter vi skriva på livets bok tillsammans. Jag kan bara ana att ännu ett fantastiskt år väntar framöver. Nu blir det en liten tillbakablick i form av bilder från årets gång.
jj11Februari. En av de första bilder som jag tog på mig och Johan.
jj2jj14Vintern blev ju naturligtvis den mysigaste vintern någonsin. Vi spenderade mycket tid framför elden i köket. Det var här vi lärde känna varandra på djupet.
031510040811April och våren på ingående.
040503041117Livet blev så lekande lätt med Johan. Plötsligt var vi två som hjälptes åt med allt. Och det blev så mycket roligare! Tråkiga vardagssysslor blev som dagarnas höjdpunkt om jag fick göra dom med Johan.
041344

fa2Slutet av April, och jag och Johan åkte till Stockholm för att gå på Finest Awards galan på Café Opera, där jag vann bloggpriset “Årets inspiratör”. Åh, så stolt jag var att få gå bredvid Johan denna kväll och visa upp honom för alla på galan 😉
051401Den 13 maj, och denna kväll firade vi ett halvår tillsammans. Snön hade nyss smält och våren hade blommat ut.
051405050907Under maj månad ägnade vi varenda lediga minut åt vårt trädgårdsland. Jordgubbar i massor. Det var så många härliga kvällar i vårljuset. Slitsamt, men så roligt.
050901

062020Juni likaså. Här med det kommande potatislandet, vars potatis vi nu njutit av till middagarna under oktober och november månad.
062704Midsommarafton.
062403070603Juli och veden skulle in i vedboden. Veden som vi nu dagligen bär ut igen för att elda med.
070615Och ägnade kvällarna åt att bygga en hundgård.
071112 070106Det var även i början av juli som vi upptäckte det vackra stället Högland. En gammal gård mitt ute i skogen, och där vi möttes av vår livs vackraste soluppgång.
072206Sedan återvände vi dit någon vecka senare för att fira vår förlovning.
072203Förlovning i soluppgången. Årets lyckligaste stund ♥
072802Vi åkte ofta ut på bilfärder under sommaren och bara upptäckte nya vackra platser runt omkring.
080226Augusti ♥
080215Solbrända och glada.
080209080803Och i augusti blev hundgården äntligen klar. Vårt första riktiga bygge tillsammans!
091001I början av september åkte vi iväg på vår livs resa till Yosemite nationalpark i Kalifornien. I två veckor var vi på resande fot och fick uppleva det som jag innan bara kunnat drömma om. Här mötte vi den nya dagen framför populära Tunnel View.
091110091303Jag är så lycklig att vi fick dela den här resan tillsammans. Den fick våra band att växa sig ännu starkare, och den gav oss minnen för livet.
101407För exakt en månad sedan, den 13 oktober, stod vi här under norrskenet. Vi stod med stora ögon och betraktade naturens skådespel, och pratade om hur tacksamma vi är över att få på den här platsen.
103007November, och vi mötte mörkret och vintertiden nere vid sjön.
111301Igår, den 12 november dansade vi vals nere vid sjön (Bilden är tagen från ett filmklipp ur en videoblogg från helgen som jag kommer visa er i morgon.) Hela den här helgen har varit så mysigt. Som ett enda långt ettårsfirande. Vi har bara varit med varandra och njutit av vår lediga tid tillsammans. Åkt ut i skogen, varit ute med hundarna, lyssnat på isens sång och ätit goda middagar. Och pratat om vårt vackra år tillsammans.

Tack Johan för att du finns och för att du gör mig till världens lyckligaste. Nu ser jag fram emot året som kommer.
Och tack alla mina kära läsare för att NI finns och för att ni följer oss på livets äventyr här i bloggen. Det är alltid lika roligt att få dela livets alla stunder med er. Stor kram allihopa, och hoppas ni haft en mysig helg ♥

114 Kommentarer på “Ett år av kärlek

 1. Jorma

  Helt underbara bilder på er, snacka om att kärleken lyser igenom! Stort grattis till er på ettårsdagen 🙂
  Kramar

  Reply
 2. Eija

  Åh, bilden på Johan på ängen är som slutscenen från “Titanic”. Klart ni kommer att mötas så! ❤️❤️❤️❤️❤️

  Reply
 3. Rödluvan

  Tack för din blogg. Den är en tröst när övrigt nyhetsflöde är mest elände. Grattis till ett härligt år och lycklig fortsättning.!

  Reply
 4. Andrea

  Grattis på årsdagen! <3

  Det är omöjligt att inte beröras av er två, det är så fint och overkligt 😀
  Äh jag vet inte vad mer man kan säga, annat än att jag önskar er många, många fler lyckliga år tillsammans!

  Reply
 5. Evy

  Så underbart :D. Grattis i massor till ert första år av många. Önskar er lycka i stora lass.

  Bilden på Johan i kostymbyxorna mitt uppe bland alla blomster är fantastisk. Snyggt 😀

  Reply
 6. Emma

  Jättehärliga bilder, stort grattis till er! Tack för att du delar med dig av ditt liv, ser fram emot att följa era kommande år också. 🙂

  Reply
 7. Lindan

  Åhhh, även om jag sett bilderna o videofilmerna tidigare så blir jag precis lika GLAD av dem igen…! 😀 Ryser i hela kroppen! Ni är så otroligt vackra tillsammans så man blir helt tårögd! Och förlovningsvideon är ju bästa “avsminkningen” ever …;) Nu behöver jag bara borsta tänderna så är jag redo för natten..haha…;)

  Så härligt att se tillbaks på ert år tillsammans! Jag blir helt varm i hjärtat – fina fina ni!! <3 <3 <3 Vilken oändlig tur att ni fann varann….!
  All all lycka och kärlek till er….!! <3 <3 <3 Och tack för allt fint ni förmedlar – jag är så glad att ni finns!!

  Stooor kram, och GRATTIS!!! 😀

  Reply
  • Jonna Post author

   Haha men åhhh..du är så gullig som blir så rörd!!! Du får mig alltid att le när du berättar att du slipper tvätta av dig sminket för det är redan gjort haha 🙂 ♥ Så fint att du känner så starkt. Det värmer o höra det.
   Tack fina du för att du alltid skriver så fint och för att du följer oss ♥
   KRAM !!

   Reply
 8. Brittmari Anderson

  Alltså….att se bilder på er tillsammans, bara bilderna, ingen text…ja, det räcker…för de ord av kärlek du skriver, Jonna…de finns i bilderna och syns lång väg. Under sista halvåret har jag förlorat alla mina tre pälsklädda vänner, mina älskade kissar…alla gick bort under en 6-månaders period. De två sista med bara en månad emellan. Många eländes-tårar har fallit, men när jag läst din blogg och ser dina bilder…så lättar mitt hjärta och jag känner kärlek strömma ut från bildern och text.

  Sååå, TACK Jonna…för att DU valt att bjuda in oss alla till ditt liv och numera ert liv.
  Många kramar till er båda <3

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh så rörd jag blev av din kommentar. Först och främst, TACK ♥ Så fint du skriver.
   Och vad ledsen jag blir o höra att du förlorat alla dina tre katter på så kort tid. Ush…kan knappt tänka mig in i hur det känns.
   Kan inte beskriva hur fint det känns att du påverkas så av mina bilder och texter. Det värmer verkligen i hjärtat.
   Sänder en stooooor varm kram till dig!! Och tack för att du delar med dig ♥♥

   Reply
 9. Anonym

  åh Jonna! vilket härligt inlägg 🙂 er lycka smittar sannerligen av sig och jag sitter här med ett leende och ett skratt ringande likt ett eko i öronen av att ha fått återse det roliga klippet från när ni var i skogen och jobbade. kärleken rent ut sagt sipprar igenom filmen. fortfarande får din mammas och Tages kommentarer om filmandet mig att skratta så jag nästan trillar ur stolen, speciellt när T säger att det är “sjukligt”. störthärlig norrländsk humor! 🙂 jag och min vivi firar snart 3 år tillsammans och just nu (efter att ha läst inlägget ditt) strävar jag lite efter att komma ihåg vilket datum vi firar vår årsdag! när man redan är småbarnsförälder och väntar på nytt tillökning nu i december så är det så att man blir lite glömsk ibland. åren kryper ifatt en själv och leker tafatt med ens viktigaste minnen! det med att du skrev att 1 år tillsammans med Johan både känns som ett ögonblick likaväl som en evighet fick mig att tänka på filmen “En långvarig förlovning” av någon grund, du borde se den! kram

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh vilken härlig kommentar 😀 Så himla kul att du tyckte den filmen var rolig!
   Ja när man är hos Tage så blir det alltid mycket norrländsk humor haha 🙂
   Och så fint o höra att ni väntar barn nu i december. GRATTIS!! 🙂 ♥♥
   Och tack för tipset på film. Ska kolla upp den!!
   Kramar ♥

   Reply
 10. Lanclin-Linnea

  Som så många andra som läst och kommmer att läsa detta otroligt kärleksfulla inlägg blir jag berörd 🙂 Er kärlek strålar ända ner hit till Bayern och jag är så glad att du vill dela med dig <3

  Reply
 11. Jenny

  Åh så fina bilder! Du är helt otroligt duktig på att fota så att man även som åskådare av bilderna kan känna stämningen och känslan som var där.
  Ni verkar så fina tillsammans och kollar på varandra så fint, tack för att man som bloggläsare får se det!
  Stort grattis till er fina par!

  Reply
  • Jonna Post author

   Åh tack Jenny!! Vad glad jag blir att du känner stämningen och känslan genom bilderna. Det är precis det jag önskar med bilderna.
   Kram på dig ♥

   Reply
 12. Magnus

  Tänk så fort tiden går! Redan ett år tillsammans, och vilket händelserikt år ni haft! Kärleken går då verkligen inte att ta miste på. Den lyser lång väg om er båda när ni tittar på varandra. Grattis på 1-årsdagen!!

  Reply
 13. Monika

  Så fint, så innerligt vackert du beskriver och visar oss er stora kärlek, tack för det! Tack för att vi får delta litegrann och bli lite bättre människor bara genom att följa er två underbara, snälla och vänliga människor.

  Reply
 14. Lars 8463

  Jag har läst det Johan skrivit

  Att varje dag bli omfamnad
  av hans ord.
  Att varje dag bli omfamnad
  av hans tystnad.

  En tystnad som säger mer
  än ord
  När värmen från hans ögon
  varligt rör ditt hjärta.

  Värmen från hans hjärta
  för att hans ögon
  Får se det hjärta
  Han inte trodde fanns.

  Vad kan jag då skriva?

  Jag är GLAD att ni har så
  mycket kärlek.
  Att det räcker till och
  blir över.

  För mitt hjärta
  fryser ibland.

  KRAMAR
  ❤ som är VARMT

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh du berör mig så med dina ord Lars ♥ Så fint att få läsa från ditt perspektiv.
   Vill bara inte att ditt hjärta ska frysa ibland. Sänder massor med varma kramar ♥

   Reply
 15. Anneli

  Såå vackert, fint o magiskt att se o läsa om er två, Jonna & Johan , då kommer lixom alla känslorna på en o samma gång – lycka, glädje, tårar o överväldigad av att det kan få vara så vackert… Alla borde få uppleva det. Få älska någon på det viset o vara lika älskad tillbaka. Då skulle världen vara en vacker plats att leva på. Ingen sorg, inga konflikter, inget krig. Bara lycka o kärlek på den blå planeten Jorden.
  Låt ljuset från er kärlek sprida sej som ringar på vattnet ut i universum , tända nya stjärnor o lysa upp natthimlen o dansa ikapp med norrskenet fram o tillbaks till solen, 3 varav runt jorden, vidare ut i galaxen, hoppa o studsa på , runt o över alla stjärnor o planeter tills hela universum tindrar av Kärleks-ljus ..!
  Varmaste kramar till er båda o önskar er många lyckliga liv tillsammans!<3<3<3

  Reply
 16. Caroline

  Så härligt att se hur ni lyser av kärlek och lycka. Ni är verkligen menade för varandra. Det syns på era själar.
  Tänk om man fick träffa den kärleken… Har inte gett upp hoppet. Lev livet levande och lyckliga!
  Kram!

  Reply
  • Jonna Post author

   Så fint ♥ Tack Caroline för dina ord!
   Och jag hoppas så innerligt att du får träffa den kärleken!! Kramar ♥

   Reply
 17. Emilia

  Det här inlägget har fått mig att inse något som jag länge befarat, men inte velat ha bekräftat.. Jag måste bryta upp med min sambo. Det du upplever med din Johan upplevde jag med min Jesper under vårat första år tillsammans, men nu fyra år senare så finns ingenting kvar. Jag saknar det vi hade “i början”. I ett år har jag kämpat & försökt få tillbaka det vi hade, men han är inte intresserad – trots att han varje gång säger att han inte kan leva utan mig & så vidare. För mig är kärleken som en eld – man måste hela tiden ge den bränsle för att den inte ska brinna ut, men vår kärlek har brunnit ut. Tack Jonna för att du fått mig att inse detta & jag önskar dig allt gott i livet tillsammans med Johan! ?

  Reply
  • Jonna Post author

   Åh…mitt hjärta nästan stannade när jag läste din kommentar.
   Så sorgligt men ändå så modigt av dig. Blir så ledsen o höra att ingenting av det som än gång fanns nu finns kvar.
   Du har helt rätt om att kärleken är som en eld och att man hela tiden måste ge den bränsle. Man måste från båda håll vilja ge sitt allt för att det ska bli balans. Verkligen ledsen o höra att det blivit såhär…samtidigt som jag såklart tycker det är starkt av dig att inse det. Om han inte är intresserad och inte känner samma kärlek som du och inte är beredd att jobba på det, så är det ju som gjort för att du ska bli olycklig 🙁
   Så…starkt gjort av dig. Tack för att du delar med dig.
   Sänder en stor varm kram…och lycka till med allt ♥♥

   Reply
  • Maria

   Hej Emilia,

   Kom ihåg att de allra flesta förhållanden går lite upp och ner. Om man aldrig har problem eller bråkar så tror jag inte allting står rätt till heller. De jobbiga perioderna i en relation gör oftast att man i slutändan blir starkare tillsammans. I sociala medier vill de flesta ofta utmåla om hur lyckliga de är och låter en inte se andra sidan av myntet. Stor kram till dig <3

   Reply
  • Pamela

   Emilia,
   I am so sorry. What you describe is a difficult moment, one I have lived thru myself. I know that there is not much anyone can say when you are in this space, as it all comes down to your “knowing”. I think you are courageous to ask yourself the hard questions, and be willing to hear to the answers.
   Sending you good thoughts.

   Reply
 18. Pamela

  I’m so happy for you — that you found each other. I just read Johan’s post (thanks Google translate! 🙂 ) and he seems to be someone who can meet you…in the light places, and the dark. Someone who knows you even more in the silences than in the words.

  So, so happy you have each other. It makes me believe in the rightness of things. …That when you live in a soulful way, your soul gets its answers.

  Thank you for letting us share in your happiness.
  Happy Anniversary!

  Reply
  • Jonna Post author

   Wow…what a beautiful description you made about Johan. Yes, he is definitely that person ♥
   Thank you so much for this. You seem to be such a beautiful, wise soul ♥

   Reply
   • Pamela

    It’s easy to be wise for other people. It’s harder to do it for yourself. That’s why we need good mirrors! 🙂

    Reply
 19. Sabina

  Grattis till er! Blev så pepp redan när jag såg namnet på blogginlägget för jag visste att det skulle vara så fint skrivet och mysigt att läsa, haha! jag är så glad att ni hittade varandra, ni hör verkligen ihop, det syns!

  Reply
  • Jonna Post author

   Haha åhh men vad gulligt att du blev glad redan när du såg namnet på blogginlägget 🙂 Kul o höra det! 😀 Och tack så jättemycket!! 🙂
   Kramar ♥

   Reply
 20. Birgitta

  Grattis till ert första underbara år! Det är så mysigt att läsa om er lycka och kan bara önska er många, många fina år tillsammans!!

  Reply
 21. Siv

  Grattis till ert första vackra år tillsammans! Det är så rörande att titta på de vackra bilderna, så hoppas jag att alla era år ska vara.
  Kram!

  Reply
 22. Dixi Wonderland

  Jag och min sambo firade nyligen 8 år tillsammans och ni har mer bilder på er tillsammans erat första år än vad jag och min sambo har på 8 xD Stort Grattis till er 😀 Eran kärlek lyser verkligen igenom bilderna 🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh men grattis till er!! 😀 ♥ Haha ja det är nog inte alla som har såhär mycket bilder från sitt första år tillsammans. Har ju bloggen o tacka för det! 😀 Det sker liksom naturligt att jag dokumenterar vårt liv ihop. Väldigt kul att ha kvar alla bilder sen och minnas 🙂
   Tack så mycket! Kramar ♥

   Reply
 23. Frida Tuori

  Så lycklig jag blir av att läsa detta! Grattis till er båda! Jag kastas tillbaka till den 26 februari när jag satt på biblioteket och skrev på en uppsats bredvid min nyfunna kärlek och såg ditt första inlägg om Johan. Jag gav ifrån mig ett tjut av glädje och insåg sedan att jag satt på biblioteket, och kanske inte borde föra så mycket oväsen just där och då.. Jag kände igen mig så väl i hur du beskrev kärleken till Johan och blev alldeles rörd och varm inombords. Om en månad firar jag och min stora kärlek också ett år tillsammans. Det är så himla härligt med kärlek! <3 Grattis igen! Kram!

  Reply
  • Jonna Post author

   Haha men åhh…så gulligt att du tjöt till lite av glädje! Och så himla fint att du nyss också hade funnit din kärlek!! Och GRATTIS i förskott till er 🙂
   Stor kram! ♥

   Reply
 24. Jojhanna

  Vilka bilder du fått på er, fantastiskt! =) Gillar nog allra bäst vinterbilden där du står i blå overall o hundarna är med =)))) Ni är för söta! <3

  Reply
  • Jonna Post author

   Åh tack!! 😀 Haha och vad kul att du gillar just den bilden 🙂 Det var en väldigt härlig vinterdag!! 🙂
   Kram på dig ♥

   Reply
 25. Elin

  Har ganska nyligen hittat till din blogg och är SÅ glad över detta! Har släkt ifrån Kiruna och längtar ständigt till Norrland (typ jämt). Jag, kameran och hundarna brukar spendera semestern där tills vidare för att stilla längtan lite. Tack för att du delar med dig!

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh men tack Elin, och välkommen hit! Förstår din längtan till Norrland också. Känner så igen mig i den, innan jag flyttade hit.
   Men så bra att du har släkt i Kiruna så att du kan spendera semestern där så länge 🙂 ♥
   Kram på dig!

   Reply
 26. Lone

  Gratulerer med 1 år! Dere ser ut som min mann og jeg gjorde da vi møttes for 16 år siden❤️ Du beskriver det samme vi følte da. Og føler nå 16 år etterpå. Det blir bare enda bedre med årene! Dere kan bare gled dere ?❤️

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh så fint o höra att du känner igen dig i när ni möttes för 16 år sedan, och att det bara blir bättre o bättre! ♥ Blir så glad o höra om par som får kärleken att växa sig starkare varje år.
   TAck så jättemycket ♥

   Reply
 27. Lisa S

  När jag tittar på bilderna tror jag plötsligt på ett lyckligt slut för mig själv och alla andra. De känns som en sanning. Grattis till er båda för att ni funnit varandra. <3

  Reply
 28. Theresia

  Åh vilket vackert inlägg Jonna❤️. Kunde inte hålla tårarna borta när jag läste det här, för ni är verkligen så fina tillsammans så det är inte sant. Ni måste vara det vackraste paret jag sett tror jag.
  Grattis på årsdagen och jag önskar er verkligen all lycka i livet

  Reply
  • Jonna Post author

   Men åh, vad fint att du blev så rörd av inlägget. Det värmer i hjärtat 🙂
   Tack snälla du för dina fina ord. Kramar i massor ♥

   Reply
 29. Jenny

  Först av allt ❤️ Grattis! ❤️
  Och ❤️tack! ❤️ för allt ni delat med er – en sån mäktig kärlekssaga ni omfamnas av❣️ Jag är lite avis på ett ödmjukt sätt, för att kunna dokumentera sin kärlek som ni kan genom dig Jonna, är verkligen något jag önskar att vi fått ha men vi får nöja oss med lite suddiga tokbilder från vårt gemensamma liv – 15 år varav 10 som gifta. Jag brukar beskriva min kärlek till min Petter – “det är som att va ihop med sin bästa vän som man är tänd på” ? Jo men passion och åtrå har följt oss med och det är jag innerligt tacksam över.
  Men er saga, den är så unik på grund av den fantastiska dokumentationen som lever vidare i dina magiska bilder och djupa filmer.?

  Reply
  • Jonna Post author

   Tusen tack Jenny!! ♥
   Haha ja vilken bra beskrivning av kärleken! Det är ju faktiskt som att man är bästa vänner!! Man kan liksom dela allt… 🙂
   Så fint att era band och kärleken vuxit sig starkare. Idag är det ju inte alltför vanligt…så jag blir glad när jag ser bevis på att det faktiskt finns många par där ute också där kärleken blomstrar och håller sig vid liv ♥ Så tack för att du delar med dig 🙂

   Och ja, jag är väldigt glad för att vi har så många bilder från året 🙂 Och säkerligen kommer det bli många fler bilder. Får göra en fotobok varje år så man kan sitta och bläddra i och minnas tillbaks 🙂
   Men har man inte så många bilder så finns ju ändå minnena kvar i hjärtat! 🙂 ♥
   Kram på dig och tack för dina fina ord!

   Reply
 30. Åsali

  Jag har läst endel kärleksromaner genom åren, men ingen som är så vacker och äkta som Er kärlek!
  Läste ett inlägg i slutet på september ifjol där du beskrev frosten, och Johan tyckte att man även kunde börja glädjas åt den,
  då du givit den en själ, tillsammans med solens strålar, norrskenet mm. Så vackert skrivet och en tidig kärleksförklaring!
  Jag önskar Er all lycka i framtiden, var rädd om Er!

  Reply
 31. Linda

  Åh vad härligt det låter att allt bara är guld och gröna skogar 🙂 Nästan lite overkligt…som en saga. För många brukar det ju bli lite “duster” när man flyttar tillsammans efter att tidigare ha bott ensam. Hoppas du vågar skildra även sådant. Kram

  Reply
 32. Beatrice

  Wow vilket vackert inlägg! Vilken kärleksförklaring! Jag blir het tårögd av att läsa det du skriver om Johan och er relation. Hoppas att jag en dag också får uppleva den känslan och den kärleken som ni känner.
  Sen undrar jag vad det är för låt som spelas i klippet när ni jobbar i trädgårdslandet? Den är så himla fin!

  Kram till dig <3

  Reply
 33. Märta

  Alltså, “förlovningsvideon” är så himla romantisk och vacker. Jag är inte särskilt sentimental av mig men får tårar i ögonen för att den är så full av kärlek. Det kan aldrig bli för mycket kärlek i världen!

  Reply
 34. Fia

  ❤️❤️❤️
  Tänk att du får uppleva den stora stora kärleken, att ni får göra det tillsammans! Jag blir så rörd och så glad över att läsa om era känslor och det är otroligt inspirerande att få bevittna en liten del i och med det du berättar och visar. All lycka! Du är bäst!

  Reply
 35. Alexandra Alvis - vardaglig astrologi.

  Fy vad vackert!

  Här tänkte jag gå in och skylta med mitt Donald Trump inlägg, men skit i det!

  Jag är en astrolog och gör horoskop-tolkningar. Jag skulle gärna vilja göra din och Johans synastri! Alltså hur era energier samverkar på varandra. Jag gör det så gärna gratis, och använder gärna er som exempel i ett av mina blogginlägg, om jag får såklart 🙂

  Släng in en kommentar någonstans hos mig, så fixar vi det!

  Mvh, astrologen.

  Reply
 36. Malins bilder

  Gratulerar! Skönt att alla djuren har kommit överens med varandra också. Hoppas ni får vara ifred från “världens ” krav, förväntningar och missriktade välvilja. När jag träffade min pojkvän började tyvärr väldigt många lägga sig i redan tidigt – det har förstört så väldigt mycket. Ha en fortsatt fin vecka!

  Reply
 37. Mitra Sohrabian

  Så underbart att se er i de fina bilderna och jag önskar er allt lycka, glädje och kärlek i alla åren framför er.Många kramar

  Reply
 38. Gunilla T

  KÄRLEK! ❤️❤️❤️
  Åh så fina ni är tillsammans!
  Så fint du skriver om allt och hur det började.
  Så underbart att finna sin själsfrände!

  Önskar er allt gott nu och i framtiden!

  Reply
 39. Gunilla T

  Nu har jag varit inne på Johans blogg!
  Även om jag tidigare känt att det här är mannen i ditt liv så har jag fått det bekräftat ännu mera nu!
  Får gåshud och känner sådan äkthet och innerlig kärlek er i mellan!

  Kram till er båda!

  Reply
 40. Tussilago

  Jonna! hur kan man veta bara sådär? när du flyttade att du kommer träffa honom här. Tänk om du stannat i Göteborg. Det är så fantastiskt, man tror inte det är på riktigt. En del får söka hela livet och hittar ändå inte kärleken. Du bor i en by och han i en annan, inte långt från varann.
  Tycker du inte själv att det är märkligt. Så roligt!

  Reply
 41. Emelie

  Åh men Jonna, vad fint! Det var precis det här jag pratade om när vi sågs på inluencers of swedengrejen, att jag blir så glad av att läsa inlägg som dessa. Det är så rackarns fint! Kram på dig <3

  Reply
 42. Janet Doane

  I felt deeply moved to see these photos and to watch the videos…. the insight about how Johan will look when you are no longer on earth gave me chills – that this is true, that your love is so strong and deep it will be so. I feel this with my husband, Rex…that we will be together when we are no longer on earth. It is a hauntingly beautiful and powerful feeling to me. It is such a joy to see this year with Johan. You and he have the most wonderful voices, I love listening to you both speaking. Knowing people like you live, making our world a better place, fills me with gratitude. Thank you dear Jonna.

  Reply
 43. Elin

  Ni är så fina tillsammans! Jag blir alldeles nykär i min egen fästman när jag ser hur ni tittar på varandra. All kärlek till er. Grattis på årsdagen (lite i efterskott) ^^

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.