Ett hej från Finland

Hej på er!
Befinner mig i Finland just nu och tänkte bara att jag snabbt skulle slänga upp ett litet blogginlägg för att hålla er uppdaterade om mina dagar här! 🙂

Idag har jag varit och föreläst på Campus Allegro i Jakobstad för studerande bildkonstnärer. Jag var supernervös men det var väldigt roligt och lärorikt! Det var sååå fint där inne. En sådan där miljö som jag trivs i. En gigantiskt fotostudio, ateljeér och coola rum. Jag kände att om jag någonsin skulle få för mig att plugga så skulle jag vilja göra det typ där 🙂

Resten av dagen tog Mikaela Smediga (som jag bor hos just nu) med mig ner till havet och skogen. Det känns kul att jag får lite extra tid att se mig om lite här i Finland denna gången. Det är väldigt vackert nere vid havet!
I morgon är det föreläsning med mig och Lars Losvik på Juthbacka och det ska bli superkul! Så i kväll ska jag sätta mig och göra klart lite förberedelser. Det blir en lite längre föreläsning i morgon så det ska bli spännande.

Nu vet ni lite vad jag har för mig här borta i Mumindalen! Hoppas allt är bra med er!
Hör av mig snart igen! Kram ♥

032001

En bild från föreläsningen på Campus Allegro idag.
032002

Coola studenter ♥
032007

Snygg skola! ♥
032003

Tycker det var lite roligt att jag höll min föreläsningen under solförmörkelsen. Det var fortfarande lite kvar när jag kom ut och det märktes på ljuset. Som jag önskar att jag hade haft min systemkamera just då.

Nere vid havet

Nere vid havet

032006

Det blåste kallt och friskt.
032005

På stranden fanns så underbart len sand. Fick inte nog av den.

15 Kommentarer på “Ett hej från Finland

 1. Sandra

  Tack för en superinspirerande föreläsning! Din behind the scenes video var så härlig, jag fick lust att flytta till landet själv.
  Jag hade aldrig hört om dig eller din blogg förr, men nu tänker jag naturligtvis börja följa dig

  Reply
 2. Sandra

  Kul att allt går bra!
  Har hört att Finland är jättefint, men har aldrig varit där. Dog en smula igår när jag hittade bilder någon tagit i Norge, vid stranden, klippor och berg. SÅ FINT!

  Missa inte planet hem! 😉 <3

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.