14 Kommentarer på “Ett rum för mitt hjärta

 1. Carolina

  Vad fint du gjort, Jonna! Ett riktigt bra plats för kreativitet. Snyggt att du placerat skrivbordet vid fönstret också, så ljuset flödar in där du kan sitta och skapa. Jag gjorde också ett kreativt rum i huset förra vintern och det är skönt att ha en plats där man kan låta det bli stökigt och inte behöva plocka undan hela tiden 🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   Vad härligt att du också gett plats för ett rum endast för kreativitet! Det är så otroligt skönt att få lite plats när man skapar. För mig är det jätteviktigt. Om jag känner mig “trängd” eller har för lite plats så blir jag mycket mindre kreativ.

   Och kul att du gillar min placering av skrivbordet! Var osäker först men nu känns det perfekt där! Mitt i ljuset 🙂

   Kram ♥

   Reply
 2. Catlover

  Mysigt! Ett sådant rum borde alla ha! Jag har inrett ett i mitt uthus. Det är vinterbonat så det är härligt att hålla till där även på vintern. Mitt favoritrum! 🙂

  Reply
 3. Sara

  Kan du inte berätta lite mer om ditt intresse för att måla? 🙂 Du har berättat så himla fint om fotograferandet, så nu kanske målandet?

  Hur startade det? När började du måla tavlor? Hur känns det att sälja en tavla? Har du gått kurser, och isf vilka? 🙂

  Älskar din blogg – den får mig att andas med själen. <3

  Megakram!

  Reply
  • Jonna Post author

   Tack Sara! Vilka fina ord ♥
   Jo absolut det ska jag berätta mer om i bloggen framöver! Jag har målat ganska länge men inte velat visa upp det så mycket än. Men det ska bli mer av det. Har inte gått någon kurs utan det är något som jag “lärt” mig själv 🙂 Hade utställning för första gången förra året i maj. Då var jag supernervös, men det gick jättebra. Fick sålt två tavlor så jag vart så glad att jag nästan svimmade 🙂

   Och tack, glad att du älskar min blogg!!! ♥ Kram!!

   Reply
 4. stefan

  Skulle vara roligt att se lite mer av dina tavlor. Även om det är trevligt att se sockersöta jonna också såklart 😉 hälsningar den gammelmodiga mannen med lite tråkig kvinnosyn ;P

  Reply
 5. Ann

  Vilken underbar plats för en atelje. Skulle också vilja ha något sådant….någon gång när jag får tid i framtiden kanske 🙂

  Reply
 6. Magnus

  Ibland brukar jag önska att jag kunde förvandla mig till en fluga så jag kunde sitta alldeles tyst och stilla i ett hörn och tjuvlyssna eller smygtitta. Hade varit intressant att sitta och titta på när du målar. Skulle inte förvåna mig det minsta om du både sjunger och dansar under tiden. 😉

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.