Ett vackert avslut på den här dagen

Nu på kvällen bestämde jag mig för att ta med mig kameran och lite varm chocklad och gå ut i skogen en stund. Jag gick på till en av mina favoritplatser, på den stora kullen som ligger över Grundtjärn. Senast jag var där så var det mitt i vintern. Där är alltid lika vackert oavsett årstid. Stannade där tills solen hade gått ner. Det var helt underbart! Ett väldigt härligt sätt att avsluta den här måndagen på 🙂

På väg upp

På väg upp

Uppe! :)

Uppe! 🙂

Nästan all snö hade smält runt om. Det var så härligt att se de gröna färgerna igen.

Nästan all snö hade smält runt om. Det var så härligt att se de gröna färgerna igen.

Snyggingen min

Snyggingen min

Varm chocklad! :D

Varm chocklad! 😀

Det här är livet

Det här är livet

 

Solnedgången var så vacker!

Solnedgången var så vacker!

 

16 Kommentarer på “Ett vackert avslut på den här dagen

 1. Sandra

  Ooh, mys! Nanook är verkligen snygg han 😉
  Varm choklad är det godaste som finns att dricka ute i vinterkylan… I detta fall vår-kylan 🙂

  Reply
 2. Sofie G

  Så fint och vackert!

  Din jacka är så himla snygg. Är jättenyfiken på all utrustning du fick med dig hem! 🙂

  Reply
 3. Perk

  Störtsköna bilder! Våren var sen men kom snabbt. Hade en minst 12 meter hög snö utanför fönstret förra veckan. Nu bara 2 meter. Kan inte minnas att det någonsin gått så här kvickt.

  Reply
 4. Lantliv

  “Det här är livet” har du som text till bilden av dina gummistövel-fötter,jag blir verkligen berörd av din livsglädje!
  Trots din ringa ålder så ligger du hästlängder före många av dina jämnåriga.
  Hur många ungdomar skulle ens vilja erkänna att det skulle kunna ge något att vistas i naturen,hur många skulle våga att ge sig ut på nätterna och uppleva allt du är med om.
  Filmen då du och tranorna får en fin kommunikation är något för “Mitt i naturen”,du borde bli en frilansreporter åt dem,helt seriöst!!
  Din polar-resa var verkligen en upplevelse,även för oss “följare”.
  Ha det bra och tack för allt du visar oss.

  Reply
 5. Anki

  Hej Jonna!
  Hur fina bilder som helst. Åh, vad mysigt med varm choklad och så Din egen snygging därtill. Jag har också en snygging som jag var ut med kl. 5 i morse, innan regnet kom. Sen gick jag in och bakade en nötsockerkaka. Den skulle jag vilja ge till Dig, Jonna. Skickar den så här iaf. Ha en bra dag. Kram Anki

  Reply
 6. Martin

  Får man inte säga, Jonna är så vacker också?

  Härligt att se dina bilder, ha en toppendag, återkommer imorgon….och imorgon….

  Reply
 7. Roger Ivarsson

  Hej Jonna!
  Tack för dessa underbar bilder som du bjuder oss på. De är fina allihopa men min favorit är handen i lingonriset, den är så himla nära den där goa känslan som jag har för naturen. Ibland är det nästan så tårarna kommer när den känslan infinner sig.
  Ha de gott……………Roger

  Reply
 8. Bojje Ehring

  Hej!

  Du är så bra på att fånga nuet och känna dig levande här och nu. Du förmedlar sådan härlig livsglädje – den når i alla fall ända ner till södra Sverige. Tack!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.