Min film från dagarna med filmteamet

Nu äntligen har jag gjort klar videon med lite olika filmklipp från dagarna när filmteamet från London var här, 6-11 november för att filma en dokumentär om mig och mitt liv osv. Självklart kunde jag ju inte hålla mig ifrån att även filma dem. De flesta klippen är från Göteborg. En något flamsig video som jag nu laddar upp, men jag hade väldigt, väldigt roligt de här dagarna, och det märks nog 😀 Helt underbara människor som jag fick lära känna och jag är säker på att de inte var sista gången vi sågs!

Så, here we go! Enjoy 😉

25 Kommentarer på “Min film från dagarna med filmteamet

  • Jonna Post author

   Haha 😀 Din nattuggla! Gå o lägg dä! 😉

   Trodde bara jag var vaken den här tiden.
   Ja vi hade verkligen jättekul! 😀 Är så glad för de här dagarna.
   Ska bli kul att se deras video sedan.

   Sov gott!
   Kram / Jonna

   Reply
   • Magnus

    Det är du och jag som är vakna mitt i natten Jonna! 😀
    Men jag kröp ner under täcket efter att jag skrev inlägget. Hoppas du gjorde det också. 😉

    Reply
 1. lolllen

  Var det bara några som frågade om de får komma och filma en dokumentär om dig eller har det förts en diskussion en längre tid?
  Lite nyfiken bara 🙂

  Reply
 2. Siv

  Tack för filmen, vad glad jag blev när jag tittade på den. Man ser verkligen hur himla kul ni hade. Härligt med människor som kan slappna av och ha roligt.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.