Flytta?

Jag är tillbaks i Göteborg igen efter 4 underbara veckor i Grundtjärn. Det har verkligen varit helt fantastiskt, mer än jag kunnat drömma om.
När jag kom hem igen för en vecka sedan så kändes kontrasten mellan här och där så extra starkt. All den där energin som jag fick av att vara ute i det fria bara kvädes när jag kom hit i stan igen. Jag kände mig så instängd. Jag gick fram och tillbaks i lägenheten och visste knappt vart jag skulle ta vägen.

Efter så lång tid i Grundtjärn hade jag vant mig med att kunna gå ut och sätta mig på trappan tidigt på morgonen med en kopp te och vakna av doften från blommorna på ängarna och ljudet av tystnaden. Det var så underbart.

Efter några dagar med mycket funderingar så är det bestämt. På fredag kväll flyttar jag till Grundtjärn! Det känns helt galet och overkligt. Jag har inte förstått det än. Har längtat så länge nu. Det kommer kännas jobbigt att lämna alla nära och kära som bor här, men jag kommer komma hit och hälsa på ibland. Och alla som vill får gärna komma och hälsa på mig  =)

Nu ska jag gå och börja packa ner företaget i flyttlådor. Det är mycket som ska göras dom här dagarna eftersom det blev så kort varsel. Men äntligen är man på väg åt rätt håll 🙂

Min favoritplats i Grundtjärn =)

6 Kommentarer på “Flytta?

 1. Anne

  Hej du modiga fantastiska tjej!
  Blev tipsad om din blogg på facebook idag. Är fascinerad av din personlighet för din unga ålder. Härligt! Har inte hunnit läsa allt än. Börjar om från början och den här bilden gillar jag. Påminner mej om Stenen..en magisk plats för min karaktär i mitt begynnande bokmanus. Kommer att följa din blogg med stort intresse.

  Reply
  • Jonna Post author

   Åh tack snälla du Anne för din kommentar!
   Och vad glad jag blir att du gillar den bilden. Låter väldigt intressant det där om din karaktär för ditt begynnande bokmanus, du ska alltså skriva en bok? 🙂
   Glad att du vill följa min blogg! Kram på dig!

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.