Förälskad

Hej på er!

Hoppas ni all har en fin vecka!
Jag själv känner mig som pånyttfödd den här veckan. Dels så har både jag och Johan äntligen börjat komma ikapp i allt jobb vi missade under de där hemska veckorna i februari när vi i princip bara väntade. Det blev lite att ta tag i efteråt, eftersom mycket bara skjutits upp. Men den här veckan känns det äntligen som om jag är back on track igen.

Och sen, så har hela den här grejen med att vi får bo kvar och att vi köpt hus börjat landa i oss på riktigt. Innan har allt nästan känts lite som en dröm som vi snart kommer vakna ur. Men nu börjar det kännas verkligt. Och det ger mig så otroligt mycket glädje varje dag. Om något känns tungt så tänker jag på gården. På livet som vi kommer få där. Det ger mig verkligen en djup lycka som jag inte kan beskriva i ord.
Tror aldrig jag någonsin sett så mycket fram emot våren och sommaren som nu.


Här kommer veckans video, som handlar om lite allt möjligt som händer i vårt liv just nu. Jag berättar lite mer om huset och visar lite fler bilder från gården. Berättar också om att jag fått reda på att mina förfäder bodde på just den gården/fastigheten för ca 400 år sedan.
Det är en av stamfastigheterna i byn. Och kanske är det därför jag känner mig så hemma där? För jag har aldrig någonsin känt så starkt för en plats innan.

I videon kommer även lite “bakom kulisserna” material från när jag spelade in min senaste isfilm. Det var en sådan där dag när allt gick fel och man fick motstånd i minsta lilla grej man skulle göra. Men vi hade väldigt roligt. Jag kände sådan enorm lättnad när den var inspelad och klar, eftersom jag planerat den i två månaders tid haha.

Och sen, en massa annat förstås! Hoppas ni tycker om den!
(Ps. Jag är mitt uppe i att fixa en översättare till mina videor. Så ganska snart så kommer alla mina kommande videor att vara översatta/textade till svenska)

Förresten, om ni sett/ska se videon, lägg märke till det där vedträet som trillar ned precis vid min axel i samma mening som jag säger att det känns som en tung sten fallit från mina axlar. Jag blev helt paff när jag såg det när jag sen redigerade filmen. Alltså, jag är ju flummig av mig, men jag tycker ju det måste varit ett litet tecken eller nåt 😀 Eller vad tror ni?

Tänkte bara visa min framtida studio och kontor. HUR FINT?! 
Av alla kontor i hela världen så kan jag inte tänka mig ett vackrare. Och precis utanför växer stora gamla granar och vackra björkar. Det ser kanske litet ut utifrån, men det är mer än dubbelt så stort än den gamla “kiosken” som jag sitter i just nu.
Att få sitta här och skapa musik, redigera filmer och foton, skriva blogginlägg…det är liksom som en dröm.
Jag älskar denna plats så mycket att jag knappt vet vad jag ska ta mig till.

Jag är upp till öronen förälskad.
Sjöutsikt är det också. Både från vårt hus och min lilla arbetsplats. Och utsikt över ängen där kvigorna går om somrarna.
Tänk att kunna öppna mitt lilla fönster och kula på Stjärna, eller se henne gå och beta i solnedgången. Vilken rikedom.

Tänk att det blev så ändå. Att vi får bo kvar här. Jag är så tacksam att inga ord i världen kan beskriva det.
Och jag längtar som en tok tills jag får överösa gården med kärlek ♥

Tack för allt fint ni skriver! Ha en underbar torsdag allihopa!
Stor kram på er ♥

61 Kommentarer på “Förälskad

 1. Anonym

  Så fint!
  Men kan ni vara försäkrade om att det inte blir samma visa igen nästa mandatperiod..? 😣

  Reply
  • Anita

   Rätt. Blir det ett nytt skifte igen med (S) vid rodret, så kommer säkert vindbolaget Forsca att göra ett nytt försök att bygga. Men vi gör nu allt för att den nya alliansen ska förbli i styret för Sollefteå kn! 🙂

   Reply
 2. Birgitta

  Så härlig och positivt inlägg! ler och blir riktigt varm i hjärtat av text och film. Önskar er all lycka med framtiden, som komme att bli intensiv med flytt igen. Lev o njut!!

  Reply
 3. Johanna & P

  Vilken gård, otroligt fint! 💖 Kan inte föreställa mig hur det ska va att bo där man har sina rötter så långt tillbaka. Själv har jag flyttat en massa gånger och har långt till släktrötterna, men bor på en gård med riktigt gamla rötter och där en same först levde för hundratals år sedan intill sjön. Jag förstår precis er lycka, var lite rädd ett tag att ni skulle bygga nytt men så glad ni hittat hem till detta paradis!
  Det gick inte missa vedträet som föll med en smäll, strök under tydligt dina ord! Blir nyfiken vad för smideshjälp ni ska få! Stort grattis till er fina gård, kramar 💛🧡❤️

  Reply
 4. Andrea

  Hahaha, när jag såg vedträet ramla efter att du sagt det där om att det känns som en tung sten fallit från dina axlar så sa jag bara rakt ut “men shit vad sjukt!” Och så skrattade jag för mig själv 😅
  Jag väntar med spänning på flytten! Det ska bli så kul att följa livet i det nya huset 💕

  Reply
 5. Melissa Ziech

  So happy for you! A new home and a new studio! The color in the picture looks orangish-red. It will look good in all seasons. My John & I just finished renovations on our new(er) home & studio. We space to be together and space to pursue our interests. Wishing you health and happiness in your new home. Can’t wait to see pictures and how you make your new space your own.

  Reply
 6. Annina Torino

  Stort grattis! Det både låter och ser helt fantastiskt ut! Och naturligtvis är det ett tecken med vedträt… 😉 Jättespännande också med gårdens historia och att du kommer hem. Kram Anna

  Reply
 7. Danne

  Oj, vad ni bor fint. Härligt liv nära naturen!
  Grattis till husköpet, livets affär!
  Eftersom ni har så lite att göra blev jag tvungen att beställa ett halsband till min vackra fru:-)

  Kramar,
  /Danne

  Reply
 8. Peter Engström

  Så fint att det känns overkligt. En förmån för er att få leva och bo så som ni gör. Få förunnat.
  Mycket beror på den verksamhet ni kan leva på o av.
  Sköt om er😀

  Reply
 9. Nannie van der Kleij

  Hej Jonna och hej till dig Johan med! Jag har läst din blogg regelbundet nu och jag känner igen mycket du berättar. Jag är inte svensk, flyttade med min familj (man och 2 pojkar) från Holland till Östergötland några år sen. Vi alla älskar musik, naturen och Sverige väldigt mycket och så är jag kreativ med måla usw. Det känns otroligt härligt att få vara här och bo i en liten by på landet i det vackra Sverige och vi försöker att leva “det svenska livet” så mycket vi kan. Här i “vår lilla byn” har vi också att göra med kommunen som vill (kanske) placera 44 st 230 meter höga vindkraftverk. Om jag berättar dig att jag flyttade hit för att ha lugn och ro (pga psykiska problem) och för att jag önskade våra barn ett bättre liv än vi hade i Holland, då förstår du att det är ganska stressigt för mig hur det ska bli i framtiden.
  Jsg vill inte gå i detalj, men jag vill bara säga att du hjälper mig på stort sätt med vad du skriver. Jag hoppas att du fortsätter med vad du gör, vara nära dina känslor och älskar det som kommer på din väg. Tack så jättemycket!
  P.s. ursäkta för mitt dåliga svenska

  Reply
  • PJ:s byffé - från by till fe

   Om ni älskar musik, naturen och Sverige skall ni naturligtvis besöka Urkult-festivalen denna sommar i början på augusti. Där finns massor med musik, härliga människor och närheten till den natur som Jonna upplever varje dag. Näsåker är byn där Urkult finns.
   Nej, din svenska är inte alls dålig, tvärtom bra!

   https://www.urkult.se/

   Reply
 10. S.

  Bra att du äntligen tänker på oss svenska följare också, vi som brukar bli bortprioriterade. Tråkigt dock, att du inte kör engelsk text istället. Mer naturligt, genuint och äkta så, istället för att som svensk texta på svenska. Grattis till drömhuset! Ska bli roligt att följa eran flytt, ditt framtida kontor ser fantastiskt ut.

  Reply
 11. Jennifer Sandström

  Isvideon var verkligen speciell – det märks att du lagt ner så mycket tid och kärlek i den <3 Också kul att få se behind the scenes måste jag säga!! 🙂 Och grattis till huset! Kram

  Reply
 12. Lena Buhr

  Det kommer en tid, när vi måste gå tillbaka till våra förfäder och förmödrar och visa dem respekt genom att göra som Jonna och Johan m fl; att kämpa för sin hembygd och aldrig tvivla på att det kommer bli bra 🙂 Har man en gång känt vingslagen från släkten bortom tid och rum, vill man bara bevara och finna frid. Kommuner och bolag är snart ett minne blott, om de fortsätter plåga folk och fä, djur och natur. De vinner kanske lite pengar men aldrig vår respekt. Därför gör vi som folket i Grundtjärn och Sollefteå BB – envist stå kvar med fanan högt i näven 🙂 nog med storbolag och snabba cash. Nog med bortforslandet av rätten till lugn och ro, sköna nejder och ljuva skogar 🙂 vi skall leva och vi skall åter fylla landsbygden med män, kvinnor och barn – många barn :). Må äring & fred alltid råda i Grundtjärn, med omnejd 🙂

  Reply
 13. Jo Pace

  Oh such joy coming your way!!! I can feel your excitement all the way in Minnesota!!! May God continue to bless you both! With much love form Minnesota 🙂

  Reply
 14. Anne

  Hi Jonna!

  How wonderful news, am so happy for you and Johan☺️

  I’m looking so much up to you and Johan. You can touch me in a way that nobody else can. Your amazing vibes really infect me. I can’t describe how inspiring you are, you can lighten my day up and take all the negative things away. You can bring balance, peace and hope into my life. And even though you talk about the hard and sad things, you are still seeing something positive and staying strong and I think that is an amazing power to have. You give me the courage to be myself and follow MY OWN heart. You help me realise that it’s about appreciating both the small and the big things in life and that it’s about living in the now. I’m so grateful for that🙏

  You really make me feel that life is worth living and that we are all connected with something deeper💕

  I would love to meet you some day, it will be a dream become a reality✨

  Reply
 15. Helga

  Dear Jonna and Johan,
  This video shines bright with happiness and joy between the both of you. I can feel the love. I’m super happy about your new house. I know it’ll feel like your forever home with more space to stretch and grow. Your studio looks amazing and the view out the windows are beautiful. I could live there 🙂
  I can see why you’re getting jewelry orders from around the world … your craftsmanship is outstanding ! Lovely work. Those ice baths would give me a heart attack … brrr. Until next time … take care. Xx

  Reply
 16. Dixi Wonderland

  Jag tänkte också på vedträt 😀

  Vad kommer det sig att du väljer att fortsätta tala engelska om du nu har skaffat en översättare? 🙂 Tänker att svenska är mer naturligt för dig att prata så vloggarna borde bli mer flytande och då översätta allt till engelska när det kommer till texten 🙂

  Reply
  • Bernhard

   Hej!
   Dixi skrev: “Tänker att svenska är mer naturligt för dig att prata så vloggarna borde bli mer flytande och då översätta allt till engelska när det kommer till texten 🙂”
   Det är precis vad jag själv tycker! Du borde prata på svenska så blir allt ännu mer Jonna och ännu mer naturligt. Översättare kan översätta allt till engelska när det kommer till undertexter.
   Jag har börjat plugga svenska sedan några år tillbaka och du var min inspiration för att lära mig det vackra språket!
   Grattis till fantastiska gården!

   Reply
  • Frasse

   Men snälla nån, låt Jonna bestämma själv vad som känns bäst för henne i hennes video-clips. Hon är ingen duvunge som behöver andra som talar om för henne hur hennes kreativitet bäst tar sig uttryck.

   Reply
 17. Anders H

  Underbart Jonna! Grattis till er att ni har hittat erat drömställe! Vad händer med huset där ni bor nu, månntro? Hoppas att någon kan flytta in där och öka på invånarantalet! Hela Sverige ska leva!
  Det ska bli spännande och roligt att följa era nya äventyr! (Oj, vad många utropstecken…)

  Reply
 18. sissel anita

  I have an ice bath advice for you. 😃 I bath a lot (sisselanita on Instagram) and I always bring a square bucket (or something that fits your feet) with me and a thermos with boiling hot water. Right before I jump into the sea I pour some of the water into the bucket and when I get up it has the right temperature for my feet. Then I just adjust the temperature with more hot water. It makes a huge difference standing in the hot water when drying off and getting dressed. (Makes it easier to jump in to the water again and again) It’s so easy to get serious frostbite on hands and feet. Love your blog, vlog, and pictures! ❤️😃

  Reply
 19. Gunnel

  Vackert kämpat för miljö och vildmark. Jag är så glad för er skull. Ni förtjänar verkligen att få bo på en sådan fin gård. Jag bor i Kanada och har läst allt som du har skrivit och sett alla dina vloggs. Så inspirerande.

  Reply
 20. Christiane

  The spirits of your ancestors called you ‘home’ maybe, Jonna? I have a longing myself for a little town in North Carolina where my grandmother’s family lived since its founding, and the grave stones witness that they lived and died there . . . . . I have visited that town many times but never lived there

  still I feel ‘connected’ to that town in ways that are not ‘rational’ and I see it as a kind of ‘home’ and I cannot explain this, except when I was visiting there, I had a strong feeling of belonging there and I loved the old houses and the little town on the river which was so dear to my mother’s people

  Do we carry our past within us spiritually? Or do the spirits of the old ones call to us to come and live among them in the old places? I don’t know. But your story, Jonna, makes sense to me. I love a place dearly where I have never lived, and yet it is a part of ‘who I am’.

  (?)

  Reply
 21. fernando

  hello Jonna, it is very nice to see them, really this will be a new beginning.
  thank you for your time and dedication…

  a warm hug, fernando.

  Reply
 22. Cubby Ohara-Close

  The wood falling at exactly the time you say a big stone/weight fell off your shoulders?! Quite literal wasn’t it! Imagine how your ancestors are rejoicing! They called youback to Grundtjarn and now home to the house they lived in. The Heavenly/Divine powers are strongly with you and Johan. What magic lies ahead for you both. We are all SOOOO HAPPY for you!!! This is your dream, your life coming full circle. Whatan exciting time it is and the wonders that lie ahead!!! Kisses and hugs! You must ask Mikael to come over and cookyou a feast when you move into your home. All of you and your ancestors will rejoice together. Much, much love. Cubby xxx

  Reply
 23. Ginger Hall

  You’re vlogs, blogs and pictures are absolutely beautiful. In this big world, where we all can get too busy at times, reading & watching them has such a calming, peaceful effect. How wonderful, snd Congratulations to you and Johan on the new house, and Thank You.

  Reply
 24. Lars 8463

  Gomorgon Jonna
  Första veckan i mars, är första gången
  på året som solen står tillräckligt högt.
  För att jag kan stå på på gården
  och känna energin från min kropps
  ursprung. Känna hur jag fylls.

  Du “flummis” ❤
  Det fallande vedträet är i alla fall
  ett tecken på jordens dragningskraft.
  Kanske därför du känner dig så dragen
  till den plats, till den jord
  Där rötterna till din släkt växer.
  Känna energin från ursprunget
  fylla dig.

  Men jag tänkte mer på när ni fyllde er
  med energin från “fruktgröten”
  Efter ALLT isbadande ❤
  Din reaktion på EN vattendroppe
  på huvudet?! 😉

  Jag ÄR GLAD för er skull.
  Men även för min egen.
  För allt du fyller mig med.
  KRAM

  Reply
 25. P.L

  – All kärlek till er och hoppas att ni kommer få många härlig år tillsammans!! ❤️❤️

  Reply
 26. Magnus

  Jag ser att jag hittade rätt hus när jag “åkte förbi” med hjälp av Google Maps! 😀 Men dom där gatlyktorna får ni allt, framöver, byta ut mot några som passar bättre i stil med huset och gården.

  Den fallande veden hade du säkert riggat med en tunn fisklina som Johan drog i. 😉 Skojar bara! Ibland händer de mest märkliga saker i exakt rätt sekund. Klart att det var ett tecken!

  Visst blir det otroligt skarpt ljus när solen börjar komma upp en bit och naturen samtidigt är vit av snö. Men du, även om du inte gillar det så skall du allt ta på dig ett par solglasögon. Var rädd om ögonen!
  Själv gav jag mig iväg på en roadtrip igår. Här lyser ju snön med sin frånvaro och jag kände en så stark längtan efter att få uppleva lite riktig vinter. Om så bara för några timmar! Åkte hemifrån strax efter 06 och var hemma igen 21:30. Åkte upp i Norge och sen över gränsen och tillbaka hemåt igen genom Dalarna och Värmland. Det blev 101 mil totalt så jag var bra trött när jag kom hem, men vilken resa det blev. Åkte från ett grått och dimmigt landskap utan en gnutta snö. När jag sedan kom allt längre upp längs gränsen så blev det allt mer snö vid sidan om vägen. När jag sedan svängde in på det små smala och krokiga norska skogsvägarna mot svenska gränsen var det 60-70 cm snö och vägen blev härligt vit. Inget jä-la salt! Då släppte även dimman och solen lyste över ett underbart vinterlandskap med snötyngda träd!
  Det var en galen dag men så värt det! Nu är jag redo för våren!

  Stor kram!

  Reply
  • Lindan

   Håller med Magnus! Var rädd om dina ögon Jonna – ett av dina viktigaste “redskap”!! På med solglasögon (även om jag förstår känslan, jag var själv slarvig förut..) !! <3 🙂

   Wow, lät som en riktigt härlig dagstripp du gjorde Magnus – underbart!! Skulle oxå vilja uppleva lite riktigt vinterväder innan våren kommer…Men här har mest varit en "intet-årtid" senaste månaderna…. :/

   Kram på er!! 🙂

   Reply
 27. Gabriella

  Så underbart inspirerande och upplyftande att kunna delta i eran resa. Fantastiska bilder, mycket kärlek och passion som Ni 2 sprider med vloggen. All kärlek, glädje och Stort lycka till Er båda, fina, underbara människor!

  Reply
 28. Maria João Meireles

  Hello Jonnan … how do I know that you are currently a top influencer in the defense of the environment? In NATURE, I would like to ask you to help all young people with a simple message of yours to protect our beautiful planet, do you agree? million times THANK YOU SO SO SO MUCH <3

  Reply
 29. Smurf

  Det där med vedträt beror nog mest på tyngdkraften 😉
  Men annars är det rent magisk var allting faller på plats för er, för hela du är ju lite magisk 🙂
  Grattis till husköpet! Vilket vackert ställe ni ska bo på och med äng, sjö och soluppgångar rakt utan för vardagsrumsfönstren.

  Reply
 30. M

  Vilken vackert ställe ni ska bo på..letar själv efter ett sådant liknande paradis…kommer aldrig flytta därifrån när jag väl finner mitt..All lycka till er😎☺

  Reply
 31. Ronja

  Hej Jonna,
  Jag på följt dig sedan innan du skaffade din vovve. Sedan sommaren du flyttade till Grundtjärn. Jag blev så glad när du träffade Johan och livet började bli lite lättare med värme och isolering 🙂
  Jag vill bara tacka för alla tusentals fina bilder du har bjudit på. Alla fina och kloka ord.
  Jag älskar dina videos. Jag bor i Asien med en Amerikansk pojkvän nu och igenom dina videos så har du hjälpt mig att inspirera honom till att vilja flytta till Sverige. Tack för att du gör dina videos på Engelska så att vi kan titta ihop. Jag antar att vissa tycker att du ska göra videos på Svenska, men jag tycker att du ska göra vad som gör dig lycklig. Du ger så mycket ändå till sa utan att behöva anpassa dig till andras åsikter 🙂
  Tack än en gång!

  Reply
 32. Ulli

  Grattis till nya huset! Tack för bra narurvideos!
  Vad händer nu med huset nu bor i?
  Du gör som du vill men jag tycker också du ska prata på svenska med engelsk översättning 🙂 Ha det bra! Kram

  Reply
 33. leif

  Intressant med vträ som ramlade bakom din Axel.
  Det är inte ovanligt för synska människor.
  Det är ett tecken på att du är under beskydd av det utomjordiska semelifolket. Småfolket som vissa gamla säger.
  Dom ser till att allt går bra för dej och allt faller på plats I ditt liv.
  Som du ser har det gått fantastiskt bra för dej sen du träffade Johan och fram till idag. Du är en synsk kvinna det har du säkert lagt märke I ditt liv.
  Tag vara på det så kommer du lättare art förstå det som händer kring dej.

  Många kramar. leif

  Reply
 34. Hans

  The great lake and the single tree at its shore,
  the rock in the meadow, which became your first favorite,
  and the hill where your feet were always facing the setting sun.
  Alone we are and always at the same place but have never felt loneliness.
  But due to the fear of never being touched by your love anymore,
  lately we have been feeling how loneliness could feel.
  We would have endured the cries of countless windmills,
  but not the distant call of your longing and your missing touches.
  Our hearts wept with joy when this fear was taken away from us.

  And also the souls of your ancestors, you inherited your love from,
  This love, the louder to hear, the farther and longer you were gone.
  Although you have not been away, the pictures of the landscapes
  moved and rushed by in front of your eyes.
  Your journey had no beginning and no end and yet
  we are overjoyed to welcome you again at home.
  We … the great lake and the single tree at its shore,
  the rock in the meadow, which became your first favorite,
  and the hill where your feet were always facing the setting sun.

  When we look into your eyes, we recognize the love,
  with which your ancestors have already looked at us.
  And if you come to rest on their tombstone
  and get back what you have already released,
  then they will also be happy about that their
  loving looks and hands will touch us also in the future.
  Us … the great lake and the single tree at its shore,
  the rock in the meadow, which became your first favorite,
  and the hill where your feet were always facing the setting sun.

  My eyes are just as happy about the warm-hearted morning routine today,
  as about the icy one last time. My ears are enchanted of the joyful singing
  of your ice dances and the greedily breathing of your freed thoughts.
  But my heart is the most happy. About finding the time and a quiet place to tell us
  that your soul no longer has to seek the rest which arrived in it. And being strong enough
  by that to keep open the eyes, blinded by the increasing light of life, and at the same time
  to bear the tears of jealousy of your current house and studio.
  And that they may continue to be touched by your loving hands, looks and thoughts.
  They … who are alone and always at the same place but will never feel loneliness.

  __________________________________

  Dear Jonna,

  the falling wood may have been a sign. Funny situation. But you were not startled. That is a sign for me, too. (And i don´t mean that you knew it before 😊).

  This new studio is really a jewel! This filigree fence, the birch table and the handmade windows … And then you thumb my nose at so: “… Sjöutsikt är det också. … Tänk att kunna öppna mitt lilla fönster och kula på Stjärna, eller se henne gå och beta i solnedgången …” I can only think of that: Om du inte hade kramat mitt ❤ skulle längtan ha sönder det från min kropp. 😊.

  One of the many butterflies in your stomach got lost in mine and brought me a little bit of your “spring feelings”. This “runaway” has shown me a little bit how your happiness must feel. It feels like love. And it feels similar to anticipation. Anticipation is the best pleasure. Anticipation is a virtue. Or as the german writer Peter Hohl says: „Anyone who has ever managed to call his longing for anticipation, can never be really unhappy again“. What are about two months compared to the last years? Be patient and enjoy it, Jonna. I’m sure, the new house and studio are looking forward to you and waiting for you, too.

  Today is time for fredagsmyyys. I will watch the movie „The Lake House“ (2006, Sandra Bullok, Keanu Reeves) one more time. You may not be a lonely doctor and your ancestors may not were frustrated architects. But maybe you will find sometimes and somewhere such a „mailbox“ with which you can communicate with your ancestors. Wouldn´t that be wonderful? … Sorry, i’m dreaming again, but I can not help it 😉

  Greetings and congratulations to Johan, the last 10 orders you will also manage as well and then it should be shouted again „SKÅÅLLL!!“

  Kramar till er båda!!

  Reply
 35. Lindan

  Tack för dagens lyckorus….!! <3 Varit på ett uruselt humör hela dagen..Försökt måla, men allt har hela tiden bråkat och gått åt pipsvängen…*morr* Vissa dagar SKA man kanske helt enkelt göra något annat…Som att titta på din vlogg till exempel!! 😉 🙂 Såå himla kul det var att få se "behind the scene" från isvaksfilmen…Looooved it!! 😀 Men tyckte allt lite synd om dig när du var tvungen att hoppa i IGEN,,!! :O :O
  Och återigen – stort STORT GRATTIS till ert nya hus – er nya GÅÅÅRD!!! Det låter verkligen som en dröm!! Ska bli så himla himla spännande att få följa er på denna resa!! Vad ska ni göra med ert nuvarande hus?

  Allt gott, och många värmande kramar!!/Svordomsmästaren i Jönne
  <3

  Reply
 36. Elisabet Stenman

  Så vackra hus ni får! Vilken välsignelse för er. Gratulerar så mycket! Det måste kännas underbart efter all oro, och att ha bott så trångt som ni verkar ha gjort. En riktigt himmelsk gåva1 Allt gott och lycka till!

  Reply
 37. Åsa

  Jag blir sååå glad varje gång jag tänker på er och er gård. Det kommer bli så himla bra! Grattis ! ❤❤❤

  Reply
 38. Floki

  An attempt to post a regular comment from my iPad also failed. Well, maybe it has something to do with a comment lengths. Let’s try to send a short comment from my computer again.

  Reply
   • Floki

    Right, this could be an option if necessary – thanks Hans. Well, It is not like the end of the world if I do not post a comment this time. I am tired of writing
    it over and over again. Hopefully Jonna will get to the bottom of it.

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.