19 Kommentarer på “Från ingenting kan vi skapa allting

 1. Joel

  Hej Jonna!
  Det var faktiskt min pappa som tipsade om din blogg. Han tyckte att vi var likasinnade av någon anledning. Han kanske har lite rätt då jag har sagt såå många gånger att jag bara skulle vilja dra ut i skogen och bo i en liten stuga någonstans. Och av en slump så bor jag nära dig (Sollefteå)!
  Hur som helst så var det jag undrade, hur ser du på djurrätt och veganism? Jag är bara nyfiken då jag själv är vegan, inte att det skulle höra till skogslivet. Tack på förhand!

  Reply
  • Per Asp Bölen Junsele

   Vegan är väl inte fel om dom inte försöker pådyvla det på andra utan låter andra äta vad dom vill .

   Reply
   • Rikard

    Det beror ju också på vad en lägger i uttrycket “pådyvla”. Som vegan blir en ofta föremål för diskussion, så fort folk får höra att jag är vegan åker garden upp snabbt som en blixt. Folk känner sig påhoppade utan att jag har gett minsta lilla tecken på att visa missnöje. Det är rätt jobbigt faktiskt. Dessutom upplever folk att en tjatar om sin veganism jämnt och ständigt, trots att det större delen av tiden är andra som öppnar upp för diskussion.

    PS. Veganism handlar inte bara om vad en äter, det handlar om utnyttjandet av djur i alla dess former. DS.

    Reply
 2. Anonym

  Rubrik och bilder syftar säkert på konstnärlighet, men jag associerar direkt till populärvetenskapliga boken “Ett Universum Ur Ingenting” av Lawrence M. Krauss -min “Bibel”!
  I denna 1,7cm tjocka boken sammanfattas lättläsligt vad vi ur strikt vetenskapligt synpunkt vet om världen och hur den har uppstått, utvecklats och kommer att pysa bort.

  Reply
 3. Gustav

  Vad kan detta vara för blomma? Påminner om vallmo, men ändå inte riktigt. Jag brukar åka någon sväng ner till Skåne på sommarn och fota ängar och diken överfulla med kornvallmo. Bland det finaste som finns!
  Vackra bilder 🙂

  Reply
 4. John

  GUD skapade allting från ingenting. Vi blev skapade till GUD.s avbild, och som hans avbild har vi också den förmågan.

  Reply
 5. Magnus

  Så fina bilder! En blomma, en kamera, bildbehandlingskunskaper och en stor dos känsla så kan det bli så här fint. Härligt Jonna!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.