Frihet

Ikväll gick jag ner till sjön och kände på vattnet vid strandkanten där isen smält. Det var så vackert runtomkring. Och alldeles stilla. Jag kan fortfarande inte förstå att jag faktiskt bor här nu och får uppleva denna otroliga natur varje dag. När jag står där nere vid sjön och blickar ut över skogarna och den ljusrosa himlen så känner jag mig så hel. Jag släpper alla tankar och problem och bara är. Det är en sån underbar känsla.

12 Kommentarer på “Frihet

 1. F

  Sanslöst vackert! Förstår vad du menar med frihet.
  Tyvärr tror jag att vi som har bott här uppe länge ibland blir “hemmablind”, om du förstår hur jag menar. Mkt som ska göras, att man ibland inte stannar upp och njuter av allt det vackra, vilket är väldigt synd, så tack för påminnelsen att stanna upp å njuta!

  Reply
 2. Frida

  Du beskriver det så fint! Jag förstår vad du menar, men hade nog drabbats av lappsjuka efter en vecka, trots att naturen är fantastisktvacker 🙂

  Reply
 3. Kattis

  Man ser ju nästan våran stuga, därifrån du står =) Nu längtar man ju efter sommaren i Grundtjärn =)

  Reply
 4. Annina

  Hjälp vad härligt det ser ut! Dina bilder fungerar nästan lite som meditation… Med lite fantasi kan jag nästan känna vattnet och stillheten ända hit.
  Anna

  Reply
 5. Innie

  Det är så oerhört vackert Jonna och jag blir så lugn och rofylld av dina bilder. Du är mycket skicklig på att förmedla känslor i dina bilder!

  Reply
 6. Bettan

  Vilken fantastisk blogg! Du har gjort min sjukdag så mycket bättre, ingen har beskrivit vårt vackra Sollefteå så målande som du.
  Kram på dig

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.