Full fart i Grundtjärn

Nu i helgen är vi riktigt många här i Grundtjärn. Min pappa, storebror Isac och hans flickvän Hannah har kommit hit och ska vara här hela helgen. Det bästa jag vet är när de kommer hit. Det blir så skoj!! Man träffas ju inte så ofta så när man väl gör det har man så himla roligt! Dessutom är de så hjälpsamma och hjälper till med massa saker som behöver göras. Det är alltid något som behöver fixas eller göras här, och allt går så mycket fortare när man är fler! Idag har massor av saker blivit gjorda, bland annat har det stora trädgårdslandet blivit rensat. Jag har velat rensat klart det hur länge som helst, men jag har inte haft tid. Därför är jag så himla glad att de hjälpte till att rensa det, för jag hade aldrig hunnit göra det själv. Nu kommer det växa massor av jordgubbar där snart! 🙂

Jag hoppas ni har en jättebra fredag!! 🙂 Kramar! <3

Jag, Hannah och mamma grejar för fullt i trädgårdslandet! 🙂

5 Kommentarer på “Full fart i Grundtjärn

 1. Ylvisen

  Hej!

  Va kul med främmande! Det är härligt!

  Grattis till vinsten! Jag har faktiskt röstat 2 ggr fast jag vet egentligen vad du gjort 🙂 ha ha… Tycker bara att din blogg är så fin! Så… Vad har du gjort för att vinna priset, har helt missat det, har inte läst här så länge!

  Kram ylva

  Reply
 2. sven

  haha , kul!! just nu e vi riktigt många i grundtjärn. sen va de då tre gäster, låter som de va fullt?? va ja vet så e ju grundtjärn stort!! fin blogg du har o grattis!!! läser den varje dag.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.