God morgon

Godmorgon på er!
Vill verkligen tacka för er otroligt fina respons på mitt inlägg om att hålla föredrag. Vilka underbara tips ni kom med. Jag blir alldeles varm i hjärtat av ert engagemang. Så fint att ni bryr er och tar er tid att skriva. Jag känner mig redan mindre nervös efter att ha läst alla tips och råd. Det är så fantastiskt med internet idag, hur vi alla kan dela med oss av så mycket till varandra. Det är väl också en av alla hundra fördelar med att blogga. Om jag undrar över något så behöver jag bara fråga här och sedan har jag nästan som ett helt uppslagsverk med information. Ni är bäst. Tusen tack !

Ha en fin tisdag allihopa ♥

Hjärta i snö

4 Kommentarer på “God morgon

 1. Magnus

  Tjänster och gentjänster Jonna! Du bjuder oss på så mycket så självklart bjuder vi tillbaka när du behöver hjälp med något.
  Ha en bra dag du med!

  Reply
 2. Jenny

  Ja visst är det underbart hur hjälpsamma och snälla folk är. Hade ingen aning om när jag började blogga att det skulle bli en så stor källa till information och positiv energi. Jag tänkte mesta att jag skulle skriva av mig och samla mina minnen och bästa tips på ett och samma ställe för min egen skull. Men en massa bra tips om renovering, trädgård och gud vet vad senare så är bloggen nästan det första stället jag vänder mig om jag har någon fundering över något. Det är som att få en massa nya vänner!
  Med hela den här långa raddan ville jag bara säga att jag håller med internet kan vara fantastiskt! Själv får jag massa energi av att läsa din blogg, så tack själv! 🙂

  Reply
 3. maja

  Jag håller med! Mycket bra tips och peppande ord i allmänhet! Tar åt mig lite jag med, för att tala är inte heller min bästa gren!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.