54 Kommentarer på “Godmorgon vackra januaridag

 1. Per Asp Bölen Junsele

  Håller med dig vilken morgon finns inget bättre än att sitta med en kopp och se ut i kylan och snön som sakta faller fast ja har kokkaffe istället för te.Och filmen du la upp i natt det var någon som var lite svartsjuk där såg ja när du bar ikring på katten.Ha en underbar helg nu själv åker ja till Stockholm i morn så ja får läsa dina funderingar när ja kommer hem på måndag

  Reply
  • Jonna Post author

   Kokkaffe är inte fel det heller 🙂 Jag blandar kaffe och te hej vilt. Allt beroende på humör/dag/känsla.

   Ha det bra i den stora staden! Kram!

   Reply
 2. Magnus

  Det ser mysigt ut att kunna sitta sådär på fönsterbrädan och titta ut. Önskar att jag hade en vacker utsikt utanför mitt fönster men det känns inte så lockande att sitta sådär och titta på grannarnas hus. 😀
  Här nere har vinden tilltagit ganska mycket den senaste timmen så nu är väl den där stormen på väg in över land kan jag tro. Vindstyrkan verkar dessutom öka ganska snabbt när fronten närmar sig.
  Ha en fin dag där uppe i snövädret!
  Kram!

  Reply
   • Magnus

    Kollade just SMHI’s Kustobservationer. Klockan 16 blåste det 22-28 m/s ute vid Måseskär så visst fläktar det en del. 😉 Dessutom knuffar vinden in mycket vatten från havet. Det är ett rejält högvatten! Väg 160 var/har varit översvämmad både vid Varekil och Henån. Nu verkar det dock som om vattenståndet börjat sjunka igen så det värsta kanske har passerat.
    Hörde just från en god vän att det snöat rejält i Siljan-området under dagen. Kanske når det upp till dina trakter också, om det nu inte mattas av innan dess, eller passerar söder om dig.
    Bara att hålla sig inne och mysa framför kaminen! 🙂

    Reply
  • Jonna Post author

   Åh tack! 😀 Tror jag köpte dom på H&M för något år sedan.
   De är nog mitt enda par strumpor som hållit sig vita. Alla andra blir sotiga av allt eldande 🙂

   Reply
 3. mona

  Kommenterar sällan. Men måste nu. Blev helt rofylld av dessa bilder (och såklart många andra foton du postar) Men nu måste jag bara berätta det! Tack älskade Jonna Jinton! Du är en stor inspiration för mig!

  Reply
 4. Sandra

  Finaste Jonna, du är så otroligt vacker (och fina kläder) Jag klev också upp tidigt i morse. 5 satt jag och såg en sista gång på granen allt medans jag drack kaffe (dock ej ur en så fin kopp hehe) men nu är granen borta och Julen helt utstädad. Hoppas att du får en fortsatt fin dag. Kram.

  Reply
 5. Birgitta

  Men Jonna, så underbara bilder. Nästan overkligt underbara! Miljön, du, dina smycken och kläder, Nanok.. allt så perfekt.
  Och koppen Jonna, vart har du köpt den eller har du gjort den själv? Jag vet ju att du har fantastiska talanger 🙂
  /Trogen följare

  Reply
  • Doris

   Skulle inte förvåna mej om hon gjort den själv.
   För såna är dom, konstnärs-själarna!
   Dom drejar först en kopp för att sedan kunna
   dricka sitt favorit thé!

   Reply
  • Jonna Post author

   Tack Birgitta för din fina kommentar!! Jätteglad att du tycker om bilderna.
   Koppen har jag faktiskt fått från en snäll bloggläsare, och det är en kvinna som jag inte minns namnet på som tillverkat den. Har två liknande till. Tycker dom är så fina!!

   Kram!

   Reply
  • Jonna Post author

   Nanook kom upp till fönstret så precis i timing med att fotot skulle tas. Jag blev så glad. För det blev så äkta. Glad att du gillar fotot!! 🙂 Ha en fortsatt fin helg du med! Kram

   Reply
 6. Nicklas

  Tycker lite synd om dom i södra Sverige med all blåst och regn. Vi har det så vackert här!Mysiga bilder och två finisar som sitter i fönstret!

  Reply
 7. Josefine

  Fantastiskt mysiga bilder 🙂 Jag blev helt kär i ditt armband med “cirklar” på – är det egentillverkat eller var kommer det ifrån?

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh vad glad jag blir att du tycker om armbandet! Tack Josefine! Det är både egen design och egentillverkat i silver 🙂
   Jag kommer snart lansera min nya webshop där mina kollektioner av smycken kommer läggas ut. Hade tidigare en webshop med smycken men nu har jag satsat mer på det jag tycker är roligast att göra – tillverka rejäla, unika silversmycken med helt egen design.

   Jag satsar på att ha webshopen online om en månad.

   Kram! 🙂

   Reply
  • Jonna Post author

   Tack Peder! Kul o höra att du gillar designen!
   Om jag ändå vore så duktig på programmering och webdesign 🙂
   Det är min mamma Anita som gjort den nya blogg-designen 🙂 Har även fått massor med hjälp av min vän Mathias för att få den responsiv till mobiler och plattor, och andra funktioner.
   Så jag är evigt tacksam att jag har så duktiga människor omkring mig som har hjälpt mig förverkliga en idé jag länge drömt om.

   / Jonna

   Reply
  • Jonna Post author

   Koppen har jag fått av en bloggläsare som känner kvinnan som tillverkat den. Jag önskar att jag kunde minnas namnet men det gör jag tyvärr inte. Tycker också att koppen är jättevacker! Älskar att dricka te/kaffe i den 🙂

   Reply
 8. LIFESTYLE & INTERIOR by Sessan

  Vilka bilder!! Jag blir helt varm i hela kroppen av dom. Så har du snö, VIT snö. Här i Norge 20 min norr om Strömstad är det plask plask & i kväll storm.

  Ps Himmel vad snygg din blogg blev med nya designen. ds

  Kramar & önskan om en skön kväll

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh tack!! 🙂 🙂
   Ja jag är så glad att vi äntligen fick snö. Det blir en helt annan känsla då.
   Jag hoppas ni får snö också tillslut!

   Och tack, jätteglad att du gillar nya designen!

   Kramar! / Jonna

   Reply
 9. Carina Johnsson

  Hej Jonna.Jag gillar den nya designen på din blogg.Du tar så vackra bilder.Här i Hälsingland har vi ett väldigt snöoväder med drivsnö och blåst.Jag önskar dej en god fortsättning på det nya året. Jag hoppas att jag har chans att åka till Grundtjärn till sommaren när vi hyr vårt hus i Resele.Gokväll kära du.

  Reply
  • Jonna Post author

   Tack Carina! Ja Resele är ju inte alls långt ifrån Grundtjärn. Bara några mil bort 🙂
   God fortsättning önskar jag dig också!

   Kram!

   Reply
 10. Alexandra

  Fantastiskt fina bilder! Ser väldigt mysigt och fint ut 🙂 Vart har du köpt den fina vita koftan eller vad man säger 🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   Tack! Den har jag faktiskt köpt på Lindex för typ två år sedan. Har en likadan svart också 🙂
   Kram!

   Reply
   • Anonym

    Okej, ja det känns som att de har börjat få massa fina grejer nu på senare år 🙂
    Den var fantastiskt fin i allafall och lika så dina egen designade smycken på armen!:) Kram

    Reply
  • Jonna Post author

   Och jag vill tacka dig Felicia att du tog dig tid att skriva en sådan vacker kommentar! Det inspirerar mig tillbaks.
   Kramar!

   Reply
  • Jonna Post author

   Kul o höra att du tycker om smyckena och att du ser fram emot nya webshopen. Jag längtar också massor tills den är ute! 🙂
   Kram!

   Reply
 11. Lina Eklöf

  Hej Jonna!
  Vilka vackra och stämningsfulla bilder. Rofyllt och avspänt. Jag blev väldigt förtjust i sjalen/ponchon. Var kommer den ifrån. Den gör sig så bra ihop med resten av din outfit och de vackra smyckena. Ha en fin söndag. Hälsningar från Lina på Öland.

  Reply
  • Jonna Post author

   Hej Lina!
   Och tack för din kommentar. Koftan/ponchon har jag köpt på Lindex för två år sedan.
   Glad att du tyckte den passade ihop med smyckena.

   Kram! 🙂

   Reply
 12. Tim

  The last time I checked the blog was in 2013… Looks like a lot has changed since then. First question what happened with Michael, you guys still together? And what’s the name of your cat!
  Hope you had a great christmas!
  Take care!

  Reply
  • Jonna Post author

   Welcome back 🙂 Im happy you came back to the blog now after two years. Ya i guess a lot of things have changed since then. Michael was only visiting here for 3 months, over the summer. After that we went separate ways as friends 🙂
   The name of my cat is Nayeli. It means “I love you” on the native language Zapotec 🙂

   Take care you too! 🙂

   Reply
 13. Ano ym

  Fin nya designen blev! Och sjukt fin kofta 🙂 Du behöver inte svara men är nyfiken: vad hände med Kristofer (eller hette han så?) som du umgicks med ett tag. Var ni mer än vänner? Är ni fortfarande vänner?
  Tack för en fantastiskt inspirerande blogg! Funderar på att göra något liknande som du i framtiden den dag jag är klar med studierna… Kram Anonym bloggläsare

  Reply
  • Jonna Post author

   Tack så mycket! 🙂
   Kristofer träffade jag några gånger för drygt ett år sedan. Hälsade på honom i Abisko och han kom hit till mig några gånger, men det blev inget mer av det. Vi blev vänner, men nu har jag inte träffat honom på väldigt länge 🙂

   Och tack, jätteglad att du tycker om min blogg!
   Kramar!

   Reply
 14. helena stroem

  Hejsan Jonna 🙂
  Jag fick ett mail från min bror med en bild på en kopp där det stod : “Hittade den här koppen på en känd blogg . Är den din ? ”
  Och det är den ju !!! Vad kul att du gillar den ! Och vilken fin blogg du har 🙂 ,du tar väldigt fina bilder .
  Är det ok att jag delar bilden & bloggen på min FB ?
  Helena Stroem heter jag förresten 🙂 Det skulle vara kul att få sponsra dej med lite mer keramik ! Kolla in på min hemsida
  http://www.westgothagard.com Där står alla mina kontakt uppgifter , så hör gärna av dej om något faller dej i smaken 🙂
  / Hälsningar Helena

  Reply
 15. Hustok

  Fina bilder! Jag blir dock nyfiken, är det bara enkelfönster du har där? Det skulle spara dig några vändor med veden att skaffa innerbågar, om det nu inte redan finns på gården. Brukade finnas lösa förr att sätta in under den kalla delen av året.

  Det här kanske du redan vet, då låter jag som en onödig viktigpetter. Men jag chansar på att det skulle kunna vara hjälpsamt, och håller tummarna. =)

  Jag är mycket förtjust i din blogg i alla fall, jag fokuserar inte alltid bara på byggnadsdetaljerna!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.