Göra upp eld

Såhär står jag varje morgon. Oftast jättetrött och jättekall eftersom det brukar vara ca 4-10 grader här inne när jag vaknar. Men när elden kommit igång i kaminen finns det inget mysigare än att lägga sig där en stund och värma sig 🙂

Lägger i ved

Tänder

Blåser 🙂

6 Kommentarer på “Göra upp eld

 1. Kristina

  Akta håret ;=) Ser varmt och skönt ut när du eldar i spisen! Kan man vara ute när det är -32 gr.? Stackars Nanooks tassar ;=) Ha en riktigt skön jul och hälsa så gott!
  Kram

  Reply
  • jonna Post author

   Hej! =)
   Nej det går knappt att vara ute när det är över -30. Det går bra de första fem minuterna men sen så gör det jätteont i ansiktet, det nästan domnar bort av kylan så när man kommer in har jag jättesvårt att prata normalt för läpparna är så stela. Jag ska skaffa mig en såndär “rånarluva” som täcker ansiktet. Det behövs nu när det är såhär extremkallt. Har ni kallt nere i Skåne också?
   Hoppas ni får en jättebra jul!! Hälsa de andra!
   Kramar

   Reply
 2. cissi

  svar: okej då förstår jag !
  Tack så jätte mycket, har inte läst din så jätte länge men av det jag har läst nu så verkar du vara en grym brud som klarar allt i alla lägen..
  Sen äre ju ett plus att du har hund också, eftersom jag själv är en väldigt stor hund älskare 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.