Gott nytt år!

Gott nytt år på er allesammans!
Tänk, nu är det den sista dagen på 2011. Det känns alltid så märkligt när man tänker så. Och spännande. Trots att varje dag man vaknar upp är helt ny, så blir det ändå extra nytt med ett nytt år. Som om man vänder blad och börjar kladda på ett nytt papper. Jag undrar vad 2012 blir för år. Vad har ni för drömmar och förhoppningar om 2012?
Har ni några nyårslöften? Jag har inte kommit på något nyårslöfte ännu. Och jag brukar aldrig hinna komma på något heller förrän det nya året börjat. Får se om jag hinner klura ut något 🙂

Jag ska bege mig iväg till Näsåker nu, där jag ska fira nyår tillsammans med morfar i deras nya lägenhet. Mina bröder, Hannah och mamma kommer vara där också, så det ska bli mysigt.

Önskar er en helt underbar nyårsafton! Gott nytt år!!!!!! 🙂
Massor av varma kramar till er läsare där ute!

Idag gick jag ut på en promenad i Grundtjärn. Det måste varit den vackraste dagen på vintern hittills. Det var iskallt, men varmt ljus. Solen sken och månen syntes klart på himlen. Och dessutom är det nyårsafton. Det gjorde det hela ännu mer magiskt.

Allt är vitt och vackert

Det kändes konstigt att gå ut med bara en sko. Men det konstiga var att det var skönare att gå utan sko. Man riktigt kände den mjuka snön under fötterna. Fast den blev kall lite fortare än foten med sko på;)

Vintermåne

 

 

 

 

 

37 Kommentarer på “Gott nytt år!

 1. veronica

  Härligt vinterväder! Här firas nyåret in med vänner på hemmaplan, med god mat och dryck.
  Inga löften bara Mål och Önskningar ….

  Reply
 2. Thérèse

  Vackra bilder, som alltid Jonna. Ett riktigt gott nytt år önskar jag dig, och tack för det här fantastiska bloggåret. Jag är så tacksam att du så generöst bjuder in oss bloggläsare i ditt liv. Hoppas nu bara att tån inte medför allt för mycket smärta under kvällen.

  Varma nyårshälsningar från Lund!

  Reply
 3. Darkie

  Gott nytt år Allikin. Hoppas att nästa år blir lika roligt eller bättre än det här året. Borde ha åkt upp och hälsat på dig innan året tog slut, men tiden flyger förbi.

  Reply
 4. Anna-Dagar av lycka

  Ett riktigt fin nyårsafton och en bra start på det nya året önskar jag dig! Vilken vacker dag ni har haft. här regnar det och solen har knappt visat sig på hela dagen.

  Ha det bäst!
  Kram
  /Anna

  Reply
 5. Magnus

  Underbara bilder Jonna! Det är så där det ska se ut på vintern! Även här nere på Orust har det varit riktigt vackert väder idag, och till och med några minusgrader på morgon. Snön lyser däremot fortfarande med in frånvaro.

  Ha nu en trevlig nyårsafton och jag önskar dig och dina nära och kära ett riktigt
  Gott Nytt År!!!

  Reply
 6. Nicklas

  Vilka vackra vinterbilder det är så det ska se ut på vintern!
  Mitt nyårslöfte är det där klassiska, sluta röka! Jag får väl röka som fasen ikväll ha ha!
  Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag dig Jonna och din familj!!!

  Reply
 7. Lantliga livet

  hej hej Jonna!
  ja jag undrade jag vad du gjort med foten..
  min pappa hade sama sak,han fick nageltrång flera gånger och det varade och höll på och till sist blev tån lila svart och då va de tvugna att dra stortånageln på honom och rensa! brrr..han sa att det gjorde förbannat ont!
  han har problem än idag med den tån,så va rädd om dig jonna och va inte ute stora stunder,utan va rädd om din tå!
  GOTT NYTT ÅR på dig och Nanook och alla andra däruppe!

  Reply
 8. Runo

  Gott Nytt År Jonna! Jag har ett nyårslöfte som jag kommer att hålla, det är att jag ska läsa din blogg näst år också.

  Reply
 9. Gabby

  Gott Nytt År, Jonna! Ska bli spännande att få följa din blogg nästa år och se vad för äventyr som väntar då! =) Kram!

  Reply
 10. Anna

  Gott nytt år! Fantastiskt vad vackert ni har det där uppe, underbart!
  Tack för din fina blogg och att du delar med dig av ditt liv, ser fram emot att följa dig under 2012 🙂

  Reply
 11. Maggie

  Tack Jonna för att du bloggar som du gör och för att du låter oss följa ditt liv i härliga Grundtjärn! Jo när jag ser dessa fantastiska bilder så sprider sig en känsla av lugn och harmoni. Allt gott till dig och Nanook och må du frysa mindre 2012! 😉
  Kram! 🙂

  Reply
 12. Christian

  Nämen Jonna lilla… det var då väldigt synd att du inte fick någon pedikyr i julklapp 🙂 Men, men… kanske nästa år eller då du fyller år 🙂

  /C

  Reply
 13. Josefin

  Gott nytt år! Hoppas att tån blir bättre, har haft problem med nageltrång förut och det var inte roligt. Behövde aldrig operera men det satt i länge, och mamma sydde små kuddar till stortårna så att jag kunde gå utan att det gjorde så förbaskat ont.

  Ok, du får hojta till om du vill att äktenskapsmäklaren ska komma fram igen, jag fortsätter att läsa din blogg med spänning. Ibland vet man inte vad man längtat efter förrän man har det 😉 Spår att under 2012 kommer kärleken att knacka på dörren (eller på tagenterna, men det lät mer romantiskt med det första). Om du tycker att det är mysigt att sova i köket framför brasan så kan ni göra det ändå, eller skickar du upp killen att elda så slipper du frysa om fossingarna 😉 Kan tänka mig att det är rätt kallt hos dig just nu? Här i Övik är det -13 men inåt brukar det ju vara betydligt kallare.

  Hoppas att din kväll varit lika bra som du hoppades på 🙂

  Reply
 14. Anders

  Gott nytt år! Din blogg är fortfarande lika rolig att läsa. Hoppas din tå blir bättre snart.
  Mitt nyårlöfte är fitnessfighten. kan berätta mer om det nån annan gång. Hoppas att 2012 blir riktigt bra för dig för det förtjänar du! Kram

  Reply
 15. Eva

  GOTT NYTT ÅR 2012 !!!!!!!!
  Hoppas det nya året börjar bra, trots bandage om foten. Tur att Du fick det åtgärdat, man vet aldrig vad som kunnat hända. Underbara bilder från ett vackert vinterlandskap. Här i söder väntar vi på ett riktigt snö- och regnoväder vid middagstid. Bäst att sno sig nu och ut på årets första långpromenad.

  God fortsättning och god bättring/Kram Eva

  Reply
 16. Läsare

  Konstig fråga kanske, men jag har tänkt på det ett tag: använder du aldrig mössa? En annan kan ju inte ens gå ut utan en varm skön mössa om det är runt nollan..

  Reply
 17. Monica

  Jag önskar dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR 2012!

  Du har skänkt mig många fina stunder under året som gått då jag följt din blogg. Alla fantastiskt vackra och stämningsfulla bilder, ditt liv, tankar och funderingar. Du får mig att stanna upp och tänka till, öppna ögonen och se det där som man bara “springer förbi” annars.
  Jag ser verkligen fram emot att följa din blogg under 2012 också!

  Krya på tån nu! Nyårskramar till dig och Nanook.

  Reply
 18. Christer

  God fortsättning på det nya året. Jag hoppas att det går bra och att du inte fryser för mycket om foten nu när det är kallt. Kram

  Reply
 19. Eva

  Gott nytt till dig! Visst var det en helt underbart vacker dag! En sådan som jag saknar nu när jag har flyttat till Uppsala, men nu är jag hemma och njuter av stillheten och allt det vackra! Bysjö for the win!

  Jättefina bilder! 🙂

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.