Grönt

Jag gick nyss ut och upptäckte att trädens knoppar nu slagit ut. På bara en dag så har det blivit grönt ute, både på träden och på marken. Det är så fint! Jag älskar verkligen denna tiden!

17 Kommentarer på “Grönt

 1. Lina

  Underbara du! Fick ett tips om dig och din blogg av en kund i morse, läste lite på bloggen under lunchen och sen har hela salongen talat om dig hela dagen! Nu har läst igenom hela bloggen från dag ett, vilken inspirationskälla du är! Fantastiskt!
  kram/Lina

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh men TACK! Vad glad jag blir att höra det!! Och du har läst igenom heela bloggen. helt otroligt!!! Vad smickrande! 🙂
   Men vem är du? Och vart är du ifrån? Har vi träffats? =))
   Ha de bäst! KRAM! / Jonna

   Reply
   • Lina

    Haha, vi har inte träffats:) Jobbar som frisör i Övik, och en kund var in och klippte sig och på nått vänster började hon tala om din blogg. Så då trillade jag bara in och fastnade direkt. Och självklart har jag även lagt en röst så du ska få ditt stipendium!:)
    Ta hand om dig, kram!

    Reply
    • Jonna Post author

     Okej vad kul! Det känns så kul att din kund började prata om min blogg. Helt otroligt 🙂 Men vad kul att du hittade hit!! =)
     Och tack så hemskt mycket att du röstade på mig!! 🙂 Det betyder så mycket!! = )
     Ha de bäst!!
     Kramar! / Jonna

     Reply
 2. Värmlandstant

  Du fångar allt det vackra i naturen så fint i bilder och text. Björklövens skira grönska, suveränt! Även jag läste din blogg från början när jag hittade den för någon månad sedan. Härligt att du som är ung kan njuta av allt det vackra omkring dig.

  Reply
   • ÄlgEva

    Japp:-) Jag vet precis vem det var som hade råkat snubbla in på den här bloggen och sedan råkade berätta om den för en som råkar arbetar på radio västernorrland. Denne råkade tycka att detta var en alldeles fantastisk “story” och sedan var allt liksom igång. Kul tyckte jag!

    Reply
    • Jonna Post author

     Men åh vad kul! och Tack för att du tipsade dom! Det var roligt att vara med i radio, även om jag var supernervös 😀
     Jag har alltid undrat vem som tipsade 🙂 Nu vet jag! =)

     Reply
 3. Kajsa!

  Åh!
  När jag läser din blogg får det mig verkligen att längta till vår stuga i norrland, en bit utanför kalix. Bor i skåne, och tycker att norrland är en av dom bästa platserna på jorden!
  Hare bra!

  Reply
 4. Mikaela - Meeela Lee

  Hejsan 🙂 jag har precis hittat till din blogg och jag måste säga att jag gillar den riktigt mycket! Så otroligt mysig 🙂 så jag lägger till dig på bloglovin’ direkt 🙂 dessutom så verkar du vara en otroligt bra förebild 🙂

  Keep on the good work! 😉 Kram Meeela Lee.

  Reply
 5. Junselebo

  Hej! Av ren slump så visades du på första sidan på bloglovin, och sedan upptäckte jag att du bor i grundtjärn av alla ställen(!!) Själv bor jag i Junsele, eller en by 16km utanför junsele som heter Vallen och bott här i hela mitt liv och skulle aldrig ha en tanka att flytta till en storstad!
  Din blogg är jätte bra och är riktigt imponerad av vad du håller på med! keep going!

  Reply
 6. Herta

  Vilken blogg, full av livsglädje och av Norrland. Jag kommer att följa den, har lagt in den på bloglovin så jag inte missar något.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.