Hallen före och efter

Hallen är äntligen målad nu. Det blev många varv med vitfärg för att täcka det gula och blåa. Ett tag kändes det som jag aldrig skulle bli klar. Men nu kan jag äntligen njuta av en ljus och fräsch hall. Det är helt otroligt vad det gjorde mycket för resten av huset att få hallen så fin. Det blev en helt ny känsla här. Och hallen är väl lite som första intrycket när man kommer in i någons hem.

Åh, nu kan jag pusta ut. Jag är helt slut på att renovera nu. Men jag är så glad att jag tog tag i renoveringen under vintern. För nu när våren är här känns det så bra att ha allting klart. När jag öppnar dörren in till huset nu så känner jag bara sådan glädje över att få bo i ett så vackert och mysigt och VARMT hem.

Här kommer några före och efter bilder! 😀

Gulhallen kallade jag den. Men den hade även inslag av limegrönt, blå och lila lite här och där.

Gulhallen kallade jag den. Men den hade även inslag av limegrönt, blå och lila lite här och där.

Den här bilden tog jag innan jag skulle börja måla. Timmerväggen som syns är husets riktiga timmervägg, över 100 år gammal :)

Den här bilden tog jag innan jag skulle börja måla. Timmerväggen som syns är husets riktiga timmervägg, över 100 år gammal 🙂

Så här ser det ut nu när man kommer in genom dörren!

Så här ser det ut nu när man kommer in genom dörren!

Lite ljusare än innan ;)

Lite ljusare än innan 😉 

61 Kommentarer på “Hallen före och efter

 1. Christer

  Va du är duktig på att få det snyggt. Det blev verkligen en förändring med dessa färger. Nu får du bara att sitta ner och njuta av allt det du har åstadkommit i hemmet.

  Reply
 2. Kerstin

  Toppensnyggt Jonna! Du är verkligen duktig. Jag gillar din inredningsstil väldigt mycket. Och ljusa färger är jättebra, man kan komplettera med alla färger på inredningen. Och jisses vad jag gillar dina gardiner/draperier!

  Kram!
  Kerstin B

  Reply
 3. Skorpan

  Jamen så inbjudande och trevligt det ser ut! En ljus färg reflekterar ljuset så fint och med den lilla skänken och gamla stolen + hyllan ser det verkligen superfint ut! Grattis! Här kommer du/ni att stormtrivas:)

  Reply
 4. Helena N

  Vad fint det blev, supermysigt, och vilken himla skillnad mot innan!
  Och vad gulligt o välkomnande in till köket, när du hängde upp de söta gardinerna i stället för dörren.
  Bra kämpat världens bästa Jonna!
  Kramis Helena N

  Reply
 5. bara anna

  Det där har du verkligen fått till riktigt hemtrevligt! Förstår att det känns skönt att ha det gjort nu så du kan vara ute och njuta av våren i lugn och ro
  ha det bra!

  Reply
 6. Birgitta

  Underbart ljust och hemtrevligt, man känner sig välkommen redan på bild! Nu kan du njuta av våren och vara jättenöjd med allt du gjort under vintern

  Reply
 7. Per Asp Bölen Junsele

  Vilken skillnad det blev snyggt nu kommer du å få jobberbjudanden snart i bygden haha

  Reply
 8. Nicklas

  Men va fint det blev och den blå skänken gör sig så fint till det vita. Grattis till nya hallen!

  Reply
 9. Paula

  Åh, vilken skillnad! Du har fått sååå fint nu Jonna! 🙂
  Jag förstår din glädje…jag skulle sitta där å bara titta å njuta i timmar 🙂

  Reply
 10. Johanna

  Men herregud vad fint du gör det! Du får komma till mig och ge mig lite tips – jag har helt kört fast i hur jag vill inreda min lägenhet men tycker du gör det så fint hela tiden!

  Reply
 11. Stella

  Jösses så fint det blev! Du har varit väldigt duktig! :-)) Nu ser det ut precis som om man kollar i en tidning med en artikel om shabby chic design.
  Ha en bra kväll / MVH Stella

  Reply
 12. TE

  Alltså vilken skillnad =) Det ser ut som man ser in i ett dockhus, mysigt och sött och fräscht. Jag håller med andra om din goda smak, du borde ha goda förutsättningar att utöka ditt företagande. Det är fler än man tro som kan behöva lite hjälp med olika husliga bestyr. Och du är duktig tjejen! Go for it!!

  Reply
 13. Jenny

  OJ!! Vad fint det blev!! Supersnyggt och “bara” lite färg och några charmiga möbler. Så enkelt men ändå så långt bort för vissa… 😉

  Reply
 14. Anonym

  Fräscht …till tusen. Precis min smak. 🙂 Uppriktigt så fattar jag inte hur vissa människor kan blanda ihop vad färger som helst. Baaah. Dom måste väl ha tappat bort sitt estetiska sinne på vägen.

  Reply
 15. christin

  Nä men åååå så fint det blev och det går så bra ihop med köket. Och det ser ju ut som en gammal farstu, att det kan göra så mycket ändå….

  Reply
 16. Nina Öhrnberg

  Oh, så fint det blev ! Blir lite nostalgisk då jag ser den lilla tavlan med barnen som värmer sig vid elden. Vi hade den hemma i mitt föräldrahem ( Österåsen och Grundtjärn). Minnena kommer rusande in….

  Reply
 17. Monika M

  GRATTIS! Fantastiskt fint, tänk ändå vad lite färg kan göra! Du har fått så fint nu att man tänker; åh där vill jag bo:).

  Reply
 18. gammelmor utanför Paris i Frankrike

  Vet du, jag har precis gjort samma övermâlning av en skarp brandgul färg pâ granträ, men använde en primärfärg först med mycket pigment som täcker väl och sen 2 lager ekologisk färg. Jag var orolig att den brandgula färgen skulle slâ igenom, men 🙂 det gjorde den inte. Nu har jag världens snyggaste fondvägg ! Sant att färg i rummet förändrar stämningen, nâgot som vi nordbor är extremt känsliga för. Kanske för att vi är inomhus mer än sydlänningarna pga utetemperaturen….Mitt nya parkettgolv är färdigt tack vare min händiga dotter, sâ nu i veckan skall jag in till Paris och leta gardiner.

  Reply
 19. vårblomma

  Har du målat taket med? i sånna fall blev det säkert väldigt ljust och fint.
  Färger har ju en tendens att se schabbiga ut efter år, fast dom var fina från början.
  Så egentligen skulle man måla om oftare.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.