Har vintern kommit redan?

När jag vaknade i morse och tittade ut genom fönstret och fick se ett alldeles vitt landskap trodde jag knappt mina ögon. Nog hade jag väntat mig att den första snön snart skulle komma, men oftast så brukar det ju bara vara några flingor och så smälter den bort direkt. Men här har det snöat hela dagen och när jag tittar ut genom fönstret ser det nästan ut som om det vore mitt i vintern.

Gjorde en liten videoblogg tidigt i morse när jag var på väg hemifrån 🙂

9 Kommentarer på “Har vintern kommit redan?

 1. Karin

  Oj redan! Det va inte lite snö heller. Förstår att du inte riktigt känner dig redo än! Men förhoppningsvis blir det lite mysigare än du väntat dig 🙂

  Reply
 2. Evelina

  Vad fint att du delar med dej! Ursh fy tänkte faktiskt på dej när de visade vädret imorse…
  Är det riktigt vinterkallt oxå? Annars kanske det smälter bort ganska fort…men då blir det ju sådär blaskigt och fy..
  Men fin videoblogg iaf! Älska! 😀

  Reply
 3. Magnus

  Känns det inte lite tidigt med snö redan? Såå förtvilat långt upp i landet bor du ju inte. Sen är det nog så att man aldrig är riktigt redo när snön kommer. Den förändrar ju tillvaron på ett betydligt mer påtagligt sätt än de övriga årstiderna.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.