Inför nästa helg

Helgen har ägnats åt förberedelser inför nästa helg då vi ska ha öppet i galleriet. Har känt mig väldigt stressad denna vecka då det varit så mycket olika saker samtidigt. Italienresan kunde nog inte hamnat på ett sämre datum. Men det var helt underbart och behövdes som en paus mitt i allt. Nu känns det som jag äntligen fått lite koll på allt igen. Jag fick mycket gjort nu under helgen så det känns riktigt skönt. Nu är jag “back on track”. Det ska bli SÅ roligt nästa helg. Som jag längtat efter att få öppna upp galleriet och visa upp våra kreationer.

Egentligen är nog november den sämsta månad att öppna upp galleriet för första gången. Det är ju verkligen en väldigt stilla månad på något sätt. Man orkar inte göra så mycket. Allting ligger i vila inför vintern och det händer inte så mycket roligt. Det är i alla fall min tolkning av november. Men jag har inga höga förväntningar och jag känner att det bara kommer kännas så SKÖNT att vi äntligen öppnat upp det. Då kommer det bli lättare att planera in nästa öppningsdatum. Att bara komma igång med det hela känns som mitt mål för denna helg. Sen kommer det självklart kännas alldeles tokroligt att träffa lite folk som bor i närheten och har möjlighet att komma. Eller dem som har ork att ta sig ända till Grundtjärn 😉
Kommer ni? 🙂

FIxar och donar i galleriet. Ändrar om lite för att få plats med allt!

FIxar och donar i galleriet. Ändrar om lite för att få plats med allt!

Sådär ja! Den där trädlådan hittade jag ute i ladan. Sedan målade jag den i vattnig vitfärg. Målade även en vacker kvist som jag hittade ute på en myr och sedan satte jag fast en ljusslinga på den och satte fast den i lådan. Blev en riktigt mysig effekt. Kommer hänga smycken där :)

Sådär ja! Den där trädlådan hittade jag ute i ladan. Sedan målade jag den i vattnig vitfärg. Målade även en vacker kvist som jag hittade ute på en myr och sedan satte jag fast en ljusslinga på den och satte fast den i lådan. Blev en riktigt mysig effekt. Kommer hänga smycken där 🙂

Inbjudningen som jag delat på facebook. Måste ju ladda upp den här också! :)

Inbjudningen som jag delat på facebook. Måste ju ladda upp den här också! 🙂

31 Kommentarer på “Inför nästa helg

 1. Magnus

  Önskar att jag kunde komma, men det är lite långt att åka. Hoppas att jag får möjligheten vid ett annat tillfälle!
  Stort lycka till! 🙂

  Reply
 2. PJ

  Det låter spännande. Smyckena är säkert fina men som man är jag kanske mera intresserad av konsten. Det vore roligt att få se den i verkligheten. Avståndet, även i mitt fall, är dock lite långt. Lycka till!

  Reply
 3. Henry

  Viel Glück und Erfolg für die Neueröffnung! 🙂
  Mycket lycka till och god framgång för din nya öppning!
  I´m powerful working to prepare my motorvaravan f0r
  the winter-trip till Spanien och Portugal!

  Reply
 4. Thomas

  Du skulle försöka få ställa ut några grejer inne i stan också. I någon smyckes affär eller liknande. Eller så kan du försöka få ha en utställning på museumet eller på något annat ställe.

  Reply
 5. Samdra

  November känns väl ändå som en bra månad affärsmässigt? Liksom att folk börjat funderat på julklappar? Hoppas det iallafall 🙂
  Märks på stan här i Övik, från omkring den här veckan och fram till jul brukar det va otroligt mycket folk på stan varje helg, framförallt lördagar. Så förhoppningsvis har ni mycket folk hela helgen 🙂

  Reply
 6. Veronica

  Jag tror nog att det räcker med att ha en utställning (bilder)
  här på bloggen, det är smidigast och enklast. Det är ju
  många runt om i landet som inte har någon som helst
  möjlighet att besöka din utställning i Grundtjärn.

  Reply
 7. Emelie Fagerberg

  Till skillnad från Veronica så tycker jag att det är fantastiskt roligt att ni ska ha utställning! Man kan ju ha både och 🙂 Ser fram emot att åka på en utflykt in och norr ut i landet och att få se Grundtjärn som vi fått följa här i bloggen. Vi blir full bil från Sundsvall!

  Reply
 8. Rania

  Önskar vi kunde ta oss dit men i helgen blir svårt, men hoppas på att kunna komma en annan gång när ni har öppet! Lycka till med förberedelserna och hoppas det blir fantastiskt i helgen, kraam!

  Reply
 9. Elin Sandström

  Det behövs fler som er i vår del av Sverige och vi behöver absolut varje utflyktsmål vi kan få! Det är fantastiskt till folk som satsar! Ska se till att vi kommer en bil från Kubbe/Norrflärke framöver än om det inte skulle bli på öppningen nu till helgen! Lycka till! 🙂

  Reply
 10. mia

  Gud va roligt att ni snart öppnar upp! 🙂
  Finns det några möjligheter att köpa tavla av dig även om man bor i södra delen av Sverige? älskar tavlan med stenarna på inbjudan. Hur stor är den, och har du dom i flera exemplar? 🙂

  Reply
 11. Olivia

  Lycka till med utställningen!! Tyvärr valde jag just den här helgen att resa bort men jag ser fram emot att komma nästa gång ni stället ut!

  Reply
 12. Catlover

  Stort lycka till! Hade kunnat lösa många julklappsproblem hos er men det är 80 mil enkel väg så det får nog tyvärr bli att spara besöket till sommaren!

  Reply
 13. Eva

  GRATTIS och LYCKA TILL med nyöppningen av galleriet. Så fint du gjort, det kommer säkerligen att bli succé. Synd att jag bor ca 100 mil bort från dig annars hade jag kommit och hälsat på. Om man nu skulle vilja köpa något ur den nya kollektionen, hur gör jag då ???? Kommer ni att ha webbutiken igång ?????? Hur som helst, ha det bäst, för du är ju världens bästa Jonna !!!!!!!!!!!!!!!!!!! matte till världens sötaste Nanook.

  Reply
 14. Anna Eriksson

  Hej !! Älskar dina / era smycken. Har eller kommer ni att ha nån webbshop ? Lycka till i helgen . Din blogg är för härlig ! Anna

  Reply
 15. Elisabeth Kuhlin

  Vilket underbart fint galleri!!! De vilar ju en sån harmoni där med både färgsättning och inredning. Grattis!!! Men jag tror nog att en sådan fin utställning/galleri skulle platsa bättre i storstäderna. Stockholm, Göteborg och Malmö. Inte i skönhetssyfte förstås med tanke på den vackra naturen och stillheten på landet men många fler skulle ju kunna få chans att både se och känna på konstverken. 🙂 Vem vet? De kanske skulle bli “rusning” efter smyckena/konstverken från Grundtjärn. Lycka till! i alla fall. 🙂

  Reply
 16. Olivia

  Jag kan inte komma denna helg. Men visst skulle du ha öppet varje helg fram till jul? För jag vill gärna kika in en annan helg i november när jag är ledig! Då blir det en mysig tur från Övik i så fall!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.